- 13 Mart 2013
- 492
- 66
- 53
- Konu Sahibi Liipstiick
-
Bence cdlerden alabilirsin sonucta sayisal bir ders oturup kitaptan calismak insani zorlayabiliyor haklisiniz obur turlu cden dinleyerek cok daha rahat ogrenebilirsiniz.Zaten aof nin kitaplari cok ayrintili iyice kafanizi karistirmis olabilir dedigik gibi en iyisi cdler ve arkadaslarin dedigi gibi yardimci kitapta alip bilginizi pekistirebilirsiniz.
Kiz sanki tibbi bitirmis tobe yarabbim
Evde internetin var mi bilgisayarin
Aof nin sitesinde hocalar her gun dersleri anlatiyorlar canli canli kacirdiklarinida sonra izleyebilirsin ordan rahat olur hic cd felan almana gerek yok
hakaret etmedim ya kırdıysam kusura bakma kapasite yok derken sözele daha yatkın olabilirsin demek istedim.
kapasite yok derken ?
bitirdiğim bölümle ilişkili bu ders vardı bunu seçtim, farkettiyseniz konu anlatımlı cd ler varsa ondan alayım demişim bölümümü değiştiremem olabilecek ihitmaller üzerinde konuşalım diye sizden yardım talep ettim zaten :) yinede teşekkür ederim verdiğiniz cevap için. bol kapasiteli günler dilerim
İstanbul'da yaşıyorsanız Tüyap Kitap Fuarı açıldı.
Geçen yıl açık öğretimle ilgili oldukça iyi stantlar vardı.
Uzaktan eğitim satıyorları, cdlerle konu anlatım vs.
Bilgiler de veriliyordu.
Eğer İstanbul'daysanız mutlaka uğrayın derim.
evett istanbulda yaşıyorum.
uğramalıyım doğru söylüyorsunuz..
peki bir şey sorabilir miyim bu cdlerle konu anlatımı tek olarak satılıyor mu bilginiz var mı?
bu bizim bildiğimiz ünlü kitapcılarda büyük kırtasiyelerde bulunabilir mi ?
düşünki yüzyüzeyiz ben sana kapasiten yok ondan anlamıyorsun deseydım güler geçerdin burdan yazınca duygularıda ifade edemediğimiz için çok sert çıkışlı gözüküyor sanırım keşke sözle bölüm seçseydin diyerek belli ettim ne demek istediğimi zaten, benımde bazı konulara kapasitem yok bu ayıp bişey değil yada utanılcak bişey değil bence arkadaşlarda sagolsunlar gaza gelmişler ama gereksiz yani burda herkese yardımcı olmaya çalışan biriyim asla art niyetli bişey yazmam.keşke bunu şuanki dilinle ifade etseydin canım. bak çoğu arkadaşım benim
anladığım gibi anlamış kaldı ki kapasite yarışında değilim benden kat kat iyi
olabilirsin maksat yardımcı olabilmek olmalı zaten.
Ben çok sormamıştım, yani aöfte okumadığım için ama ilgimi çekmişti.
Sadece indirim vs yaptıklarını hatırlıyorum.
Cdler kutudaydı yani bence tek satılıyordu.
Çıkmış sorulara çalış derim
Çıkmış soruların anlatımlı olanları var
Onu alsan başka kitaba ihtiyaç yok
düşünki yüzyüzeyiz ben sana kapasiten yok ondan anlamıyorsun deseydım güler geçerdin burdan yazınca duygularıda ifade edemediğimiz için çok sert çıkışlı gözüküyor sanırım keşke sözle bölüm seçseydin diyerek belli ettim ne demek istediğimi zaten, benımde bazı konulara kapasitem yok bu ayıp bişey değil yada utanılcak bişey değil bence arkadaşlarda sagolsunlar gaza gelmişler ama gereksiz yani burda herkese yardımcı olmaya çalışan biriyim asla art niyetli bişey yazmam.
son iki yılda çıkmış soruları aldım tüm dersler bir arada
O kafi zaten
çok zorlamıyormuş sanırım bu aöf..
ilk senem o yüzden bu kadar çok soru soruyorum kusura bakmayın noluuurr :)
olmaz mı cicim kpss de 87 puan aldım sende yoksa bıraz verebilirim
ayyy abartma aman sendeMasallah
sadece cd seklinde satilip satilmadigini bende bilmiyorum ama 6 tane dersiniz varmis bence rahatlikla yetistirirsiniz hemen hemen 1 ay var yaparsiniz bence basarilar dilerim size :)yardımcı kitap aldım sanırım ben anlatılınca öğrenen bir yapıya sahibim.
sadece cd şeklinde satılıyor mu bilmiyorum
hiç çalışmaya başlamadım 6 tane ders var yetiştirebilirmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?