• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil annem için

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.153
333
123
Arkadaşlar merhaba
Moralim çok bozuk aklıma hemen burası geldi
Ben evliyim şehir dışındayım annem rahatsız uzun süredir bir çok hastalıkla uğraştı en son doktora gitti rica etsem bu tahlil sonuç nmdek yardımcı olur musunuz
Ben annemi kendi şehrime getirip kendim ilgileneceğim ama biraz bilgim olduğu için tahlilleri sonuçları beni çok korkuttu
Aranızda böyle bir tahlile denk gelen var mı
Yaş 55
Glikoz 150
Bilirubin 0.13 (RF.0.13)
Calsiyum 8.69 (RF.8.0)
Crp 7. ( RF 3.0)

Annemin her iki göğsünde tümör tespit edildi ama.iyi huylu takibe alındı 2 sene öncesine kadar bu Arada

Arkadaşlar merhaba
Moralim çok bozuk aklıma hemen burası geldi
Ben evliyim şehir dışındayım annem rahatsız uzun süredir bir çok hastalıkla uğraştı en son doktora gitti rica etsem bu tahlil sonuç nmdek yardımcı olur musunuz
Ben annemi kendi şehrime getirip kendim ilgileneceğim ama biraz bilgim olduğu için tahlilleri sonuçları beni çok korkuttu
Aranızda böyle bir tahlile denk gelen var mı
Yaş 55
Glikoz 150
Bilirubin 0.13 (RF.0.13)
Calsiyum 8.69 (RF.8.0)
Crp 7. ( RF 3.0)

Annemin her iki göğsünde tümör tespit edildi ama.iyi huylu takibe alındı 2 sene öncesine kadar bu Arada
Merhaba konuyla ilgili bir bilgim yok malesef.
Çok çok geçmiş olsun. Inşallah kötü bir şey yoktur.

Geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla söyleyebilirim. En doğrusunu doktorunuz söyler. Glukoz kan şekeri eğer açlıkta 150 ise şekerle ilgili bir sorun olabilir. Crp vücuttaki bir enflamasyondan yükselir. Hafif bir üşütme vs.de yükseltir. Çok yüksek değil doktorunuz bakıp ona göre değerlendirir.
Neden panik halindesiniz başka bir şikayeti mi var annenizin?

Geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla söyleyebilirim. En doğrusunu doktorunuz söyler. Glukoz kan şekeri eğer açlıkta 150 ise şekerle ilgili bir sorun olabilir. Crp vücuttaki bir enflamasyondan yükselir. Hafif bir üşütme vs.de yükseltir. Çok yüksek değil doktorunuz bakıp ona göre değerlendirir.
Neden panik halindesiniz başka bir şikayeti mi var annenizin?
Çok teşekkür ederim cevapladiginiz için..
Doktor anneme tam donanımlı bir hastaneye gitmesini söylemiş
Bende Ankara da olduğum için mecbur burdan bir randevu ayarlacam doktor bişey dememeis yani
Evet annem daha önce her iki göğsünde kist tespit edildi 2 sene öncesine kadar
İyi huylu denildi şimdilik arada bir çok rahatsızlık gecirdi göbek fıtığı kanda iltihap
Karaciğer büyümesi
Kalp spazmı (2 kere) midesi ülser..devamını sayamaycgm .....
Bunlarda olunca crp yanılmıyorsam kanser riski taşıdığından tedirgin oldum

Hacettepe iyidir Ankara’da. Buradan başka öneriler de çıkacaktır. Acil şifalar diliyorum. Hemen kötüye yormayın. Crp’si çok yüksek değil.1-5 arası normal değer mesela idrar yolunda iltihap olsa bile çıkar. Midede gastrit falan da yapar. Kilo problemi varsa onları da çözersiniz beslenmeyi düzenlersiniz karaciğerde yoluna girer şekeri de. Moralinizi bozmadan konuyu ele alın lütfen. Geçmiş olsun annenize. Sevgiler ve kolaylıklar dilerim.

Hacettepe iyidir Ankara’da. Buradan başka öneriler de çıkacaktır. Acil şifalar diliyorum. Hemen kötüye yormayın. Crp’si çok yüksek değil.1-5 arası normal değer mesela idrar yolunda iltihap olsa bile çıkar. Midede gastrit falan da yapar. Kilo problemi varsa onları da çözersiniz beslenmeyi düzenlersiniz karaciğerde yoluna girer şekeri de. Moralinizi bozmadan konuyu ele alın lütfen. Geçmiş olsun annenize. Sevgiler ve kolaylıklar dilerim.
Çok sağolun haccetepeyi değerlendireceğim umarım herşey kilo ve dedginiz gibidir...

Kanda iltihap dediğiniz nedir? Ne çeşit bir bakteri? Tedavi gördü mü? Tamamen kurudu mu? O nüksetmiş olabilir mi aklıma geldi. Bütün eski tahlilleri vs ne var ne yok dosyalayın tarihe göre öyle gidin dr.a canım.

Kanda iltihap dediğiniz nedir? Ne çeşit bir bakteri? Tedavi gördü mü? Tamamen kurudu mu? O nüksetmiş olabilir mi aklıma geldi. Bütün eski tahlilleri vs ne var ne yok dosyalayın tarihe göre öyle gidin dr.a canım.
Tam nedeni bilinmiyor ama kanında iltihap çıkınca doktor tedavisi ile evet iltihap kurudu ama tabi tekrar neden olmasin

Doktorlar bazen abartabiliyor.karaciger yağlanması gastrit vs annelerimizin yaş grubu için artik çok olağan seyler

Crp iltihap değeri, bi Tık da şeker yüksek çıkmış. Doktor en doğrusunu söylet geçmiş olsun

Önemli bişey yok şeker yüklemesi yapılmış biraz yüksek çıkmış neden panik oldunuz ki.Çok normal herşey

Önemli bişey yok şeker yüklemesi yapılmış biraz yüksek çıkmış neden panik oldunuz ki.Çok normal herşey
Crp ve calsiyum yüksekliği kanser riski olduğunu gösteriyor yanlis biliyor da olabilirim daha önce de bir çok rahatsizligi olduğu için korkuya kapıldım o_O

Back