• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıktan lise okuyan arkadaşlar buraya

laydd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
15
0
36
Diyarbakır
arkadaşlar bu bölümde okulla alakalı bütün aklımıza gelen herşeyi yazıp birbirimizle paylaşa biliriz aklımıza takılan şeyleride sorup öğrenebiliriz....... mesala hangi bölümdeyiz,kaçıncı dönemdeyiz ileride ne yapmak istiyoruz,hangi bölümü seçmek istiyoruz gibi gibi.

Arkadaşlar ben 2,5 yıllık evliyim geçen dönem okumaya karar verdim ve açıktan düz liseye kayıt oldum şimdi 2. dönemdeyim inşallah liseyi bitirirsem ilahiyat düşünüyorum.

beninde hedefim ilerde ilahiyat okumak inşallah hayırlısı bakalım daha ömümüzde katedilmesi gereken çok şey var.

evet yaa daha çooookk var keşke hemen şu lise bitsede hayallerimizi gerçekleştirsek.herşey istediğimiz gibi olur inşallah Allahın izniyle

slm arkdaşlar :34: bende çock gelişimne yazlcaktm ama malesef dersler olacagı içn yuzyuze düz lisye yazlmak zornda kaldm :5: iki senede btrmeyi dşnyorm inş. imamhatip dşndm ama onn egtm sistemi nasl hiç araştrma frsatm olmadı açıkcası ?? bilgi werirmisnz mümknse..:10:

ben insallah türkiyeye geldigimde kayit olup aciktan düz liseye gitcem 10.sinifta birakmak durumunda kaldim okulu almanyaya geldigimiz sene 2 yil boyunca dil icin cabaladim simdi kaldigim yerden devam edecegim insallah rabbim izin verirse

Back
X