- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
merhaba arkadaşlar, eğer aklınıza takılan sorular varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
Ortalamanız 2 ve üzeri şuan 35 ve üzeri almanız gerek.Kayıt yenileme eylül de.merhaba
ben bisey sormak istiyorum. 2007 yılında 2 yıllık onlısansı tek ders (matematık ) kalarak dondurdum.
aradan cok zaman gectı sımdı baktım tek dersı verıp dıplamamı alayım dedım. ortalamam 2,24 gorunuyor.
1.sınıdtan kalan tek ders matematıkten kac almam gerek.
Sadece 2.dönem donar ama vizelere girmeyip sadece finallere girip gecmek zor olur çan egrisi alt sınır 25 küsürden 35 cıktı.Kızlar malum hamileligimden dolayı sadece 1.dönem kaydımı yenileyip sınava girebilirim. Ama 2. Dönemdeki sınavlara giremicem. Sadece 2.dönemi dondurma şansım var mi. ? Ya da hic dondurmasam. Nisanda dogum yapicam Allahin izniyle. Oyuzdrn 2. Dönemin vizelerine değilde final sınavlarına girebilicem bu şekilde olurmu.
Öyleyse 1. Dönem kaydımı yenileyip sınavlara gireyim. 2. Dönem dondurayim değil mi ?Sadece 2.dönem donar ama vizelere girmeyip sadece finallere girip gecmek zor olur çan egrisi alt sınır 25 küsürden 35 cıktı.
Evet öyle yapın bir sonra ki sene alırsın.Finallerden çok iyi yaparım dersen ayrı a ama .Öyleyse 1. Dönem kaydımı yenileyip sınavlara gireyim. 2. Dönem dondurayim değil mi ?
Aöf çıkmış sorular yazarsan çıkıyor canım.Kızlar aöfçıkmış soruları nereden indirebilrim yarın sınavım var ve hoca aöfden sorcak fakat hiçbir siteden indiremedim
Dondurmak için. O dönem kayıt yenileme ücretini yatırmamak gerekiyor değil mi. Başka bir şeye gerek var mi ?Evet öyle yapın bir sonra ki sene alırsın.Finallerden çok iyi yaparım dersen ayrı a ama .
Evet para yatmazsa donar.Dondurmak için. O dönem kayıt yenileme ücretini yatırmamak gerekiyor değil mi. Başka bir şeye gerek var mi ?
Ösym takip edeceksiniz kendi bölümünüz varsa sınavsız geçiş olur aöf de 2 yıllık ama ocak ayında 15 lira ygs sınavsız geçiş ücreti yatacak sonra temmuz ayında üniversite tercihi vereceksiniz eger yerleşir iseniz kayıt olursunuz eylül 2017 de.Slm bnm sorum soyle sorayim sinavsiz aof kayit olmak istiyorum boyle imkanim varmi meslek lisesi mezunuyum ama bu sene sinavsiz gecis icin ucret yatirmadim kayit olmaz demi peki nasil takip edebilirim aof ilgili herseyi
Kendi bölümünüz varsa olur yoksa sınava girersiniz.Yukarıda yazdığım gibi basvuru için ocak,üniversite tercihi için temmuz,kayıt için eylül eger kazanırsanız.Sinavsiz gecis oluyo demi aof