Açıköğretimle ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim

onu kayıt yenilenirken tam öğrenebilirsin. seçtiğin dersin kredisine göre harç değişiyor maalesef.
Ders secmesek alttan gelen derslere para ayriyetten yatıyor mu çünkü parayi kayıt yenilemeden once yatıyoruz nasil öğreneceğim

dreams12 peki
AS: ARA SINAV 1-4 ünite sorumlu
DS: DÖNEM SONU 1-8 ünite sorumlu isem ee bahar dönemine başka kitaplar mi alicam..cunku guz donemi ara sinavi 6-7 aralik donem sonu sinavi 24-25 ocak..

dreams12 peki
DS: DÖNEM SONU 1-8 ünite sorumlu isem ee bahar dönemine başka kitaplar mi alicam..cunku guz donemi ara sinavi 6-7 aralik donem sonu sinavi 24-25 ocak..
Evet bahar dönemi kayıt için gittiğinde veriyorlar yeni kitaplari

Ders secmesek alttan gelen derslere para ayriyetten yatıyor mu çünkü parayi kayıt yenilemeden once yatıyoruz nasil öğreneceğim

harcı ders ekle-sil yaptıktan sonra yatırıyorsun. 1. sınıfta direk dersler atandığı için yapmadın. ama 2. sınıfta alttan dersin olabileceği ve üsten ders alabileceğin için kendin yapıp ona göre parayı yatıracaksın. o yüzden sakın direk bankaya para yatırma . ilk önce internetten ders seç öle yap.

dreams12 peki

bahar döneminde yeni dersler alacaksın. o yüzden yeni derslerin kitapları verilecek.

BENİM DE BİR SORUM VAR ????
BEN BİRİNCİ SİNIFI OKUDUM ALTTA DERSİN VARDI İKİNCİ SINIFTA VERDİM AMA MATAMATİĞİ VEREMEDİM İKİNCİ SINIF DERSLERİMDEN DE KALDIM.
O DÖNEM BİR HARCIMI DA YATIRMAMIŞTIM İKİNCİ TAKSİDİNİ
SONRA GİTMEDİM BİR DAHAHARCDA YATIRMADIM ŞUAN PASİF GÖZÜKÜYORUM
BİR DÖNEM LİKTE BORCUM VAR SANIRIM.
TEKRAR BAŞLAMAK İSTİYORUM NE YAPMAM LAZIM İLK BAŞTA :KK55:
BANA NİE CEVAP VERMEDNZ

harcı ders ekle-sil yaptıktan sonra yatırıyorsun. 1. sınıfta direk dersler atandığı için yapmadın. ama 2. sınıfta alttan dersin olabileceği ve üsten ders alabileceğin için kendin yapıp ona göre parayı yatıracaksın. o yüzden sakın direk bankaya para yatırma . ilk önce internetten ders seç öle yap.
Bende işletme okuyacağım diyelim ki 1 tane zayıf dersim var matematik gibi ama not ortalamam 2 ve üzeri olursa sınıfımı geçmiş sayılırmıyım 1 dersi seneye vermek zorunda olmam değil mi?

Bende işletme okuyacağım diyelim ki 1 tane zayıf dersim var matematik gibi ama not ortalamam 2 ve üzeri olursa sınıfımı geçmiş sayılırmıyım 1 dersi seneye vermek zorunda olmam değil mi?

matematik dersin hangi dönemdeyse (güz-bahar) ancak o zaman bir sonraki sene o dönemde o dersi alabilirsin. diyelim bir sonraki senede o dersten kaldın, ozaman 3. sınıftan ders alamazsn. 1-3 kuralı var çünkü. eğer ortalaman 2 üstü ve notun ff değil ozamn tekrar o dersi almazsın. ama ff ise ortalaman kaç olursa olsun tekrar almak zorundasın.

bu çok göreceli aslında. gelecekte ne meslek yapmak istediğine bağlı. örneğin; işletme okuyup şirketlerde pazarlama, muhasebe, ik vb. departmanlarda çalışabilirsin. ya da dış ticaret okuyup sadece dış ticaretle uğraşabilirsin. sonuçta bu ne yapmak istediğine bağlı olan bir şey
Ben sosyal hizmetler ve yerel yönetim düşünüyorum ama arkadaş kamu okuyanlar bile açıkta kalıyo falan dedi ne yapmaliyim hiç bilmiyorum

merhaba arkadaşlar, eğer aklınıza takılan sorular varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

selam. aöf büroları cvp vermiyor. ben bu sene kaydımı sildirmek istiyorum. netten araştırdım biraz 2 kere kayıt yenileme yaptırmayanın otomatik siliniyormuş. doğru mu? yoksa dilekçe ile büroya mı başvurmam gerek?

selam. aöf büroları cvp vermiyor. ben bu sene kaydımı sildirmek istiyorum. netten araştırdım biraz 2 kere kayıt yenileme yaptırmayanın otomatik siliniyormuş. doğru mu? yoksa dilekçe ile büroya mı başvurmam gerek?

selam,
kayıt yenilemediğin takdirde donuyor. ama sildirmek için büroya gitmen gerek diye biliyorum.

selam,
kayıt yenilemediğin takdirde donuyor. ama sildirmek için büroya gitmen gerek diye biliyorum.

günaydın :) peki kayıt yenilemedim dondu diyelim. ilerleyen zamanlarda borç falan çıkmaz karşıma değil mi? bunları soruyorum çünkü aöf büroları telefonu açmıyorlar ve çaılştığım için izin alıp gitme şansım yok şuan için :/

günaydın :) peki kayıt yenilemedim dondu diyelim. ilerleyen zamanlarda borç falan çıkmaz karşıma değil mi? bunları soruyorum çünkü aöf büroları telefonu açmıyorlar ve çaılştığım için izin alıp gitme şansım yok şuan için :/

kayıt yenilemezsen eğer önceki dönemlerden de borcun yoksa sorun olmaz bence. ama merkezi ofisi ararsan daha kesin bilgi alabilirsin. 444-10-26. aöf büroları telefonlarına bakmazlar zaten.

X