• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıköğretim sınavlarına nasıl calısılı lütfen yardım edin

deshaneye gidip niye para bayıyorsunuz hiç anlamıyorum adamlar sizden örgün öğretimin harcından çok para alıyor kaydirigubbakcemile3
birde dershanede kep giydiriyorlar mezun olununca
çok gülüyoruz hayali işler :roflol:

aöf de bir fakülte açıktan okunuyor diye komik gelmemeli herkese.dershaneyede gidilir .çünkü ağır dersleri var.bizim işimiz örgünden zor..bende 2 yıllık okuyorum evde okuyorum.ama dershaneye gidenlerede saygı ile bakılmalı...aöf den memur olanda var budamı komik...ve hiçde hayali değil.

Son düzenleme:
aöf de bir fakülte açıktan okunuyor diye komik gelmemeli herkese.dershaneyede gidilir .çünkü ağır dersleri var.bizim işimiz örgünden zor..bende 2 yıllık okuyorum evde okuyorum.ama dershaneye gidenlerede saygı ile bakılmalı...aöf den memur olanda var budamı komik...ve hiçde hayali değil.

bende diger arkadaslar gibi dusunuyorum bu sistemde orgun egitim gibi olmasada egitim mufredatinin evinde calisacak insanlar icin ayarlandigina eminim hem internetten kullanicisi iseniz eogrenme portali diye bir sistemide var.. yardimci kitaplar var ...

bence burda arkadaslarinda anlatmak istedikleri acikogretim sisteminin komik gelip ciddiye alinmamasindan degil bununda bazi insanlar tarafindan ticarete dokulmesinden duyulan rahatsizlik ..
ayrica bu biraz arz - talep mevzusu, ornegin; ben nereden bilebilirim ki universitenin yarin obur gun ogrencilerini tamamen ticari kazanim amaclari gelistirerek dershane ye yoneltmek icin yada herkes dershaneye gidiyor diye islerin zorlastirip sistemin degisme ihtimali olmasini yada bunun gibi seyler..
utopik gelebilir sana ama hersey degisebilir guvenemem yani!

eger yurtdisindaki Turklerden bu universiteye cok fazla istek olsaydi benim senelik odedigim harcimin meblagi cook duserdi gibi!

bilmem anlatabildimmi? :80:

ama tabiki insan yetersiz kaldigi yerde biryere basvurabilir ozel bi egitim alabilir herkesin kapasitesi farkli siz bir okursunuz anlarsiniz ben iki okurum anca anlarim..
keple meple suslemek ozendirmek bunlar sacma sapan isler ...
:10:

bende diger arkadaslar gibi dusunuyorum bu sistemde orgun egitim gibi olmasada egitim mufredatinin evinde calisacak insanlar icin ayarlandigina eminim hem internetten kullanicisi iseniz eogrenme portali diye bir sistemide var.. yardimci kitaplar var ...

bence burda arkadaslarinda anlatmak istedikleri acikogretim sisteminin komik gelip ciddiye alinmamasindan degil bununda bazi insanlar tarafindan ticarete dokulmesinden duyulan rahatsizlik ..
ayrica bu biraz arz - talep mevzusu, ornegin; ben nereden bilebilirim ki universitenin yarin obur gun ogrencilerini tamamen ticari kazanim amaclari gelistirerek dershane ye yoneltmek icin yada herkes dershaneye gidiyor diye islerin zorlastirip sistemin degisme ihtimali olmasini yada bunun gibi seyler..
utopik gelebilir sana ama hersey degisebilir guvenemem yani!

eger yurtdisindaki Turklerden bu universiteye cok fazla istek olsaydi benim senelik odedigim harcimin meblagi cook duserdi gibi!

bilmem anlatabildimmi? :80:

ama tabiki insan yetersiz kaldigi yerde biryere basvurabilir ozel bi egitim alabilir herkesin kapasitesi farkli siz bir okursunuz anlarsiniz ben iki okurum anca anlarim..
keple meple suslemek ozendirmek bunlar sacma sapan isler ...
:10:

canım tamam belki dershaneyi açanlar ticari amaçla açarlar..ama gidenler,benim tanıdğım var kız açık bile okuyamıyor.dershaneye gitmez zorunda atematik falan zoruna gidiyor.o kız ne yapsın şimdi..kep giymek hayal falan diyorsunuz.ama aöf okuyanlar zaten küçümseniyor.kep giymek heyecanı yaşamak onlarında hakkı değilmi???yani komik diye nitelendirmek bence o insanlara saygısızlık gibi geliyor...:71:

nerdeyse sadece geçmiş yılların sorularını çözerek mezun olacam bu yıl inşallah :))

nerdeyse sadece geçmiş yılların sorularını çözerek mezun olacam bu yıl inşallah :))

nasıl yani sadece geçmiş yıllara ait soruları çözerek mezun mu oluyosun çok iyi valla süpermiş canım tebrik ederim..bende murat yayınlarını bi de geçmiş yıllara ait soru bankasını almayı düşünüyordum demekki doğru karar vermişim:)

evet ark ne kendinizi paralıonuz kocmda bende çıkmış sorulara çalışarak son sınıfa geldik önce bende kendim çalışmıstım ama kocam çıkmışlara bakıp notlarını tavan yaptı ve nokta atış sorularına çalışın herkes böle gecio acık öğretimde

Back