- 13 Mart 2013
- 492
- 66
- 53
- Konu Sahibi Liipstiick
-
yardımcı kitapatanda anlamadıysanız yapacak bişey yok murat yayınları falan gayet güzel anlatıyor, ozaman sizin kapasiteniz yok sözel bölüm secseydniz keşke, bende aöf okudum yardımcı kitaptan ikdisat dersimi geçmiştim.
Selam arkadaşlar.
Ben önlisans mezunuyum açıköğretimden devam ediyorum. Bölümüm iktisatseçmeseydim keşke. Verilmiş olan kitaplardan bişi anlamayınca yardımcı kaynak aldım. durum aynı kitap bana bakıyor ben kitaba özellikle matematiksel iktisatla elektiriğimiz hiç uyuşmadı. aranızda illaki aöf okuyan vardır belki diyorum her bölüm için öğretici cd ler vardır onlardan alsam? yada sizin çalışma yöntemlerinizi öğrensem.. artık bi yerden başlamam lazım.
Not: aşırı pahalı şeyler alamam artı kursa gidecek vaktimde yok..
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kızlar :)
YouTube da iktisat videoları izleyin. İhtiyacin videolari var "iktisat" yazinca cikiyor hemen.
Zeynel Dinler kitaplari harikadir. Her şeyin mantigiyla ve tane tane anlatildigi bir kitap
MD web tv yazin buranin hocalari guzel anlatiyor. makro mikro hepsi var.az önce trt okuldan video izledim. amcamın kendine hayrı yok vallahi :)
murat yayınlarını aldım. keşke size danışmadan almasaydım.
ne itici dersmiş
MD web tv yazin buranin hocalari guzel anlatiyor. makro mikro hepsi var.
Matematiksel de en önemlisi türev alabilmek. Turevde eksigin varsa zor gelebilir
yardımcı kitapatanda anlamadıysanız yapacak bişey yok murat yayınları falan gayet güzel anlatıyor, ozaman sizin kapasiteniz yok sözel bölüm secseydniz keşke, bende aöf okudum yardımcı kitaptan ikdisat dersimi geçmiştim.
hakaret etmek sizi daha mı kapasiteli yaptı ?
Vaav tebrikler sende bayagi kapasite varmis iktisat zor derstir bak.
hahhahah
kapasite yok bende okumayı bırakıyorum.
iktisatı bile geçemiyorum püü bana
Evde internetin var mi bilgisayarinSelam arkadaşlar.
Ben önlisans mezunuyum açıköğretimden devam ediyorum. Bölümüm iktisatseçmeseydim keşke. Verilmiş olan kitaplardan bişi anlamayınca yardımcı kaynak aldım. durum aynı kitap bana bakıyor ben kitaba özellikle matematiksel iktisatla elektiriğimiz hiç uyuşmadı. aranızda illaki aöf okuyan vardır belki diyorum her bölüm için öğretici cd ler vardır onlardan alsam? yada sizin çalışma yöntemlerinizi öğrensem.. artık bi yerden başlamam lazım.
Not: aşırı pahalı şeyler alamam artı kursa gidecek vaktimde yok..
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kızlar :)
ne hakaret etmişim ya sizde çok alıngansınız yanihakaret etmek sizi daha mı kapasiteli yaptı ?
hakaret etmedim ya kırdıysam kusura bakma kapasite yok derken sözele daha yatkın olabilirsin demek istedim.Her konuda çıkıyor böyle tipler canım. kapasitesi belkide sadece hakaret etmeye yetiyordur üstüne gitmeyelim
sosyal hizmet mezunuyum canım ne oldu kiKiz sanki tibbi bitirmis tobe yarabbim
olmaz mı cicim kpss de 87 puan aldım sende yoksa bıraz verebilirimVaav tebrikler sende bayagi kapasite varmis iktisat zor derstir bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?