Acil bakar mısınız boş gebelikmi

Çok geçmiş olsun canım maalesef hersey bizler için kendimizi üzmeyip yeniden deneyeceğiz rabbim hayırlısını sağlıksını verecek eminim
İlk muayeneye gitmeden önce nerdeyse bütün gebelik belirtilerim azaldı. Hatta bitti. Muhtemelen beta düşmeye başlamıştı. Bulantılarım kasık ağrılarım bel ağrılarım azalarak kayboldu. Kendimi hamile gibi değil normal halimde gibi hissetmeye başlamıştım. Kötü bir şey olduğunu az çok tahmin etmiştim. Sizin durum nasıl bilmiyorum tabi ama inşallah kötü bir şey yoktur. Sağlıkla kavursunuz

Benim bulantım neredeyse hiç olmamıştı baştan beri ama kasık ağrılarım geçti göğüslerim yumusadı ve tüm bunlar 1 günde yani boş gebelik olabilir dendiği günde gerçekleşti hatırlatmak istemiyorum ama kürtajınız anestezilimi oldu yoksa ilaç yada iğneyle mi düşürüldü birde ilk gebeliğinizmi ?

Sıkıntı yok canım. Psikolojik olarak daha iyiyim. İlk önce ilaç verdiler. Hem vajinal hem ağızdan. Rahim kendi kasılsın doğal düşük olsun diye. Öylesi daha sağlıklıymıs sanırım. Eğer parça gelmeseydi yine ilaç verceklerdi. Allah'tan kendi düştü. 6. Saatin sonunda. O sıra baya ağrı oldu. Duramadım. Tabi seni korkutmak istemiyorum. Yatış yaparken kab veriyolar. Tuvalete gittiğinde ona yapiyosun. Parça düşerse hemşirelere gösteriyosun. Ben en son yakaladım keseyi gördüm. Zaten düşerken hissediyorsun. İkinci ilaca gerek kalmadı. Düşükten sonra ağrılarım çok hafifledi. Peşinden kürtaj yaptılar. Kurtaj esnasında uyuttular. Çok kolaydı. Tahmin ettiğimden çok kolay geçti. 2 saat sonrasinda taburcu oldum.
İkinci gebeliğimdi. 3.5 yaşında ikizlerim var.

Yolk sac varsa bebekte vardır boş gebelikte yolk sac oluşmuyor çünkü eğer doktorun var dediyse boş gebelik değildir

Anladım canım teşekkürler bilgilendirmen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…