Açıköğretimle ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim

merhaba düz lise mezunuyum aöf okul öncesi öğretmenliğini tercih edebilirmiyim?
Aöf okul öncesi öğretmenliği yok,Erzurum aöf 2 yıllık çocuk gelişimi var evet tercih edebilirsiniz.2. Üniversite olarak mı okuyacaksınız peki ygs girerek mi eğer ygs ile okuyacaksınız taban puanı 410,05.

Aöf okul öncesi öğretmenliği yok,Erzurum aöf 2 yıllık çocuk gelişimi var evet tercih edebilirsiniz.2. Üniversite olarak mı okuyacaksınız peki ygs girerek mi eğer ygs ile okuyacaksınız taban puanı 410,05.

ygsye girerek okuyacağım. ben 4 yıllık zannediyordum :KK43: 2 yıllık benim isimi görmeyecek

arkadaşlar yengem önlisans mezunu aöfde ingilizce öğretmenliği okumak istiyor 2.üniversite olarak sınavsız geçebilirmi bu bölüme yada dikey geçiş yoluyla yardımcı olabilirmisiniz

arkadaşlar yengem önlisans mezunu aöfde ingilizce öğretmenliği okumak istiyor 2.üniversite olarak sınavsız geçebilirmi bu bölüme yada dikey geçiş yoluyla yardımcı olabilirmisiniz
İngilizce öğretmenliği kapatıldı diye biliyorum,Anadolu üniversitesinin 2. Üniversite kapsamında yazmıyor zaten İngilizce bölümü siteden de bakabilirsiniz.

hepsini okuyamadım belki sorulmuştur sistem değişti ddiye duydum doğru mu ? not sistemi , geçme notu vs vs.. ben işletme bitirdim açıktan başka bi bölüm daha okumak istiyordum fakat 2 sene önce bi sistem varmış ne bilmiyorum ona dönüldü diye duydum. geçmesi zormuş falan fila ... bilginiz varsa yazar mısınız ?

hepsini okuyamadım belki sorulmuştur sistem değişti ddiye duydum doğru mu ? not sistemi , geçme notu vs vs.. ben işletme bitirdim açıktan başka bi bölüm daha okumak istiyordum fakat 2 sene önce bi sistem varmış ne bilmiyorum ona dönüldü diye duydum. geçmesi zormuş falan fila ... bilginiz varsa yazar mısınız ?

merhaba,

2 sene önce kredili sisteme geçildi. eski sistemden tek farkı; çan eğrisi ve bir seneyi güz-bahar diye iki ayrı döneme çevirmeleri. ayrıca kitaplar ve üniteler değişti. 2. üniversiteye başvurarak sınavsız başka bölüm okuyabilirsin. ama kayıt tarihleri geçti ancak seneye yapabilirsin. şunu da söylemek istiyorum kesinlikle geçmek zor değil. daha kolay. eski sistemde geçme 50ydi. şimdi derse göre değişiyor . genelde 41-50 arasında oluyor. ( gerçi işletmede bir dersin geçme notu 53 tü o ayrı) .

Atatürk Üniversitesi sınavsız üniversite kayıtları 24 Ekim'e kadar uzatıldı,Atatürk aöf diye geçiyor,vize sınavları internetten final sınavları ise belirli merkezlerde yapılıyor.

bildiğim kadarıyla değiştirilmiyor. kayıt olurken seçtiğin için. bir çok kişi sorun yaşamıştı bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sosyoloji bölümüne kayıt yaptirmistim 2 sene önce ilk sene sınavlara girdim ama kötüydü bu sene hiç girmedim kaydım nldu şimdi bnm bide bölüm iyimi sizce AÖF de hangi bölüm dha iyi avantajlı bide ben sınava girmeden bölümümü degistirebilirmiyim

Merhaba
Ben ikinci üniversite maliye Bölümü için kayıt yaptırdım. Ilk sinav aralıkta peki konular i nereye kadar çalışmam gerek nereden ogrenecegim birde kitaplarımi nasıl alacağım ne zaman bilginiz varmı. ?

Ben sosyoloji bölümüne kayıt yaptirmistim 2 sene önce ilk sene sınavlara girdim ama kötüydü bu sene hiç girmedim kaydım nldu şimdi bnm bide bölüm iyimi sizce AÖF de hangi bölüm dha iyi avantajlı bide ben sınava girmeden bölümümü degistirebilirmiyim

Kaydın donmuştur. Yeniden kayit yenileyene kadar kaydın donar.
Avantaj sana bağlı aslinda. Hangi alanda çalışmak istiyorsun. Ama daha kafasında bir şey olmayanlar için en avantajlısı işletme. Çünkü şirketlerde neredeyse her departmanda çalışma şansı oluyor.

Merhaba
Ben ikinci üniversite maliye Bölümü için kayıt yaptırdım. Ilk sinav aralıkta peki konular i nereye kadar çalışmam gerek nereden ogrenecegim birde kitaplarımi nasıl alacağım ne zaman bilginiz varmı. ?

Öğrenci sayfanda hangi unitelerden sorumlusun yaziyor. Kitaplarin yarısı ara sinavda, tamamami dönem sonu sınavında çıkıyor. ( bazi dersler 7 unite oluyor. Ondada 4unite ara sinavda tamami donem.sonunda çıkıyor.)
Kitaplarini kayit yaptiginda alabilirdin. Simdi herhangi bir bürodan kitaplarini alabilirsin.

Kaydın donmuştur. Yeniden kayit yenileyene kadar kaydın donar.
Avantaj sana bağlı aslinda. Hangi alanda çalışmak istiyorsun. Ama daha kafasında bir şey olmayanlar için en avantajlısı işletme. Çünkü şirketlerde neredeyse her departmanda çalışma şansı oluyor.

Bnm bi borcum fln oluyomu peki kaydım ne zmna kdr öyle kalır ben şimdiden kdrmi

Öğrenci sayfanda hangi unitelerden sorumlusun yaziyor. Kitaplarin yarısı ara sinavda, tamamami dönem sonu sınavında çıkıyor. ( bazi dersler 7 unite oluyor. Ondada 4unite ara sinavda tamami donem.sonunda çıkıyor.)
Kitaplarini kayit yaptiginda alabilirdin. Simdi herhangi bir bürodan kitaplarini alabilirsin.
Teşekkür ederim:KK68:

Atatürk Üniversitesi sınavsız üniversite kayıtları 24 Ekim'e kadar uzatıldı,Atatürk aöf diye geçiyor,vize sınavları internetten final sınavları ise belirli merkezlerde yapılıyor.

a ah çok teşekkür ederim :) şaşırmam vizelerin internet üzerinden yapılıyor olması. Çünkü sağolsunlar işletme okurken ben ordan oraya bilmediğim okullar arasında geziniyordum. Ben de şimdi bi araştırma yapıcam. Herhangi bir bilgi daha öğrenirsen detaylı yazarsan sevinirim.

arkadaşlar ben örgün okuyorum bu sene okulu bıraktım donduramadım da seneye açıköğretime geçiş yapabilir miyim?

Iyi aksamlar arkadaslar haftaya sınav var ve kimlikteki saç rengiyle su anki renk farklı olunca sorun çıkarırlar mi lütfen yardımcı olun

merhaba, benimde aöf le ilgili sorum olacak bu genel aftan nasıl yararlanıyoruz 2009-2010 kayıt yenileyemedim kaydım silinmiştir kaldığım yerden devam edebilecekmiyim bu af yasasından ve ne zaman kayıt yaptırabileceğim halkla ilişkilerde okuyordum 2 yıllık , beni aydınlatırsanın memnun olurum teşekkürler..

arkadaşlar ben örgün okuyorum bu sene okulu bıraktım donduramadım da seneye açıköğretime geçiş yapabilir miyim?
2. Üniversite olarak aöf kayıt yaptırabilirsiniz kayıt zamanı.

X