Acil bakar mısınız lütfen hamile olabilir miyim 🥹

Daha bilgili olduğumu falan idda etmedim asla . Siz konya daki Ali Acar hocamızla hiç tanışmamışsınız sanırsam kendinizi dünyadaki en iyi kadın doğum uzmanları arasında ilk 5. Sırada doktorum olur beni doğurtanda kendisi şimdi ise kendim onunla devam etmekteyim . Bu bilgileri boş keseden kimseye sallamıyorum. Ben de bir sağlıkçıyım zaten ..😂 şimdi gelelim sert ilişkilerde hamilelik sürecinde ilk 3 ay çok fazla kese etrafında ultrasonla görülcek derecede kanamalarla gelen bir çok hastaya şahit oldum dediğim gibi bir sağlıkçıyım . Artı olarak altan muane eğer gebelikte başlangıçtaysa bakılmaz . Betanın keseyi görcek kadar yükselmesi beklenir 4000 bin küsürlerdeyse ve üstüyse arından kese veya bebek gözükmüyorsa dış gebelik boş gebelik şüphesi ile müdahale edilir durup duruken dur ultrasonla gözükmedi birde alttan bakayım demek ne yazık ki doğru tercih değildir çünkü düşük riskini artırmaktadır . TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM SAĞLIKÇIYIM. İlişki yüzünden kanama yaşayanlarıda gördüm bu yüzden ilk üç ay ilişki yasağı konulanlarında sert bir şekilde ultrasonla bakıldığında düşükle bize gelen hastaları da gördüm. Ne yazık ki bende bebekle sınanıyorum ve burdan bilgi toplamaktan güzel haberler almaktan vazgeçmiyorum. Birşeyler paylaşılınca güzeldir . Burda olmam bilgisiz olduğum anlamına gelmiyor canım arkadaşım 5 yıl ebelik okudum bu sektördeydim 7 yıl çalıştım stajlarımla 10 yıl . Bilgiyse en alasını biliyorum ama sizleri inandırmak burda çok güç bildiklerininizi okuyorsunuz…
çoğu doktor karından göremediği için altan baktı bana bir zararının olmadıgını söyledi,3 tüp bebek düşüğüm var,şu an doğal yolla gebeyim yine bakıldı pazar günü hatta kanamam oldugu için rahim ağzıma bile baktı, ilişki şu anlık yasak banada kanama alanı oldugu için .çokta önemli değil eşim içinde benim içinde bebeğim sağlıklı olsunda,elinizden geldiği kadar yardımcı oluyorsunuz teşekkürler ama her doktor farklı söylüyor maalesef

Kuzum ben çok erken öğrendim ilk kez daha yarın gidicem doktora keseyi görmek için ki ben 4+6 yım acaba görünür mü kaygısı yaşıyorum üç haftalikta nasıl görünebilir bebeğin ve kesenin bilimsel boyutu asikare hiç canını sıkma biraz beklemen gerekecek sadece HCG artışıni takip iki üç güne bir kâfi.. hiç olumsuz düşünme herşey güzel olacak inşallah sabırlı ol bu süreçte ♥️
Canım benim 4+5 de beta 1998 di vajinal ultrasonda kese gözükmüştü gözüküyor yani kese vajinal de ama karından gözükmesi için 3000 geçmesi lazım değer

çoğu doktor karından göremediği için altan baktı bana bir zararının olmadıgını söyledi,3 tüp bebek düşüğüm var,şu an doğal yolla gebeyim yine bakıldı pazar günü hatta kanamam oldugu için rahim ağzıma bile baktı, ilişki şu anlık yasak banada kanama alanı oldugu için .çokta önemli değil eşim içinde benim içinde bebeğim sağlıklı olsunda,elinizden geldiği kadar yardımcı oluyorsunuz teşekkürler ama her doktor farklı söylüyor maalesef
Tabikide her doktor farklıdır ben hormon testi istediğim için azar yediğim doktorla da karşılaştım bunun gibi alttan bakmanın düşüğe sebep olcağı için beni ve bebeği düşünen doktorla da karşılaştım. O biraz karşındaki drun vicdanına çalışma şekline kalmış . İnşallah sapasağlam kavuşursunuz ikinizde kimse yaşamasın bu gibi durumlar çok üzülüyorum kimyasal gebelikelrde düşüklerde sevincin yarım kalmasına dayanamıyorum elimden geldiğince de söylüyorum kendim de yaşamış biri olarak. Bebeğin hayırlı olsun bu arada bizler içinde dua et olurmu🥹

anlıyorum canım seni bende coğu konuda yaşaya yaşaya tecrübeli oldugum için, herkese yorum yazmanın peşindeyim,Allahım isteyen herkese versin ben 3 düşük yaşadıgım için hala rüyalarımda bile huzurlu değilim

Benim b-Hcg dün 333.8 di 3+4 oldum bugün haftaya çarşamba randevum var kaça yükselmesi gerekiyor o güne kadar hcg bu ilk hamileliğim ben bilmiyorum bişey ❤️
Beta hcg iki günde bir ikiye katlar aslında bunu belli bir süre kontrol edilir yani dün 333 ise yarın 600 civarı olması lazım bu şekilde kontrol edebilirsin 3000 i geçtikten sonra keseyi öyle görebilirsin bu arada gittiğin doktorun cihazı da çok önemli devlet hastanesindeki cihazla eski bazen onlarda görünmuyor bile ana telaş etme rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏

Bişey görüyo musunuz kızlar size de sormak istedim kusura bakmayın

Eklentiler

• D2780AA0-B1AF-4891-94FB-EBD654D5255A.jpeg
    D2780AA0-B1AF-4891-94FB-EBD654D5255A.jpeg
    118,8 KB · Görüntüleme: 199
Beta hcg iki günde bir ikiye katlar aslında bunu belli bir süre kontrol edilir yani dün 333 ise yarın 600 civarı olması lazım bu şekilde kontrol edebilirsin 3000 i geçtikten sonra keseyi öyle görebilirsin bu arada gittiğin doktorun cihazı da çok önemli devlet hastanesindeki cihazla eski bazen onlarda görünmuyor bile ana telaş etme rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏
Çook teşekkür ederiim güzel dilekleriniz için Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasıın İnşâAllah Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin kendimi dualara verdim herşey hepimizin gönlünce olur inşâAllah 🥰❤️🤲🏼

Teşekkür ederim ama saat 18’den beri hastanedeyim yeni geldim moralim bozuldu. Ben almanyada yaşıyorum buranın doktorlarına güvenmiyorum kısaca bana kan ve idrar testi yaptılar kesin hamilelik görünüyor 3 hafta 3 günlük olarak, daha sonra bu ağrılarım var diye kasık ve belime ara ara giren ağrılar için beni alttan ultrasona aldılar aşağıdan kamerayla baktılar doktor bebeği göremedi sol yumurtalığıma baktı temiz dedi ama sağ yumurtalığımı da göremedi sonra benim içime korku soktu kanaman olursa acil gel kan temiz hamilesin ama sağ yumurtalığını göremedik bebeği de göremedim dış gebelik olabilir ağrılarının sebebini bilmiyorum dedi haftaya çarşamba kadın doğuma randevum var annem de kızdı 1 aylık hamilelikte alttan bakamaz bi doktor iyi doktor olsa onu yapmaz daha 3 haftalıkmış zaten görünmez dedi korkuyorum kızlar bebeği görememesi sizce kötü mü görmesi mi gerekiyordu 🥺🥺🥺🥺
Hamileliğin hayırlı olsun .inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.bende Fransa’da yaşıyorum hamileliğimin ilk 2 ayı alttan baktı doktorum .kalbini ferah tut hiçbirşey olmaz şu an oğlum kucağımda .h

Hamileliğin hayırlı olsun .inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.bende Fransa’da yaşıyorum hamileliğimin ilk 2 ayı alttan baktı doktorum .kalbini ferah tut hiçbirşey olmaz şu an oğlum kucağımda .h
Teşekkür ederiim, sizin oğlunuzu da Rabbim size bağışlasıın çook teşekkür ederim korkularımı aldınız ❤️❤️❤️

Kızlar şimdi doktordan geldim bebeğim 5+2 günlükmüş keseyi de bebeği de sağ salim gördüm Allah’ıma çok şüküürr Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım sizinle 🥹❤️❤️❤️
Baştan beri okuyorum yazdıklarınızı ve son yazdığınıza cevap vermek istedim çok sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza versin bende yarın gidicem doktora adetime 1 hafta kala lekelenme yaşadım 2 3 günde kesildi bekledim adet günümde 5 gün gecikti sadece akıntım var ve kasıklarım ara ara ağrıyor hamilelelik gibi görünüyor ama korkuyorum işte bişey yok diyecek diye🥺🥺🥺

Kızlar şimdi doktordan geldim bebeğim 5+2 günlükmüş keseyi de bebeği de sağ salim gördüm Allah’ıma çok şüküürr Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım sizinle 🥹❤️❤️❤️
Doktora gittim ultrasonda bişey görmedi kan testi istedi 2.33 çıktı sanırım yok ama hala adet olmadım niye böle oldu anlamıyorum bir fikrin varmı yada fikri olan varmı

Merhaba kızlar. Ben 28 Kasım'da kürtaj oldum. Kalpleri durmustu ikizlerin. 6 haftaliklardi. Polikistik over sendromu var bende. 28 Kasım dan beri adet olmadım. Çarşamba günü dr a gittin duphaston hap verdi onu kullanıyorum. İki gün önce peceteye acik kirmizi sonra kahve renkli leke geldi. Aksaminada aşırı kasik bel ağrısı yaşadim zor uyudum ağrıdan. Hala var kasik bel agrisi ama aşırı degil bacaklarima da vuruyor. Dün akşam da göğüs ucuna dokununca acimaya başladı. Mide yanmamda var sabahları. Ümitlenmek istemiyorum 😔😔 adet olmadigim için test de yapmadim. Hüsran yasarim diye korkuyorum. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ☹️

X