Acil abiyeeeeeeee aranııırrrrrrrr

Elbisenin bedeninden ziyade boyinuz ve giydiginizdeki kilonuz neydi? Bide fiyati ?:5:noooolur istediğim bedende olsun.
38 40 ama ben 42yken giydm oldu çnkü altı bol gögüsten aşağı. gydğimdeki kilom 65 flndı sanrm. boyum 160 ama platformla ble ayakkabıları örtüo. fiyatı kuru temizleme artı kargo masrafı bnden 200 tl cnm

38 40 ama ben 42yken giydm oldu çnkü altı bol gögüsten aşağı. gydğimdeki kilom 65 flndı sanrm. boyum 160 ama platformla ble ayakkabıları örtüo. fiyatı kuru temizleme artı kargo masrafı bnden 200 tl cnm

Elbise eminim bu fiyati gerçekten hak ediyordur da arayan arkadasi asiyor:26: kapali bi arkadasim için sordum.ariyodu bu ara.yine de yarin bi gösterip sorayim ben.aslında isin asli kapali bi öğrencim mezuniyet balosu içinbenden yardim istedi.ggenç kiz için kapali abiye bulamadigini söyleyince ben de bakayim dedim.yine de sorayim bi.

Elbise eminim bu fiyati gerçekten hak ediyordur da arayan arkadasi asiyor:26: kapali bi arkadasim için sordum.ariyodu bu ara.yine de yarin bi gösterip sorayim ben.aslında isin asli kapali bi öğrencim mezuniyet balosu içinbenden yardim istedi.ggenç kiz için kapali abiye bulamadigini söyleyince ben de bakayim dedim.yine de sorayim bi.

Tabi cnm sor ayakkabi numarasida uyarsa yollarm inci rengi oda platformlu 37 numara 50 den verrm isterse.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb cnm elbiseyi öğrencine soracaktn? bedeni fln uyuyormu acaba?

Bendede bu var :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399711011.483766.jpg tek çekilmiş fotomu bulamadım :))
Geçen yıl 330 a almıştım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back