- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
Kızlar direkt konuya giriyorum.
Kv ile aramda bazı sorunlar olmuştu. Bilenler biliyor. Bilmeyenlerde girip okuyabilir.
Neyse biz bunları aştık. Yani ben astigimizi sanıyorum heralde .
Geçen akşam caya gittik.Kvninsuratı asikti. Başım ağrıyo falan dedi ama ayni zamanda soğuktu da. Neyse hic içimden kötü bir sey geçirmedim. Görümcemde hastaymış yatıyordu bize hoşgeldin falanda demedi. Ona da bir şey demedim. Olsun yatar ben de bekarken çoğu zaman çıkmıyordum misafir yanına.
Neyse bu akşam için yemeğe çağırdım. Dun arayıp söyledim, ben evdekiler ile konuşup sana döneceğim dedi. Aksam dönmedi.
Bugün öğlen eşimi aradım. Diğer oğlu rahatsızmis başka bir gün gelelim demiş. Eşimde tamam sen kafkayida ara söyle öğleden sonra demiş .
Biraz önce aradı beni. Biz müsait değiliz gelemiyoruz dedi. Bende öğlen eşimden bildiğim için sormadim neden falan diye. Tamam anne dedim. İyi aksamlar dedi iyi aksamlar dedim kapattım.
10 dk sonra whatsapptan yazmış ki;
Sana rahatsizlik vermeyelim bundan sonra senin istedigin gibi olsu siz mutlu olun.
(Yaklaşık 2 aydır aramızda hic sorun olmadi. Biz onlara caya da gittik, yemeğe de gittik. Kendi annesinde kardeşleri ile beraber görüştüğümüz de oldu)
Niyeti ne acaba çok merak ediyorum.
Siz olsanız ne yapardınız.
Şimdi ki kaynanalara da bakın siz ! whatsapptan dan mesajda atarmış
Gıcık oldum