Daha bilgili olduğumu falan idda etmedim asla . Siz konya daki Ali Acar hocamızla hiç tanışmamışsınız sanırsam kendinizi dünyadaki en iyi kadın doğum uzmanları arasında ilk 5. Sırada doktorum olur beni doğurtanda kendisi şimdi ise kendim onunla devam etmekteyim . Bu bilgileri boş keseden kimseye sallamıyorum. Ben de bir sağlıkçıyım zaten ..
şimdi gelelim sert ilişkilerde hamilelik sürecinde ilk 3 ay çok fazla kese etrafında ultrasonla görülcek derecede kanamalarla gelen bir çok hastaya şahit oldum dediğim gibi bir sağlıkçıyım . Artı olarak altan muane eğer gebelikte başlangıçtaysa bakılmaz . Betanın keseyi görcek kadar yükselmesi beklenir 4000 bin küsürlerdeyse ve üstüyse arından kese veya bebek gözükmüyorsa dış gebelik boş gebelik şüphesi ile müdahale edilir durup duruken dur ultrasonla gözükmedi birde alttan bakayım demek ne yazık ki doğru tercih değildir çünkü düşük riskini artırmaktadır . TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM SAĞLIKÇIYIM. İlişki yüzünden kanama yaşayanlarıda gördüm bu yüzden ilk üç ay ilişki yasağı konulanlarında sert bir şekilde ultrasonla bakıldığında düşükle bize gelen hastaları da gördüm. Ne yazık ki bende bebekle sınanıyorum ve burdan bilgi toplamaktan güzel haberler almaktan vazgeçmiyorum. Birşeyler paylaşılınca güzeldir . Burda olmam bilgisiz olduğum anlamına gelmiyor canım arkadaşım 5 yıl ebelik okudum bu sektördeydim 7 yıl çalıştım stajlarımla 10 yıl . Bilgiyse en alasını biliyorum ama sizleri inandırmak burda çok güç bildiklerininizi okuyorsunuz…