deshaneye gidip niye para bayıyorsunuz hiç anlamıyorum adamlar sizden örgün öğretimin harcından çok para alıyor kaydirigubbakcemile3
birde dershanede kep giydiriyorlar mezun olununca
çok gülüyoruz hayali işler :roflol:
ben hiçte gülmüyorum. dershaneye gidiyorum çünkü teşvik oluyor benim için. evde olsam ders çalışmayacağımı biliyorum. ayrıca herkesin kendi tercihidir kep giymek yada gülmek değil benim amacım. alttan dersim olmadan geçmek.ayrıca paramı bayarım baymam benim paramın kahyası değil kimse.
aöf nin amacını sizin gibiler saptırdı
eğitimi sizin gibiler ticarete vurdurdu.
eğitimde ticarete karşı olsaydın benim
ve benim gibi düşünen gençleri çok
iyi anlardın.
aöf nin amacı çalışan, üniversiteye gitme durumu olmayan
uzaktan eğtimini sürdürmek isteyenlerin okuması için
yapılmıştır...senin gibiler işi ticarete vuranlara destek verdiği
sürece bu amaç ortadan iğice sapacak.
sen paranı baymaya devam et sen onlar iyi avsın çünkücokacimcoook
aöf nin amacını sizin gibiler saptırdı
eğitimi sizin gibiler ticarete vurdurdu.
eğitimde ticarete karşı olsaydın benim
ve benim gibi düşünen gençleri çok
iyi anlardın.
aöf nin amacı çalışan, üniversiteye gitme durumu olmayan
uzaktan eğtimini sürdürmek isteyenlerin okuması için
yapılmıştır...
Kursa gidemiyorsanız aöf ile ilgili yardımcı kitaplar var arkadaşım.
O kitapların en iyiside murat deshanesinin kitapları.Konu anlatımlı ve soru bankası şeklnde kitapalrı var onları almalısın.Sonra düzenli olarak konuları çalışıp,hem konu anlatımlı kitaptaki soruları ardındanda soru bankasındaki soruları çözmelisin.ayrıca sana bir tavfsiyemde;diyelimki işletme dersinin birinci ünitesini çalıştın ve soruları çözdün.Ertesi günde birinci konuyu çalışıp sorulanında tekrar çözüp ikinci üniteyi çalışmaya başlamalısın.kısacası sürekli tekrar ve bolllll bolll soru çözmelisin.
ayrıca aöfnin kendi verdiği koca kitaplardaki konuarı çalışmamanı tavsiye ederima.s ama sorularını çözebilirsen iyi olur.Unutma bol tekarar ve bol soru çözmek.
ayrıca bence eski sorular çıkacaktır diye düşünüyorum.Soruların çıkmayaağını söylediğim tüm hocalarım öyle bir şey yok diyor:uhm:
başarılar dilerim arkadaşım
arkadaşlar bana yardım edin yaw aranızda tartışmaya girmişsiniz ben eğitimin ticaretini yada dersane olayını öğrenmek istemiyorum dershaneye gidecek durumum yok ayrıca acil ders calısma metotları hakkında bilgi edinmem lazım ve lütfen artık bu yardımcı kitaplarda cıkan sorulardan cıkmıcakmıs yandık bu sene ne yapmamız lazım bilen varsa yazsın kızlar
kızlar 8.ci senem ve 2.sınıftayım işletmede sözelim iyi değildir o kadar calısmama rağmen hep kalıyorum lütfen yardım edin nasıl calısıp geciyosunuz duyduğuma göre gecen seneden itibaren artık eski sorulardan cıkmıcakmıs ne yapıcam ben offf senağlama
aöf'de dershaneye gitmeden evinde kendi başına çalışıp yüksek onur belgesi alanlar var.
buda kafa meselesi tabiki...
evde ders çalışamıyorum kafam almıyor demek,disiplinsiz olduğunu gösterir ve ilerde iş hayatında disiplinsizlikten hiç bir baltaya sap olamaz o kişi.
birde AÖF girmekten çok kendi emeğinle dışardan etkisiz bitirmek önemlidir.
eğitimi ticarete dönüştürenlere fırsat vermeyenler okulu derece ile bitiriyor.
mağdem dershane o kadar etkili parmakla sayılacak kadar az derece yapan çıkartıyor buda kuşkulu tabi....sengözlerimebaksanab
Şahsen ben sana katılıyorum. 4.sınıftayım ne kursa gittim ne başka bir yardım aldım. Kendim oturup çalıştım ama seninde dediğin gibi çok disiplinli bir şekilde çalışmak gerek. Böleceksiniz 7 dersi haftanın yedi gününe. Hepsini birden çalışacaksınız. Yazarak çalışın. Murat yayınlarının yardımcı kitabı ve soru bankasının çok faydraı oluyor. Kursa gitmeye falan gerek yok. ben 3 sene boyunca onur belgesi aldım. Bu sene inş.yüksek onur alacağım. Arkadaşlarımdan iki kişi kursa gidiyor ikisenedir geçemiyorlar. Bencede para tuzagı hepsi. Oturup çalışan geçiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?