acil bakar mısınız kkızlar :(

mrspetitem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
9
3
33
kaynanamın söz için aldıklarını beğenmedim nasıl söylicem :KK43: parasında değilim ama tektaş pırlanta almamak için 300 tl ye tektaş aldı altın

Eklentiler

• untitled.png
    untitled.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 528
  • untitled.pngn.png
    untitled.pngn.png
    58,2 KB · Görüntüleme: 523
ya tabiki de öyle ama insan heves ediyo bi kere evleniyorum sonuçta kadın yüzüğe bile karışıyo :KK43:
o zaman şöyle yap, nişanlınla konuş, söz yapılırken alınan tektaşı tak
daha sonra onu verin kuyumcuya, üstüne de para koyup beğendiğin pırlanta bir tektaş alın

beraber gittik ben altını pek sevmem dedim 4-5 defa hatta iki yarım altın bozdu almayalım şimdi dedim dinlemedi bile benim canım altın almak istiyo dedi
ay hayret bişey ya
bugün yarın erkek kardeşim evlenecek
valla gelinimizi götürüp hangisini beğendiysen onu alalım dicem

Nisanlinla goturup degistirebilirsiniz tabi üstüne para koyarak :KK66:

1000 tl maaşla çalışan bi adam nasıl diyim değişelim çok çabuk sinirleniyo ya daha dün aldık bide annen niye böyle yaptıda diyemiyorum şimdi utanıyorum demeye her zamanki gibi sinirlenip telini kapatıcak günlerce açmıcak

1000 tl maaşla çalışan bi adam nasıl diyim değişelim çok çabuk sinirleniyo ya daha dün aldık bide annen niye böyle yaptıda diyemiyorum şimdi utanıyorum demeye her zamanki gibi sinirlenip telini kapatıcak günlerce açmıcak
sana böyle davranan bir adamla mı evleneceksin peki?
evlenmeye kalkan adamın kenarda bir yüzük alacak parası da yok muymuş yani?

O zaman tabiki de pirlanta almayin. 1000 lira maasla ne pirlantasi? Siz bununla idare edin esinizin maasi cok olursa bir gun alirsiniz insallah..

Ama her sey aliniuor. 1000 lira ile dugun yapiliyor. En küçük taşlı pirlanta bile 1000 liradan fazla. Bence eger imkan yoksa parmaga maastan daha cok yuzuk takilmamali..

çocuk çok iyi çocukta ailesi çok araya giriyo çocukmuş gibi davranıyor sen anlamazsın etmezsin diye bana patlıyo sonra .(
ayrılmayı hiç istemiyorum açıkçası ama sabrımı çok zorluyo

Bence anlayisli olun 1000 tl maas alan bir insan kucucuk bir yuzuge 1500 2000 tl vermek istemeyebilir bu gayet normal. Ki en dusuk pirlanta fiyati bu. Ailesininde buna durumu olmayabilir. Daha para harcayacaklari o kadar ywt var ki.

Benim esim de nisanlandigimizda 1500 tl ile ise girmisti ve ben agzima pirlanta lafini almadim. Bana evlenme teklifi ettigi yuzuk altin tektaslardandi yani sizinki gibi 300 tl lik. Su an 3500 tl maasi var evlendikten sonra istersen degistirelim dedi olmaz o benim teklif yuzugum bana o gunu hatirlatiyor manevi degeri var dedim ve hala onu takiyorum istesem kendi maasimla bile gider degistiririm ama yapmiyorum.

Huyunu biliyorsun parasını biliyorsun e daha ne diye sıkıntı ediyorsun bunu sen bugun bunu dert ediyosan evlenince napvan

Ama her sey aliniuor. 1000 lira ile dugun yapiliyor. En küçük taşlı pirlanta bile 1000 liradan fazla. Bence eger imkan yoksa parmaga maastan daha cok yuzuk takilmamali..
ben de ilk yorumumda öyle yazdım zaten
benim ilk tek taşım da pırlanta değildi, allah başka dert vermesin yazdım
tepkim yüzüğe değil aslında, sözlüsünün tavrına...

Bence anlayisli olun 1000 tl maas alan bir insan kucucuk bir yuzuge 1500 2000 tl vermek istemeyebilir bu gayet normal. Ki en dusuk pirlanta fiyati bu. Ailesininde buna durumu olmayabilir. Daha para harcayacaklari o kadar ywt var ki.

Benim esim de nisanlandigimizda 1500 tl ile ise girmisti ve ben agzima pirlanta lafini almadim. Bana evlenme teklifi ettigi yuzuk altin tektaslardandi yani sizinki gibi 300 tl lik. Su an 3500 tl maasi var evlendikten sonra istersen degistirelim dedi olmaz o benim teklif yuzugum bana o gunu hatirlatiyor manevi degeri var dedim ve hala onu takiyorum istesem kendi maasimla bile gider degistiririm ama yapmiyorum.

oda doğru bunu bile zor aldılar altın bozmak zorunda kaldılar kuzenlerin çok dalga geçiyo ya yüzüğü görünce kahkahalar attılar :KK43:

oda doğru bunu bile zor aldılar altın bozmak zorunda kaldılar kuzenlerin çok dalga geçiyo ya yüzüğü görünce kahkahalar attılar :KK43:
Onlar daha iyisini aldırsın sen millete ne bakıyosun eğer nişanlın bunu duyup üzüldüğünü duysa ne kadar gururu kırılırdı

X