- Konu Sahibi muzeyyenrize
vuuu çok güzelmiş. ama ben abiye işini hallettim. burdan bir arkadaştan aldım canım. bunun bedeni nedir
canım msj atamıyorum msj kutun dolmus :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vuuu çok güzelmiş. ama ben abiye işini hallettim. burdan bir arkadaştan aldım canım. bunun bedeni nedir
Bu elbise cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
38 40 ama ben 42yken giydm oldu çnkü altı bol gögüsten aşağı. gydğimdeki kilom 65 flndı sanrm. boyum 160 ama platformla ble ayakkabıları örtüo. fiyatı kuru temizleme artı kargo masrafı bnden 200 tl cnmElbisenin bedeninden ziyade boyinuz ve giydiginizdeki kilonuz neydi? Bide fiyati ?noooolur istediğim bedende olsun.
38 40 ama ben 42yken giydm oldu çnkü altı bol gögüsten aşağı. gydğimdeki kilom 65 flndı sanrm. boyum 160 ama platformla ble ayakkabıları örtüo. fiyatı kuru temizleme artı kargo masrafı bnden 200 tl cnm
Elbisenin bedeninden ziyade boyinuz ve giydiginizdeki kilonuz neydi? Bide fiyati ?noooolur istediğim bedende olsun.
Elbise eminim bu fiyati gerçekten hak ediyordur da arayan arkadasi asiyor:26: kapali bi arkadasim için sordum.ariyodu bu ara.yine de yarin bi gösterip sorayim ben.aslında isin asli kapali bi öğrencim mezuniyet balosu içinbenden yardim istedi.ggenç kiz için kapali abiye bulamadigini söyleyince ben de bakayim dedim.yine de sorayim bi.
Elbise eminim bu fiyati gerçekten hak ediyordur da arayan arkadasi asiyor:26: kapali bi arkadasim için sordum.ariyodu bu ara.yine de yarin bi gösterip sorayim ben.aslında isin asli kapali bi öğrencim mezuniyet balosu içinbenden yardim istedi.ggenç kiz için kapali abiye bulamadigini söyleyince ben de bakayim dedim.yine de sorayim bi.
şöylesi bir elbise de arıyroum. kızlaaaaaaar haydi nolur:)
şöylesi bir elbise de arıyroum. kızlaaaaaaar haydi nolur:)
bnde var senin istediğin tarzda ama uzun. Kısa dgl. Bide kırıkbeyaz regi.![]()
göreyim hadi hadi hadi:)resim resim resim
[SUP][/SUP]
hyakikaten çok güzel. ama benim için çok kapalı. boyun kısmı. hani kısaltma filan olur belki ama o kısım prombelm. yalnız neffis bişiymiş bu
fiyatı ve bedeni nedir merak ettim yinede:)
[SUP][/SUP]
hyakikaten çok güzel. ama benim için çok kapalı. boyun kısmı. hani kısaltma filan olur belki ama o kısım prombelm. yalnız neffis bişiymiş bu
mrb cnm elbiseyi öğrencine soracaktn? bedeni fln uyuyormu acaba?