Hamile olabilir miyim acill bakar mısınız

Yalnız gebelik karnın tek bir tarafında olmaz rahmin ortasında olur yani göbek deliğinizle çatınızın ortasına denk gelmesi lazım. Ayrıca mide bulantısı için erken henüz. Şişlik 2 aydan önce hiç olmaz ve bebek 3.ayda karın bölgesine geçiyor yani ilk 3 ay rahimde gelişiyor. Bu nedenle üzgünüm ama bu dedikleriniz belirti değil.
Size katılmıyorum. Zira 2 gebeligimde de bulantılarım oldu ve sağ kasık ağrısıyla gittim doktora. Vücut anatomisi her insanın farklıdır değişkenlik gösterir. Her iki gebeligimde de adet sancilari çektim

Size katılmıyorum. Zira 2 gebeligimde de bulantılarım oldu ve sağ kasık ağrısıyla gittim doktora. Vücut anatomisi her insanın farklıdır değişkenlik gösterir. Her iki gebeligimde de adet sancilari çektim
O zaman benim gebe ihtimalim çok yüksek oluyo ama bı şey olduğu o kdr belli ki bı avucu dolduracak kdr şişlik olması mide bulantısı baş dönmesi falan ben başka birine sordum gebe olabilirsin dedi bebe yatagi olusuyodur vücudun ona kendini hazirliodur dedi ben sizin dediğinize katılıyorum

Bulantı olmaz demiyorum erken diyorum benim de oldu. Adet sancısıyla konunun ne alakası var ben de gebeliğimde yaşadım konu sahibi bundan bahsetmiyor.

Bulantı olmaz demiyorum erken diyorum benim de oldu. Adet sancısıyla konunun ne alakası var ben de gebeliğimde yaşadım konu sahibi bundan bahsetmiyor.
Bende bulantı oldu diyorum bir çok tanıdığım kadının da bulantısı üzerine gittiğinde bir kaç haftalık gebe olduğunu ogrendigine şahit oldum. Keza benimde öyle. Adet ağrısına gelince ağrılar şöyle böyle olur demişsiniz ağrılar birbirinden bağımsız olur. Siz öyle deneyimlemişsiniz belliki

O zaman benim gebe ihtimalim çok yüksek oluyo ama bı şey olduğu o kdr belli ki bı avucu dolduracak kdr şişlik olması mide bulantısı baş dönmesi falan ben başka birine sordum gebe olabilirsin dedi bebe yatagi olusuyodur vücudun ona kendini hazirliodur dedi ben sizin dediğinize katılıyorum
Daha evvelde dediğim gibi her kadın vücudu farklı anatomi. Biri öyle yaşadı diye herkes aynı belirtiyi yaşamaz. Benim iki gebeligimde de sağ kasıkta oldu ağrı etrafa bakacak olsam düşük yapıyorsun tek taraflı ağrı olmaz sağ kasık tehlikeli dediler ve 2. Gebeliğim çok şükür sorunsuz. Hemşire bir arkadas vardı burada 2. Gebeliklerde rahim daha evvel hamilelik yaşadığı için daha da büyür gobekte ufakta olsa erken çıkabilir demişti ama buda 3 aylık belki olur. Sizinkini bilemiyorum erken henüz

Bende bulantı oldu diyorum bir çok tanıdığım kadının da bulantısı üzerine gittiğinde bir kaç haftalık gebe olduğunu ogrendigine şahit oldum. Keza benimde öyle. Adet ağrısına gelince ağrılar şöyle böyle olur demişsiniz ağrılar birbirinden bağımsız olur. Siz öyle deneyimlemişsiniz belliki
Nerede ağrılar şöyle olur demişim hanımefendi? Başka bir şeyle karıştırdınız sanırım.
Sizin karnınızın sağında dolunda şişlik oldu mu ilk 1-2 ay?

X