• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil annem için

CRP bildiğim kanda enfeksiyon var ...
benim bir dönem 160 larda idi annenin sınırın biraz üstü ..Şeker biraz yüksek. Geçmiş olsun.

Anladim daha öncede iki.gogsunde kist çıktı takibe alındı iyi huylu diye onla bagdastrdim ben abartyrum olurum inşallah..
CA15-3 meme kanseri şüphesinde bakılan tümör marker dır,bu şüpheden ziyade rutindir bayanlarda tedbir amaçlı.
Benimde kistim var,kontrol edildiği sürece sorun yok.Erken tanı hayat kurtarır.
Annenin için paylaştığınız bu sonuçların kanser ile alakası yok korkmayın,rutin testler.

Çok teşekkür ederim cevapladiginiz için..
Doktor anneme tam donanımlı bir hastaneye gitmesini söylemiş
Bende Ankara da olduğum için mecbur burdan bir randevu ayarlacam doktor bişey dememeis yani
Evet annem daha önce her iki göğsünde kist tespit edildi 2 sene öncesine kadar
İyi huylu denildi şimdilik arada bir çok rahatsızlık gecirdi göbek fıtığı kanda iltihap
Karaciğer büyümesi
Kalp spazmı (2 kere) midesi ülser..devamını sayamaycgm .....
Bunlarda olunca crp yanılmıyorsam kanser riski taşıdığından tedirgin oldum
Durun cnm akliniza kotuyu getirmeyin oyle Allah korusun
Crp iltihapla alakali oluyor genelde bildigim
karaciger safra kesesi safrayolu pankreas sorunlarinda da yukselebiliyor ama tek basina bir anlam cikmaz amilaz lipaz baska degerlerde isteniyor bakiliyor doktor degilim ama o crp ile epeydir muhatabiz ordan asinayim
Birde bu tarz rahatsizliklarda tasmi tusmu ne var diye teshiste kullandiklari bir cihaz var kullanimini biraz daha yetkin hekimler yapiyor genelde kucuk sehir hastanelerinde olmayabiliyor devlet univ arastirma hast oluyor ellerinde yoksa belki yonlendirmistir herseyibe bir arada bakilsin diye
Allah sifalar versin

CA15-3 meme kanseri şüphesinde bakılan tümör marker dır,bu şüpheden ziyade rutindir bayanlarda tedbir amaçlı.
Benimde kistim var,kontrol edildiği sürece sorun yok.Erken tanı hayat kurtarır.
Annenin için paylaştığınız bu sonuçların kanser ile alakası yok korkmayın,rutin testler.
Sağolun çok.tesekkur ederim içimi rahatlattiniz
Doktor da tam net bişey demedi
Sadece tam donanımlı bir hastaneye gitmemizi söyledi

Durun cnm akliniza kotuyu getirmeyin oyle Allah korusun
Crp iltihapla alakali oluyor genelde bildigim
karaciger safra kesesi safrayolu pankreas sorunlarinda da yukselebiliyor ama tek basina bir anlam cikmaz amilaz lipaz baska degerlerde isteniyor bakiliyor doktor degilim ama o crp ile epeydir muhatabiz ordan asinayim
Birde bu tarz rahatsizliklarda tasmi tusmu ne var diye teshiste kullandiklari bir cihaz var kullanimini biraz daha yetkin hekimler yapiyor genelde kucuk sehir hastanelerinde olmayabiliyor devlet univ arastirma hast oluyor ellerinde yoksa belki yonlendirmistir herseyibe bir arada bakilsin diye
Allah sifalar versin
Çok sağolun umarım sorun karaciğer ise
Daha önce karaciğer hacminde büyüme olmuştu bundan olabilir

Büyük ihtimal karaciğer kaynaklı bir sıkıntısı var. Crp enfeksiyon olduğunda artan bir protein tümör testi değil. Yangı var mı yok mu onu söyler. Şekeri de biraz yüksek çıkmış ama 55 yaşında yani olur o kadar.
Öyle delicesine korkulacak bir şey yok tahlillerinde. Zaten başka bir hastaneye daha gidecekmişsiniz. Bir doktor görsün bakalım içinizi ferah tutun

Büyük ihtimal karaciğer kaynaklı bir sıkıntısı var. Crp enfeksiyon olduğunda artan bir protein tümör testi değil. Yangı var mı yok mu onu söyler. Şekeri de biraz yüksek çıkmış ama 55 yaşında yani olur o kadar.
Öyle delicesine korkulacak bir şey yok tahlillerinde. Zaten başka bir hastaneye daha gidecekmişsiniz. Bir doktor görsün bakalım içinizi ferah tutun
Arkadaslar da öyle soyeldi inşallah dediginiz gibidir ben dger rahatsızlıkları ile bagdastirdim....teşekkür ederim

Tümörle alakalı bir tetkik istenmemiş . Kanı açken verdiyse şekeri yüksek çıkmış dahiliyeye yönlendirmiştir . Crpde abartılacak kadar yüksek değil

Back