Kızlar direkt konuya giriyorum.
Kv ile aramda bazı sorunlar olmuştu. Bilenler biliyor. Bilmeyenlerde girip okuyabilir.
Neyse biz bunları aştık. Yani ben astigimizi sanıyorum heralde .
Geçen akşam caya gittik.Kvninsuratı asikti. Başım ağrıyo falan dedi ama ayni zamanda soğuktu da. Neyse hic içimden kötü bir sey geçirmedim. Görümcemde hastaymış yatıyordu bize hoşgeldin falanda demedi. Ona da bir şey demedim. Olsun yatar ben de bekarken çoğu zaman çıkmıyordum misafir yanına.
Neyse bu akşam için yemeğe çağırdım. Dun arayıp söyledim, ben evdekiler ile konuşup sana döneceğim dedi. Aksam dönmedi.
Bugün öğlen eşimi aradım. Diğer oğlu rahatsızmis başka bir gün gelelim demiş. Eşimde tamam sen kafkayida ara söyle öğleden sonra demiş .
Biraz önce aradı beni. Biz müsait değiliz gelemiyoruz dedi. Bende öğlen eşimden bildiğim için sormadim neden falan diye. Tamam anne dedim. İyi aksamlar dedi iyi aksamlar dedim kapattım.
10 dk sonra whatsapptan yazmış ki;
Sana rahatsizlik vermeyelim bundan sonra senin istedigin gibi olsu siz mutlu olun.
(Yaklaşık 2 aydır aramızda hic sorun olmadi. Biz onlara caya da gittik, yemeğe de gittik. Kendi annesinde kardeşleri ile beraber görüştüğümüz de oldu)
Niyeti ne acaba çok merak ediyorum.
Siz olsanız ne yapardınız.
Onlar geldiginde surat falan mi asiyorsun ya da siz oraya gittiginizde soguk mu davraniyorsun? Durup dururken boyle dememis olmali
Eski konulariniza da baktim. Bi konunuz sirf “ don” mevzusu üzerine. Kv.niz sizi baştan beri istemiyor gibi gözüküyor. Sanki icinde büyütüp size kiriliyor, sonra da kin tutuyor. Bastan beri bi gicik olmus size.
Çalisiyor musunuz?
Bi de alakasiz olacak ama niye bornozla kapi acilir ki?
Kızlar direkt konuya giriyorum.
Kv ile aramda bazı sorunlar olmuştu. Bilenler biliyor. Bilmeyenlerde girip okuyabilir.
Neyse biz bunları aştık. Yani ben astigimizi sanıyorum heralde .
Geçen akşam caya gittik.Kvninsuratı asikti. Başım ağrıyo falan dedi ama ayni zamanda soğuktu da. Neyse hic içimden kötü bir sey geçirmedim. Görümcemde hastaymış yatıyordu bize hoşgeldin falanda demedi. Ona da bir şey demedim. Olsun yatar ben de bekarken çoğu zaman çıkmıyordum misafir yanına.
Neyse bu akşam için yemeğe çağırdım. Dun arayıp söyledim, ben evdekiler ile konuşup sana döneceğim dedi. Aksam dönmedi.
Bugün öğlen eşimi aradım. Diğer oğlu rahatsızmis başka bir gün gelelim demiş. Eşimde tamam sen kafkayida ara söyle öğleden sonra demiş .
Biraz önce aradı beni. Biz müsait değiliz gelemiyoruz dedi. Bende öğlen eşimden bildiğim için sormadim neden falan diye. Tamam anne dedim. İyi aksamlar dedi iyi aksamlar dedim kapattım.
10 dk sonra whatsapptan yazmış ki;
Sana rahatsizlik vermeyelim bundan sonra senin istedigin gibi olsu siz mutlu olun.
(Yaklaşık 2 aydır aramızda hic sorun olmadi. Biz onlara caya da gittik, yemeğe de gittik. Kendi annesinde kardeşleri ile beraber görüştüğümüz de oldu)
Siz olsanız ne yapardınız.
Kadin seni sevgilisi saniyo sanirim.surekli trip icim sisti.tavsan daga kusmus dagin haberi yok hesabi.neyse derdin acikca soyle.bu kv.lerin hepsi bi cesit...
kafka acaba bir sekilde nickini vs ogrenip burada daha evvel yazdigin yorumlari vs gorup de gard almis olabilirler mi? ihtimal bu ya?!
aranizdaki konulari bilmiyorum, evvelki konulariniza bakmadim sadece aklima ihtimal olarak geldi, paylasmak istedim. idrak etmek demek akli selim omak demektir, selim olan zaten boyle davranacak mezhepte olmazBilmiyorum ki.
Öyle olsa bile burada kendi haksiz olduğu durumu yazdım.
Ortada hakaret yok. Terbiyesizlik yok.
Bunu idrak etmesi gerekmez mi öyle olsa.
Çünkü ben kendi hatalarımi kabul ediyorum(keske etmeseydim. Keske hep üste çıkmaya çalışsaydım belki daha farklı olurdu)
Evlenmeden öncesinden sorunlarınız vardı belli ki düzelen bir durum yok.
Azıcık yüz göz olmuştunuz kusura bakmayın ama bu durumun etkileri devam ediyor belli ..
Kvde de hassas ve alıngan duruyor.
Biraz siZin annenizde dominanttı sanki.
Hepsinden az az ortaya sorun yumağı.
Umarım bir gün düzelirsiniz