- 28 Ocak 2009
- 33.614
- 54.381
Gecersiniz diye biliyorum yinede ösym inceleyin.Bnm bolumum bilgisayarli muhasebe peki bankacilik ve sigortalicilik tercih edemez miyim veya hangisini tercih ederim bu bolumden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecersiniz diye biliyorum yinede ösym inceleyin.Bnm bolumum bilgisayarli muhasebe peki bankacilik ve sigortalicilik tercih edemez miyim veya hangisini tercih ederim bu bolumden
Diploma gerek diye biliyorum ama yinede telefon açın mezuniyet belgeside kabul olabilir hangi bölüm ve okulu düşünüyorsunuz.Merhabalar. 2.üniversite için aöf den kayıt yaptırcam ama diplomam üniversitede gidip almadım daha. Mezum olduğumda öğrenci işlerinden mezuniyetime ilişkin belgem var. Bununla kayıt yaptırabilir miyim?
Aslında hiç bi bilgim yok bu kayıt işlemleri ve bölümler vs konusunda. Yardıma da ihtiyacım var açıkçası.Diploma gerek diye biliyorum ama yinede telefon açın mezuniyet belgeside kabul olabilir hangi bölüm ve okulu düşünüyorsunuz.
Anadolu üniversitesi mi 26 eylülde başlıyacak.Önce ders ekle sil işlemi sonra para yatıracaksınız sonrada kitaplarınızı alacaksınız.Merhaba,
Bu sene ben ikinci sinifim. Kayit yenileme islemleri nasil olacak bilen var mi? Tarihleri ne zaman? Universitenin kendi sitesinden hicbir bilgi alamiyorum ben. Cok sacma geldi internet sitesi.
Evet Anadolu universitesi. Sunu bu sekilde yazamamislar ya. Bakiyorum. Bi klavuza yonlendiriyor. Klavuza bakiyorum yeni kayit islemleri icin bilgiler var. Bulamadim bir turlu.Anadolu üniversitesi mi 26 eylülde başlıyacak.Önce ders ekle sil işlemi sonra para yatıracaksınız sonrada kitaplarınızı alacaksınız.
Akademik takvim altında yazıyor.Rica ederim.Evet Anadolu universitesi. Sunu bu sekilde yazamamislar ya. Bakiyorum. Bi klavuza yonlendiriyor. Klavuza bakiyorum yeni kayit islemleri icin bilgiler var. Bulamadim bir turlu.
Cok tesekkur ediyorum
Selam, birsey soracagim.Ben aof sosyoloji 2. Sinif ogrencisiydim ancak kayidimi dondurdum gecen sene.simdi ben bu sene kayit yenileme tarihinde ; kayidimi baska bir bolume yaptirabiliyor muyum? Acil cevap verirsem sevinirim.cagri merkezini aradim ancak kimseye ulasamadimmerhaba arkadaşlar, eğer aklınıza takılan sorular varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
ygs ile mi girdiniz eğer ygs ise hayır olmaz.2.üniversite ise kaydını sildirip 2.üniversite kayıtı adı altında olur 2.üniversite kayıtları sırasında.Selam, birsey soracagim.Ben aof sosyoloji 2. Sinif ogrencisiydim ancak kayidimi dondurdum gecen sene.simdi ben bu sene kayit yenileme tarihinde ; kayidimi baska bir bolume yaptirabiliyor muyum? Acil cevap verirsem sevinirim.cagri merkezini aradim ancak kimseye ulasamadim
Hayir ygs ila girmedim. O zaman aynen dedigin gibi yapicam ikinci univ. Kayitlari sirasinda halledicem. Cooooook tesekur ederim.bu arada sen hangi bolumde okuyorsun?ygs ile mi girdiniz eğer ygs ise hayır olmaz.2.üniversite ise kaydını sildirip 2.üniversite kayıtı adı altında olur 2.üniversite kayıtları sırasında.
İşletme.Hayir ygs ila girmedim. O zaman aynen dedigin gibi yapicam ikinci univ. Kayitlari sirasinda halledicem. Cooooook tesekur ederim.bu arada sen hangi bolumde okuyorsun?
Merhaba 205 puan la aöf sosyolji gelir mi dgs ile geçişmerhaba arkadaşlar, eğer aklınıza takılan sorular varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
2.dönem derslerini alamazsınız zaten şuan.1.sınıf 2.dönem derslerini 2.dönem alırsınız.2.sınıf gözüktüğünüz için 3.dönem derslerinizi alırsınız.merhaba,
ben sosyoloji bolumu okuyorum,ıkıncı donem sınavlarına gıremedım .simdi kayıt yenileme yapıcam fakat 3. dönem derslerınden seçtiriyor sistem bana. ben henüz 1. sınıfın 2. dönemi derslerini vermnedim. göremediğim dersleri nasıl vereceğim ?