- 18 Ağustos 2024
- 12
- 16
-
- Konu Sahibi Hypnoticdark
Allah razı olsun canım sağolasınTebrik ederim bence hamilesiniz testleriniz gayet belirgin. Yarın sabah gidip kan verebilirsiniz
Kız koşşşş kan ver hamilesinArkadaşlar adet tarihim yarın ve tüm belirtileri hissediyorum… yoğun kasık ağrısı ve akıntı, bel ağrısı, göğüs hassasiyeti. Tam olarak yarın Regl olacak gibiyim. Ama dün sabah ve bugün sabah gebelik testi yaptım silik çıktı. Her an Regl olabilecek gibi hissederken hamile olma ihtimalim var mı? Yerimde duramıyorum zar zor yazdım inşallah anlatabilmişimdir şimdiden herkese teşekkür ederim.Eki Görüntüle 3467637 Eki Görüntüle 3467638
Yıllardır bir umutla beklediğimiz için olsaydı bin tane daha test yapardım zira bu ikinci çizgi için çok dua ettim… teşekkür ederimHayırlı olsun hamilesin ancak nolur nolmaz 129. testi de yap emin ol
Yıllardır bir umutla beklediğimiz için olsaydı bin tane daha test yapardım zira bu ikinci çizgi için çok dua ettim… teşekkür ederimCok net degil 8-10 tane daha test varsa yapabilirsin
Ayyy Allahım çok şükür.. teşekkür ederim canımKız koşşşş kan ver hamilesin
En kötü sağlık ocağında ver yarın sonuç çıkar. Acilde de dene canımAyyy Allahım çok şükür.. teşekkür ederim canımacil serviste versem bakarlar mı kadın doğumda yer bulamadım
Bakarlar kız bize de dua et hadi hayırlı olsun belirtilerini ya yumurtlama takibi yapıyormuydunAyyy Allahım çok şükür.. teşekkür ederim canımacil serviste versem bakarlar mı kadın doğumda yer bulamadım
Tamam kuzum Allah razı olsun sağolasınEn kötü sağlık ocağında ver yarın sonuç çıkar. Acilde de dene canım
Rabbim gönlünüze göre versin balımBakarlar kız bize de dua et hadi hayırlı olsun belirtilerini ya yumurtlama takibi yapıyormuydun
Aynı belirtiler bendede var bende regl olucam saniyorum ama bilmiyorum kasik agrisi gogus hasasiyeti ama bende bi fark 2 gundur sarimsi ve kahverengimsi lekelerim var test yaptim baya silik cikti senin test cok belirgin canim benim hamişsin insallahRabbim gönlünüze göre versin balımbu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim iki gün sürdü sonra çatlamayı gördüm onları değerlendirdim. Belirtilerim sadece Regl belirtileri… hala lavaboya gidince Regl olduğumu görecekmişim gibi geliyor mesela
Nezaman gördün yumurtlamayı canım bugün çatlamadan sonra kaçıncı günde pozitif almış oldunRabbim gönlünüze göre versin balımbu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim iki gün sürdü sonra çatlamayı gördüm onları değerlendirdim. Belirtilerim sadece Regl belirtileri… hala lavaboya gidince Regl olduğumu görecekmişim gibi geliyor mesela
ooooooooo hamilesiniz tebriklerArkadaşlar adet tarihim yarın ve tüm belirtileri hissediyorum… yoğun kasık ağrısı ve akıntı, bel ağrısı, göğüs hassasiyeti. Tam olarak yarın Regl olacak gibiyim. Ama dün sabah ve bugün sabah gebelik testi yaptım silik çıktı. Her an Regl olabilecek gibi hissederken hamile olma ihtimalim var mı? Yerimde duramıyorum zar zor yazdım inşallah anlatabilmişimdir şimdiden herkese teşekkür ederim.Eki Görüntüle 3467637 Eki Görüntüle 3467638