Acil abiyeeeeeeee aranııırrrrrrrr

Bende Tarık Edizin elbisesi var tek kelime ile çok iyi.ama bütçene uyar mı bilmem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim abiyelerime de bakabilirsin beğendiğin olursa yardımcı olurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şöylesi bir elbise de arıyroum. kızlaaaaaaar haydi nolur:)
IMG_44578369859670.jpg IMG_44630503810237.jpg IMG_44546907633030.jpg

mr7vOZ.jpg
D86nzm.jpg
892pqW.jpg
YjWznE.jpg
ayMk9g.jpg
N9gMaL.jpg

mrb bende de bir model var boy 165 kilo 65 tanıdığım bir bayanın adına satıyorum 42 beden elbise ve esneyen rahat üstelik ne açık ne çok kapalı bir model pelerinsiz bile fazla açık olmaz fiyat teklifinizi bekliyorum ben 150 düşünüyorum nasıl isterseniz sizden de teklif alabilirim inşallah beğenirsiniz 400 e alındı yarıdan fazla fiyata veriyorum üstelik sıfır iyi satışlar

Kızlar mayıs sonu düğünümüz var. çok açık olmayan ama kesinlikle çok havale ve şık olan bir abiye lazım. Burdan bakıyorum ama çok zaman istiyor vakit bulamayabilirim. Askılı olmiycak. Karpuz kol kolsuz filan olabilir. Dekolte kısmı göze çarpmiycak. Kaynanamlar biraz müteasıp. Boyum 165 kilom 63-64. Yığınla para verip almak istemiyorum. Yardım bekliyorum
canım senle boyumuz ve kilomuz neredeyse aynı :) bu sayfadaki abiyelere bakabilirsin. pudra hariç diğerleri çok rahat olur :) bir de buraya koymadığım lacivert bi abiye var o da olur büyük bi ihtimal
sayfamın linki
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-abiyelere-mutlaka-goz-gezdirin.756093/

Kızlar mayıs sonu düğünümüz var. çok açık olmayan ama kesinlikle çok havale ve şık olan bir abiye lazım. Burdan bakıyorum ama çok zaman istiyor vakit bulamayabilirim. Askılı olmiycak. Karpuz kol kolsuz filan olabilir. Dekolte kısmı göze çarpmiycak. Kaynanamlar biraz müteasıp. Boyum 165 kilom 63-64. Yığınla para verip almak istemiyorum. Yardım bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/siyah-abiyem.796217/

canım bunu düşünürsen gayet uyguna veririm japon tarzında ne acık ne kapalı boyundan bağlamalı saten elbisem çok şık üzerimde giyilmiş hali malesef yok silindi fotograflarım ama istersen akşam gyip çekebilirim cevap bekliyorum canm

Eklentiler

• IMAG2529.jpg
    IMAG2529.jpg
    199,5 KB · Görüntüleme: 90
  • IMAG2530.jpg
    IMAG2530.jpg
    209,2 KB · Görüntüleme: 88

Eklentiler

• 2015-04-06 13.45.16.jpg
    2015-04-06 13.45.16.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 102
Back