• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AÇIKÖĞRETİM!! YARDIM..

Liipstiick

Sabrın sonu selamet :)
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
492
66
53
Selam arkadaşlar.
Ben önlisans mezunuyum açıköğretimden devam ediyorum. Bölümüm iktisat :KK43: seçmeseydim keşke. Verilmiş olan kitaplardan bişi anlamayınca yardımcı kaynak aldım. durum aynı kitap bana bakıyor ben kitaba özellikle matematiksel iktisatla elektiriğimiz hiç uyuşmadı. aranızda illaki aöf okuyan vardır belki diyorum her bölüm için öğretici cd ler vardır onlardan alsam? yada sizin çalışma yöntemlerinizi öğrensem.. artık bi yerden başlamam lazım.
Not: aşırı pahalı şeyler alamam artı kursa gidecek vaktimde yok..

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kızlar :)

yardımcı kitapatanda anlamadıysanız yapacak bişey yok murat yayınları falan gayet güzel anlatıyor, ozaman sizin kapasiteniz yok sözel bölüm secseydniz keşke, bende aöf okudum yardımcı kitaptan ikdisat dersimi geçmiştim.

yardımcı kitapatanda anlamadıysanız yapacak bişey yok murat yayınları falan gayet güzel anlatıyor, ozaman sizin kapasiteniz yok sözel bölüm secseydniz keşke, bende aöf okudum yardımcı kitaptan ikdisat dersimi geçmiştim.

kapasite yok derken ?
bitirdiğim bölümle ilişkili bu ders vardı bunu seçtim, farkettiyseniz konu anlatımlı cd ler varsa ondan alayım demişim bölümümü değiştiremem olabilecek ihitmaller üzerinde konuşalım diye sizden yardım talep ettim zaten :) yinede teşekkür ederim verdiğiniz cevap için. bol kapasiteli günler dilerim

Selam arkadaşlar.
Ben önlisans mezunuyum açıköğretimden devam ediyorum. Bölümüm iktisat :KK43: seçmeseydim keşke. Verilmiş olan kitaplardan bişi anlamayınca yardımcı kaynak aldım. durum aynı kitap bana bakıyor ben kitaba özellikle matematiksel iktisatla elektiriğimiz hiç uyuşmadı. aranızda illaki aöf okuyan vardır belki diyorum her bölüm için öğretici cd ler vardır onlardan alsam? yada sizin çalışma yöntemlerinizi öğrensem.. artık bi yerden başlamam lazım.

YouTube da iktisat videoları izleyin. İhtiyacin videolari var "iktisat" yazinca cikiyor hemen.

Zeynel Dinler kitaplari harikadir. Her şeyin mantigiyla ve tane tane anlatildigi bir kitap

YouTube da iktisat videoları izleyin. İhtiyacin videolari var "iktisat" yazinca cikiyor hemen.

Zeynel Dinler kitaplari harikadir. Her şeyin mantigiyla ve tane tane anlatildigi bir kitap

az önce trt okuldan video izledim. amcamın kendine hayrı yok vallahi :)
murat yayınlarını aldım. keşke size danışmadan almasaydım.
ne itici dersmiş
:(

az önce trt okuldan video izledim. amcamın kendine hayrı yok vallahi :)
murat yayınlarını aldım. keşke size danışmadan almasaydım.
ne itici dersmiş
:KK43:
MD web tv yazin buranin hocalari guzel anlatiyor. makro mikro hepsi var.

Matematikselde en önemlisi türev alabilmek. Turevde eksigin varsa zor gelebilir

Son düzenleme:

Vaav tebrikler sende bayagi kapasite varmis iktisat zor derstir bak. :KK53:

Bence cdlerden alabilirsin sonucta sayisal bir ders oturup kitaptan calismak insani zorlayabiliyor haklisiniz obur turlu cden dinleyerek cok daha rahat ogrenebilirsiniz.Zaten aof nin kitaplari cok ayrintili iyice kafanizi karistirmis olabilir dedigik gibi en iyisi cdler ve arkadaslarin dedigi gibi yardimci kitapta alip bilginizi pekistirebilirsiniz.

Selam arkadaşlar.

Evde internetin var mi bilgisayarin

Aof nin sitesinde hocalar her gun dersleri anlatiyorlar canli canli kacirdiklarinida sonra izleyebilirsin ordan rahat olur hic cd felan almana gerek yok

Back