Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emeru bizi hoca kasımın ilk haftası bir yazılı yapacakmış emeru senin okul eve uzakmı sendemi açık liseyle aynı sınıftamısın 3 yıl seninde
Sen ne mezunusun melis lisemi ünüversitemi okumayı bıraktın.Ya birde istanbulda iş imkanları çok hastane tekstil vs niye düşünmedin çalışmayı yada çalışıyonmu biryerde
acccilll yardım bekliooommm herkese merhaba ben çocul gelişimi(açık meslek lisesi)bu yıl kayıt oldum şuan ders seçimi yapıp kitapları almam gerekiyo da ders seçimi konusunda takıldım hangi dersleri seçmeliyim 19 kredilik ti diymi bilgisi olan mail atabilir yada burda paylaşsın lütttfen hangi dersleri alıyım kafamçokkarıştı
Arkadaşım soruları karışık sormuşun kısaca şöyle açıklayım.Eğer lise mezunu isen 2 yılda okul hızlandırılmış program uygularsa biter ama genelde hiç bir okul pek uygulamıyor öğretmen yok vs oluyor.AÇık lise isen gene 3 yıl.Açık lise zaten 3 yıl.Bence 3 yıl çok uzun derimki çok çalış ünüversite kazan açık öğretimde güzel bölümlerde açıldı o nu dene.Burayı bitirene kadar çünkü ünüversite bitiriyorsun zaten.Sınavsız geçişte not ortalamaları ve yaş ayrıca mezun olduğun okuldaki puanın hesaplanıb yerleştirme yapılıyor.Açıköğretim okul öncesi öğretmenliğide zaten yüksek oda
arkadaşlar ben lisans mezunuyum.sizi yanıltmak istemem ancak bulunduğum ilde benim gibi bir kaç lisans mezunu daha var.biz açık meslek lisesinde çocuk gelişimi okuyoruz.ilk yılı bitirdik.liselerde eğitim 4 yıla çıktığı için bize de 3 yıl okuma zorunluluğu getirdiler.sanırım kız sanat okulları gibi okullarda 2 yılda da veriliyor diploma.ancak yüz yüze eğitimde öğretmen yetersizliği var ise anca 3 yılda alıyorsunuz.ümitsizliğe kapılmayın.3 yıl da olsa okumaya değer.çok zevkli,eğlenceli.gelecek vaad eden bir bölüm.her alanda hemen hemen iş imkanı var.okul öncesi eğitim 2013 yılında da mecburi olacak.yani çok öğretmen ihtiyacı olacak.ben değerlendirin derim. Düz lise yada meslek lisesi farketmiyor bulunduğunuz ilin halk eğitim müd.lerine başvurun.kayıtlara 4 gün kaldı.