• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AÇIKÖĞRETİM!! YARDIM..

Kapasite ile alakası yok,bölümünüz zor... Destek almadan anlamamanız doğal. Benim arkadaşım da bu sene mezun olabilmek için dershaneye gidecek 2 dersten.

ciddi misiiinnnnn :KK49:
peki ben nerden ulasabilirim o arşive?
sitede 10 kasımda başlayacak yazıyor :D

istediğim zaman izleyebilirmiyiiimmmm :KK76:
Evet istedigin zaman izleyebilirsin sayfana girirs yap orda gorursun zaten bulmazsan yaz pcyi acip anlatayim teker teker bakmadan aklima gelmiyo cunku

sadece cd seklinde satilip satilmadigini bende bilmiyorum ama 6 tane dersiniz varmis bence rahatlikla yetistirirsiniz hemen hemen 1 ay var yaparsiniz bence basarilar dilerim size :)
Benim 12 deraim var ustende aliyorum diye ama hala kitap yuzu acmadim tabi benim bolumum kolay ama aof cok zor degil test usulu ve can egrisi oldugu icin ortalama 40-45 arasi rahat geciyosun

düşünki yüzyüzeyiz ben sana kapasiten yok ondan anlamıyorsun deseydım güler geçerdin burdan yazınca duygularıda ifade edemediğimiz için çok sert çıkışlı gözüküyor sanırım keşke sözle bölüm seçseydin diyerek belli ettim ne demek istediğimi zaten, benımde bazı konulara kapasitem yok bu ayıp bişey değil yada utanılcak bişey değil bence arkadaşlarda sagolsunlar gaza gelmişler ama gereksiz yani burda herkese yardımcı olmaya çalışan biriyim asla art niyetli bişey yazmam.
Evet biliyorum sizi kibar bi bayansiniz. Yanlis anlasilma olmustur

evett istanbulda yaşıyorum.
uğramalıyım doğru söylüyorsunuz..
peki bir şey sorabilir miyim bu cdlerle konu anlatımı tek olarak satılıyor mu bilginiz var mı?
bu bizim bildiğimiz ünlü kitapcılarda büyük kırtasiyelerde bulunabilir mi ?
Bence ek cdye kitaba gerek yok. Kitaptan takip ederek benin dedigim o seminerleri izle zaten hocalar anlatiyolar canim ya onlar ne anlatiyosa ordan cikiyo. Rahat ol sen

Benim 12 deraim var ustende aliyorum diye ama hala kitap yuzu acmadim tabi benim bolumum kolay ama aof cok zor degil test usulu ve can egrisi oldugu icin ortalama 40-45 arasi rahat geciyosun
su an sizinle durumum ayni gerci gecen donemden alttan dersimde var oyle 12 ders oldu :)

Selam arkadaşlar.
Ben önlisans mezunuyum açıköğretimden devam ediyorum. Bölümüm iktisat :KK43: seçmeseydim keşke. Verilmiş olan kitaplardan bişi anlamayınca yardımcı kaynak aldım. durum aynı kitap bana bakıyor ben kitaba özellikle matematiksel iktisatla elektiriğimiz hiç uyuşmadı. aranızda illaki aöf okuyan vardır belki diyorum her bölüm için öğretici cd ler vardır onlardan alsam? yada sizin çalışma yöntemlerinizi öğrensem.. artık bi yerden başlamam lazım.
Not: aşırı pahalı şeyler alamam artı kursa gidecek vaktimde yok..

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kızlar :)[/QUOTE

Murat yayınları iyi bi de kendi ders kitabının içinde kenarda küçük notlar oluyor onları daha çok çalış onlar çıkıyor genelde sinavda

Back