ne demek şimdi bu lacrima nedne böyle bişrey yazdın tıp matematik zekasından çok biyoloji ister canım ezber ister üstün bir yetenek ister buraya girmek isteyen fizik kimya biyoloji sevmek zorundadır bazı kişilerin sözeli mükemmeldir bazılarının ise matematiği bugün hukuk fakülteleirnde dahi matematik var artık ....... matematik hayatın her alanında zaten var olan bişeydir matematiğin olmadıgı bir alan göster bana hayatın dahi matematiği vardır tıp kolay diyen yok ki zaten ......kazanması da yürek ister he bua rada tıp kazanıp bişeye benzemeyen insanlarda çoktur degil mi ? ben mesela dogumumda bir asistan gördüm allahım ne biçim biri o ya dedim bu nasıl tıp kazanmış okumuş ama okumuş işte herkes belki eşit şartlarda degil ayrıca tıp ile hemşirelik her ne kadar kıyaslanamasada bugün tüm hemşireler dr ların sağ koludurlar onar olmadan dr lar çokda fazla bişey yapamazlar ama zorluk bakımındna tus mesela haklısın fen lisesi okumuş MATEMATİK ZEKASI SÜPER OLAN ARKADAŞLARIM ( 3 ARKADAŞIM) bugün hala tus kazanabilmek için çalışıyorlar egitim hayatları süperdi matematikleirde mükemmeldi ama demekki sadece MATEMATİK ZEKASI yetmiyormuş.....lacrimacım
pardon da tusla össyi siz bir tutamazsınız tabi daha bu işlerin içinde olmadığınız için bilmiyorsunuz öyle söylemek kolay kısmet olur da kazanırsanız anlarsınız. ayrıca şunu diyeyim lisede görülen biyolojiyle de bi alakası yok. adam düzgün karakterli değilse zaten mesleğinin de önemi yoktur.
hemşirelikle doktorluğu tabi ki de ayırabilirim zira yeterince bilgim var bu konularda.