Kayıtlı değilsiniz şuan yani eğer hala kayıtlı gözüküyor iseniz sadece harç parasını yatırınca kayıtınız aktif hale gelir,ama kayıtınızı sildirdiyseniz ygs başvuru yapmanız gerek,sımavsız geçiş hakkınız olduğuna göre meslek lisesi mezunu oluyorsunuz.5 Ocak'ta ygs başvuruları başlıyor siz de 5 Ocak'ta herhangi bir liseden ygs için sınavsız geçiş başvurusu yapacaksınız tabi bankayada ygs_sınavsız geçiş ücreti yatacak,başvurunuzu tamamladıktan sonra Temmuz ayında üniversite tercihi vereceksiniz aöf için de tercih vermek zorundasınız,eğer yerleşir iseniz kayıt yaptırırsınız,bu sene aöf kontenjanlı olduğu için yerleşemeyen bir sürü aday var.Merablar BN üniye direk geçiş hkkmi kullnrk grs ypmstm iki yil snra bazi ndenlrden dolayı ilisigimi kestm kydmi sldrdmm smdi ise aofye kyt yptrmk istyrm bu halde ynede snawsz gcs ypblrmym
Kayıtlı değilsiniz şuan yani eğer hala kayıtlı gözüküyor iseniz sadece harç parasını yatırınca kayıtınız aktif hale gelir,ama kayıtınızı sildirdiyseniz ygs başvuru yapmanız gerek,sımavsız geçiş hakkınız olduğuna göre meslek lisesi mezunu oluyorsunuz.5 Ocak'ta ygs başvuruları başlıyor siz de 5 Ocak'ta herhangi bir liseden ygs için sınavsız geçiş başvurusu yapacaksınız tabi bankayada ygs_sınavsız geçiş ücreti yatacak,başvurunuzu tamamladıktan sonra Temmuz ayında üniversite tercihi vereceksiniz aöf için de tercih vermek zorundasınız,eğer yerleşir iseniz kayıt yaptırırsınız,bu sene aöf kontenjanlı olduğu için yerleşemeyen bir sürü aday var.
Kullanabilirsin,5 Ocak'ta ygs başvuru başlıyacak işte o zaman herhangi bir liseden sımavsız geçiş başvurusu yapacaksın,daha sonra Temmuz ayında aöf tercihi vereceksin eğer yerleşir isen kayıt yaptırırsın,ama şu var sınavsız geçişte öncelik yeni mezunların olur 2015 mezunları gibi,daha sonra eski mezunların olur.Ben uniden kaydimi sildirdim canim kayitli gorunmuyorum ama üniversiteye yerleşirken sinawsiz geçiş hakkimi kullandigim için aof ye tekrar kullanabilir miyim
Kullanabilirsin,5 Ocak'ta ygs başvuru başlıyacak işte o zaman herhangi bir liseden sımavsız geçiş başvurusu yapacaksın,daha sonra Temmuz ayında aöf tercihi vereceksin eğer yerleşir isen kayıt yaptırırsın,ama şu var sınavsız geçişte öncelik yeni mezunların olur 2015 mezunları gibi,daha sonra eski mezunların olur.
30 dü galiba evet başka bölümlerinde verebilirsiniz.Oylemi çok saol canim peki kaç tercih hakim var meslek lisesindeki bölümüm büro yönetimi ve sekreterlik ti bu bölümemi tercih yapabilirim sadece yoksa bbaşka bölümlerde tercih edebilir miyim
30 dü galiba evet başka bölümlerinde verebilirsiniz.
Kullanabilirsin,5 Ocak'ta ygs başvuru başlıyacak işte o zaman herhangi bir liseden sımavsız geçiş başvurusu yapacaksın,daha sonra Temmuz ayında aöf tercihi vereceksin eğer yerleşir isen kayıt yaptırırsın,ama şu var sınavsız geçişte öncelik yeni mezunların olur 2015 mezunları gibi,daha sonra eski mezunların olur.
Hayır,ygs sınavına girmesi gerek belirli puanı çekmesi gerek,bu sene aöf puanları yükseldi ve kontenjan geldi o yüzden bir çok kişi yerleşemedi aöf ye.Ygs sınavına girip belirli puanı çekince yine sizin gibi Temmuz ayında ygs tercihi verecek,eğer yerleşir ise aöf kayıt yaptırır.Hem sınavsız geçiş hem de ygs sınavı başvuruları 5 Ocak'ta başlıyor,siz de tercih vereceksiniz.Temmuz ayında.CNm merhaba gorumcem düz lise mezunu olck oda sinavsz kaydolablr mi aofye
Temmuz ayını bekleyeceksiniz,tercih zamanı tercih vereceksiniz eğer yerleşir iseniz kayıt yaptırırsınıZ.Merabalar ben sınavsız geçiş tercihi yaptım bnkaya parada yaptırdım peki simdi napcam sadece tercihleri mi beklicem birde bana sıra gelir mi 2011 meslek lisesi mezunuyum
Temmuz ayını bekleyeceksiniz,tercih zamanı tercih vereceksiniz eğer yerleşir iseniz kayıt yaptırırsınıZ.
Bahar dönemi yaptırabilirsiniz.Merhaba ben geçen yıl ikinci üniversite olarak iktisata kayıt yaptırdım 4 yıllık. birinci dönem geçtim derslerden fakat ikinci dönem pazar oturumuna katılmadığım için o derslerden kaldım..2.yıl ise kayıt tarihini kaçırdımşimdi 4.dönemden devam edebiliyomuyum acaba ? ikinci dönem kayıt yaparlar mı? ve de alttan dersleri nasıl alabilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim..