- 28 Ocak 2009
- 33.614
- 54.381
Tercih edecek ve tercih edeceklerin puanlarına bağlı sosyoloji var mı klavuzda.Merhaba 205 puan la aöf sosyolji gelir mi dgs ile geçiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tercih edecek ve tercih edeceklerin puanlarına bağlı sosyoloji var mı klavuzda.Merhaba 205 puan la aöf sosyolji gelir mi dgs ile geçiş
Evet efendim Var açık öğretimdeTercih edecek ve tercih edeceklerin puanlarına bağlı sosyoloji var mı klavuzda.
AÖF oldugunu biliyorum da tercih klavuzunda da yayınlandı mı? işletme,maliye,kamu yönetimi vs bunlar var her zaman olduğu gibi.Evet efendim Var açık öğretimde
Hangi okul anadolu mu eğer orası ise başlamadı henüzBenim yariyilim guz donemim bitti 2 ci yari yilim bahar donemi basladi derslerim cok oldu ders ekle sil nasil yapiliyor
Lutfen cok acilll
Harf notlarınız nedir cc altımı eğer cc altı ise koşullu geçmiş oluyorsunuz 5 dersinizden,dd,dc ve cd var mı.akademik uyarı alınca diğer dönem bütün derslerden net geçmek mi gerekiyor yoksa ortalamanın 2.00 nin üzerinde olması yeterli mi ?
5 dersim vardı sadece 1 tanesinden kaldım ve akademik uyarı verdi
kafam karıştı
hayır sadece 1 dersim FFHarf notlarınız nedir cc altımı eğer cc altı ise koşullu geçmiş oluyorsunuz 5 dersinizden,dd,dc ve cd var mı.
Eger dediğim notlar olsaydı şartlı geçmiş olurdunuz bu dersleri tekrar almazsınız ama.Ff yi alırsınız seneyehayır sadece 1 dersim FF
diğerleri BA BB BC BA
insallah zaten yüreğim dayanmaz aksi bir duruma :)Eger dediğim notlar olsaydı şartlı geçmiş olurdunuz bu dersleri tekrar almazsınız ama.Ff yi alırsınız seneye
Bence kaynağa gerek yok e kampüs uygulamasındaki Notlar yeterli oluyor cnmmerhaba, işletme bölümü okuyorum dikey geçiş ile. hangi kaynak kitabını tavsiye edersiniz.
Örgünü bilmem ama Açıköğretim de yok cnmStaj zorunluluğu olmayan önlisans bölümlerini bilenler yazabilir mi
Hepsinde mi var yanistaj olmayan bir bölüm tercih edicektim açıköğretimdenÖrgünü bilmem ama Açıköğretim de yok cnm
Açıköğretim de staj yok cnmHepsinde mi var yanistaj olmayan bir bölüm tercih edicektim açıköğretimden
Arkadaşım turizm okuyor ve staj zorunluluğu varmışAçıköğretim de staj yok cnm