Açıköğretimle ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim

Benimde şöyle bir sıkıntım var.. işletme 4. sınıftayım , ilk dönem şartlı derslerim vardı ama ff yok. ortalamam da 2inin üstünde değildi ilk dönem..neyse ikinci döneme geçtik ikinci dönem dders notlarım iyi, hesabıma göre de 2 nin üstünde bir genel ortalamam olacak inşallah..Bu durumda ilk dönemin derslerini de vermiş olup diplomamı alırmıyım??

arkadaşlar merhaba bende açıköğretim 1.sınıf önlisans sosyal hizmetler okuyorum yardımcı kitap olarak yargı yayınlarına çalıştım ilk sınav harikaydı 2.sınav zorladı beni kitap ile alakasız çok soru çıktı acaba en iyi yardımcı yayınevi hangi kitap var bilginiz varmı şimdiden teşekkür ederim :)

merhaba arkadaşlar, eğer aklınıza takılan sorular varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

merhaba
ben bisey sormak istiyorum. 2007 yılında 2 yıllık onlısansı tek ders (matematık ) kalarak dondurdum.
aradan cok zaman gectı sımdı baktım tek dersı verıp dıplamamı alayım dedım. ortalamam 2,24 gorunuyor.
1.sınıdtan kalan tek ders matematıkten kac almam gerek.

merhaba
ben bisey sormak istiyorum. 2007 yılında 2 yıllık onlısansı tek ders (matematık ) kalarak dondurdum.
aradan cok zaman gectı sımdı baktım tek dersı verıp dıplamamı alayım dedım. ortalamam 2,24 gorunuyor.
1.sınıdtan kalan tek ders matematıkten kac almam gerek.
Ortalamanız 2 ve üzeri şuan 35 ve üzeri almanız gerek.Kayıt yenileme eylül de.

Kızlar malum hamileligimden dolayı sadece 1.dönem kaydımı yenileyip sınava girebilirim. Ama 2. Dönemdeki sınavlara giremicem. Sadece 2.dönemi dondurma şansım var mi. ? Ya da hic dondurmasam. Nisanda dogum yapicam Allahin izniyle. Oyuzdrn 2. Dönemin vizelerine değilde final sınavlarına girebilicem bu şekilde olurmu.

Kızlar malum hamileligimden dolayı sadece 1.dönem kaydımı yenileyip sınava girebilirim. Ama 2. Dönemdeki sınavlara giremicem. Sadece 2.dönemi dondurma şansım var mi. ? Ya da hic dondurmasam. Nisanda dogum yapicam Allahin izniyle. Oyuzdrn 2. Dönemin vizelerine değilde final sınavlarına girebilicem bu şekilde olurmu.
Sadece 2.dönem donar ama vizelere girmeyip sadece finallere girip gecmek zor olur çan egrisi alt sınır 25 küsürden 35 cıktı.

Kızlar aöfçıkmış soruları nereden indirebilrim yarın sınavım var ve hoca aöfden sorcak fakat hiçbir siteden indiremedim

Slm bnm sorum soyle sorayim sinavsiz aof kayit olmak istiyorum boyle imkanim varmi meslek lisesi mezunuyum ama bu sene sinavsiz gecis icin ucret yatirmadim kayit olmaz demi peki nasil takip edebilirim aof ilgili herseyi

Slm bnm sorum soyle sorayim sinavsiz aof kayit olmak istiyorum boyle imkanim varmi meslek lisesi mezunuyum ama bu sene sinavsiz gecis icin ucret yatirmadim kayit olmaz demi peki nasil takip edebilirim aof ilgili herseyi
Ösym takip edeceksiniz kendi bölümünüz varsa sınavsız geçiş olur aöf de 2 yıllık ama ocak ayında 15 lira ygs sınavsız geçiş ücreti yatacak sonra temmuz ayında üniversite tercihi vereceksiniz eger yerleşir iseniz kayıt olursunuz eylül 2017 de.

Bnm bolumum bilgisayarli muhasebe peki bankacilik ve sigortalicilik tercih edemez miyim veya hangisini tercih ederim bu bolumden

X