Acil avukat veya yaşamış biri bakabilir mi

Benim kardeşim de vardi ayni sorun adam kardeşimi soydu sovana cevirdi adamlarda ünlü mafyanin ogluymuş poliste hic birsey yapamadi güpe gündüz kardesimi evden almaya geliyorlardi selam vermeden kolundan tutup bir kac kez dayak yedi aslinda iyi oldu da kac kez dedik gitme bulaşma dolaşma bunlarla adam ev döşedi taksitle bütün eşyalari kardeşimin üstüne almiş neyseki 3 ay iceri girdi nefes aldik daha yeni cikti 2 hafta oldu simdi sesleri cikmiyor .allahta sana yardim etsin bizde evi taşicaktik babamin apartmani var adamcagiz 65 senedir istanbulda ayni dogudugu evde ayrilmak istemedi rahatsiz etselerdi avşaya taşıncaklardi ama bizkere zarar vermediler dertleri kardeşimdi
Adaletin geldiği yere bak 😖
Muz cumhuriyeti mi burası ne demek ünlü bir mafyanın oğluymuş ?
Nasıl devlet bir dur demez anlamıyorum .

Aynen öyle valla cok ugraştik yazık annem kadin hayatinda ilk defa karakola giden kadin yalvardi polisler karsilik vermedi tepkili degillerdi ama gene sonuc yok birsey yapamiyoruz abla dediler geldiler eve :(

Bir kaç kişinin üstüne 3 -4 şirket var en büyük şirkette patronun eşinin üstüne. Çeklerin günü yeni geldi bir kaç gün içinde yazılır. Şimdi dolandırıldı ben çalışanom borçları varr diye üstüme yaptı şirketi felan diye itiraz edecek. Tabi sürer bu süreçlerde.beni ilgilendiren kısmır mafya ve boşanma mısın gerekliliği.

Maalesef yok
Şirkete ihtarname çeksin. Yönetim kurulundan istifa ediyorum diye. Sonra da ticaret sicil gazetesine ilan versin

Bana kalırsa eşimin sevgisine saygisina vicdanına bakarım yenilmez yorulmaz bir Allah der yanında olurdum çocuğumun babası sonuçta ve yollarda dikenlerde var hep gül degil

Back
X