- 8 Temmuz 2013
- 1.128
- 572
- 158
- Konu Sahibi muzeyyenrize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar mayıs sonu düğünümüz var. çok açık olmayan ama kesinlikle çok havale ve şık olan bir abiye lazım. Burdan bakıyorum ama çok zaman istiyor vakit bulamayabilirim. Askılı olmiycak. Karpuz kol kolsuz filan olabilir. Dekolte kısmı göze çarpmiycak. Kaynanamlar biraz müteasıp. Boyum 165 kilom 63-64. Yığınla para verip almak istemiyorum. Yardım bekliyorum
Giyilmiş halide var en kısa zamanda koyarımve sırtı nasıl sırtınıda çekermisiniz, ya da giyilmiş hali varsa daha iyi olur
lacivert elbisenin bedeni nedir aceba
CANIM BENDE Lacivert elbise yok hangisini dedin ki acabalacivert elbisenin bedeni nedir aceba
gamzenn hanım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gamzenn-in-pazari.820194/lacivert elbisenin bedeni nedir aceba
gamzenn hanım
Kızlar mayıs sonu düğünümüz var. çok açık olmayan ama kesinlikle çok havale ve şık olan bir abiye lazım. Burdan bakıyorum ama çok zaman istiyor vakit bulamayabilirim. Askılı olmiycak. Karpuz kol kolsuz filan olabilir. Dekolte kısmı göze çarpmiycak. Kaynanamlar biraz müteasıp. Boyum 165 kilom 63-64. Yığınla para verip almak istemiyorum. Yardım bekliyorum
Canm bana da lazim abiye kapaliyim 38 bedenincanm yeni konu actım hemen bakabilirsn ama ben kapalıyım kapalı halini görebilirsn
Bu var canım bende. Mavi pul işlemeli. Balık etek, çok zarif bi de kuyruğu varKızlar mayıs sonu düğünümüz var. çok açık olmayan ama kesinlikle çok havale ve şık olan bir abiye lazım. Burdan bakıyorum ama çok zaman istiyor vakit bulamayabilirim. Askılı olmiycak. Karpuz kol kolsuz filan olabilir. Dekolte kısmı göze çarpmiycak. Kaynanamlar biraz müteasıp. Boyum 165 kilom 63-64. Yığınla para verip almak istemiyorum. Yardım bekliyorum