- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
-
fikriniz olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sevgili kubra elbiseler duruyor mu?
canım resimler bana ait dilersen satabilirim
canım senle boyumuz ve kilomuz neredeyse aynı :) bu sayfadaki abiyelere bakabilirsin. pudra hariç diğerleri çok rahat olur :) bir de buraya koymadığım lacivert bi abiye var o da olur büyük bi ihtimalKızlar mayıs sonu düğünümüz var. çok açık olmayan ama kesinlikle çok havale ve şık olan bir abiye lazım. Burdan bakıyorum ama çok zaman istiyor vakit bulamayabilirim. Askılı olmiycak. Karpuz kol kolsuz filan olabilir. Dekolte kısmı göze çarpmiycak. Kaynanamlar biraz müteasıp. Boyum 165 kilom 63-64. Yığınla para verip almak istemiyorum. Yardım bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/siyah-abiyem.796217/Kızlar mayıs sonu düğünümüz var. çok açık olmayan ama kesinlikle çok havale ve şık olan bir abiye lazım. Burdan bakıyorum ama çok zaman istiyor vakit bulamayabilirim. Askılı olmiycak. Karpuz kol kolsuz filan olabilir. Dekolte kısmı göze çarpmiycak. Kaynanamlar biraz müteasıp. Boyum 165 kilom 63-64. Yığınla para verip almak istemiyorum. Yardım bekliyorum
canım bunu düşünürsen gayet uyguna veririm japon tarzında ne acık ne kapalı boyundan bağlamalı saten elbisem çok şık üzerimde giyilmiş hali malesef yok silindi fotograflarım ama istersen akşam gyip çekebilirim cevap bekliyorum canmKızlar mayıs sonu düğünümüz var. çok açık olmayan ama kesinlikle çok havale ve şık olan bir abiye lazım. Burdan bakıyorum ama çok zaman istiyor vakit bulamayabilirim. Askılı olmiycak. Karpuz kol kolsuz filan olabilir. Dekolte kısmı göze çarpmiycak. Kaynanamlar biraz müteasıp. Boyum 165 kilom 63-64. Yığınla para verip almak istemiyorum. Yardım bekliyorum
beden ve fiyat nedir acabacanım bunu düşünürsen gayet uyguna veririm japon tarzında ne acık ne kapalı boyundan bağlamalı saten elbisem çok şık üzerimde giyilmiş hali malesef yok silindi fotograflarım ama istersen akşam gyip çekebilirim cevap bekliyorum canm
canım beden 36-38 oluyo ayrıca içinde payı var 40 da olabilir diye düşünüyorum ben daraltmıştım çünkü 38 bedenken fiyat da 70 düşünüyorum beğendiysen giyilmiş halini de atarım özeldenbeden ve fiyat nedir acaba
sadece bir kere giydim bu aradacanım beden 36-38 oluyo ayrıca içinde payı var 40 da olabilir diye düşünüyorum ben daraltmıştım çünkü 38 bedenken fiyat da 70 düşünüyorum beğendiysen giyilmiş halini de atarım özelden
Kızlar mayıs sonu düğünümüz var. çok açık olmayan ama kesinlikle çok havale ve şık olan bir abiye lazım. Burdan bakıyorum ama çok zaman istiyor vakit bulamayabilirim. Askılı olmiycak. Karpuz kol kolsuz filan olabilir. Dekolte kısmı göze çarpmiycak. Kaynanamlar biraz müteasıp. Boyum 165 kilom 63-64. Yığınla para verip almak istemiyorum. Yardım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?