Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aöf okul öncesi öğretmenliği yok,Erzurum aöf 2 yıllık çocuk gelişimi var evet tercih edebilirsiniz.2. Üniversite olarak mı okuyacaksınız peki ygs girerek mi eğer ygs ile okuyacaksınız taban puanı 410,05.merhaba düz lise mezunuyum aöf okul öncesi öğretmenliğini tercih edebilirmiyim?
Aöf okul öncesi öğretmenliği yok,Erzurum aöf 2 yıllık çocuk gelişimi var evet tercih edebilirsiniz.2. Üniversite olarak mı okuyacaksınız peki ygs girerek mi eğer ygs ile okuyacaksınız taban puanı 410,05.
İngilizce öğretmenliği kapatıldı diye biliyorum,Anadolu üniversitesinin 2. Üniversite kapsamında yazmıyor zaten İngilizce bölümü siteden de bakabilirsiniz.arkadaşlar yengem önlisans mezunu aöfde ingilizce öğretmenliği okumak istiyor 2.üniversite olarak sınavsız geçebilirmi bu bölüme yada dikey geçiş yoluyla yardımcı olabilirmisiniz
hepsini okuyamadım belki sorulmuştur sistem değişti ddiye duydum doğru mu ? not sistemi , geçme notu vs vs.. ben işletme bitirdim açıktan başka bi bölüm daha okumak istiyordum fakat 2 sene önce bi sistem varmış ne bilmiyorum ona dönüldü diye duydum. geçmesi zormuş falan fila ... bilginiz varsa yazar mısınız ?
Atatürk Üniversitesi sınavsız üniversite kayıtları 24 Ekim'e kadar uzatıldı,Atatürk aöf diye geçiyor,vize sınavları internetten final sınavları ise belirli merkezlerde yapılıyor.hepsini okuyamadım belki sorulmuştur sistem değişti ddiye duydum doğru mu ? not sistemi , geçme notu vs vs.. ben işletme bitirdim açıktan başka bi bölüm daha okumak istiyordum fakat 2 sene önce bi sistem varmış ne bilmiyorum ona dönüldü diye duydum. geçmesi zormuş falan fila ... bilginiz varsa yazar mısınız ?
Ben sosyoloji bölümüne kayıt yaptirmistim 2 sene önce ilk sene sınavlara girdim ama kötüydü bu sene hiç girmedim kaydım nldu şimdi bnm bide bölüm iyimi sizce AÖF de hangi bölüm dha iyi avantajlı bide ben sınava girmeden bölümümü degistirebilirmiyim
Merhaba
Ben ikinci üniversite maliye Bölümü için kayıt yaptırdım. Ilk sinav aralıkta peki konular i nereye kadar çalışmam gerek nereden ogrenecegim birde kitaplarımi nasıl alacağım ne zaman bilginiz varmı. ?
Kaydın donmuştur. Yeniden kayit yenileyene kadar kaydın donar.
Avantaj sana bağlı aslinda. Hangi alanda çalışmak istiyorsun. Ama daha kafasında bir şey olmayanlar için en avantajlısı işletme. Çünkü şirketlerde neredeyse her departmanda çalışma şansı oluyor.
Teşekkür ederimÖğrenci sayfanda hangi unitelerden sorumlusun yaziyor. Kitaplarin yarısı ara sinavda, tamamami dönem sonu sınavında çıkıyor. ( bazi dersler 7 unite oluyor. Ondada 4unite ara sinavda tamami donem.sonunda çıkıyor.)
Kitaplarini kayit yaptiginda alabilirdin. Simdi herhangi bir bürodan kitaplarini alabilirsin.
Atatürk Üniversitesi sınavsız üniversite kayıtları 24 Ekim'e kadar uzatıldı,Atatürk aöf diye geçiyor,vize sınavları internetten final sınavları ise belirli merkezlerde yapılıyor.
2. Üniversite olarak aöf kayıt yaptırabilirsiniz kayıt zamanı.arkadaşlar ben örgün okuyorum bu sene okulu bıraktım donduramadım da seneye açıköğretime geçiş yapabilir miyim?