AÇIKÖĞRETİM!! YARDIM..

Kapasite ile alakası yok,bölümünüz zor... Destek almadan anlamamanız doğal. Benim arkadaşım da bu sene mezun olabilmek için dershaneye gidecek 2 dersten.

ciddi misiiinnnnn
peki ben nerden ulasabilirim o arşive?
sitede 10 kasımda başlayacak yazıyor

istediğim zaman izleyebilirmiyiiimmmm
Evet istedigin zaman izleyebilirsin sayfana girirs yap orda gorursun zaten bulmazsan yaz pcyi acip anlatayim teker teker bakmadan aklima gelmiyo cunku

sadece cd seklinde satilip satilmadigini bende bilmiyorum ama 6 tane dersiniz varmis bence rahatlikla yetistirirsiniz hemen hemen 1 ay var yaparsiniz bence basarilar dilerim size :)
Benim 12 deraim var ustende aliyorum diye ama hala kitap yuzu acmadim tabi benim bolumum kolay ama aof cok zor degil test usulu ve can egrisi oldugu icin ortalama 40-45 arasi rahat geciyosun

Evet biliyorum sizi kibar bi bayansiniz. Yanlis anlasilma olmustur

Bence ek cdye kitaba gerek yok. Kitaptan takip ederek benin dedigim o seminerleri izle zaten hocalar anlatiyolar canim ya onlar ne anlatiyosa ordan cikiyo. Rahat ol sen

Benim 12 deraim var ustende aliyorum diye ama hala kitap yuzu acmadim tabi benim bolumum kolay ama aof cok zor degil test usulu ve can egrisi oldugu icin ortalama 40-45 arasi rahat geciyosun
su an sizinle durumum ayni gerci gecen donemden alttan dersimde var oyle 12 ders oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…