Bebeğin gelişimi 10 gün geriden geliyor

Arya89C

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
11
3
1
24
Bebeğim ultrasyonda gelişim olarak 10 gün geriden geliyor bu durum düzelir mi.Beni aşırı üzüyor

Bebeğim ultrasyonda gelişim olarak 10 gün geriden geliyor bu durum düzelir mi.Beni aşırı üzüyor
Karnını açıkpa gözünlemı gördün oyle dusunme gec döllenme oluyor doktorlar bıle anlayamıyor bazı seylerı Allah’ın bıze olan hedıyesı nekadar cok sakat eksık dıyıpte sağlam doğanlar var kalbını bozma dua et emınol oyle bı durumun sakıncası yok

Karnını açıkpa gözünlemı gördün oyle dusunme gec döllenme oluyor doktorlar bıle anlayamıyor bazı seylerı Allah’ın bıze olan hedıyesı nekadar cok sakat eksık dıyıpte sağlam doğanlar var kalbını bozma dua et emınol oyle bı durumun sakıncası yok
Doğru söylüyorsunuz veren de alan da Allah.Umarım herşey güzel olur.Yeme içmeme de aşırı dikkat ediyorum elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum

Bazen geriden gelir bazen onden gider. 2 haftayi gecmedigi surece normal. Gebelik surecinde oluyor.

Bunda bı problem yok, ileri geri oynamalar olabilir bir hafta on gün, gayet normal, ölçümden, cihazdan bile fark ediyor, makina değil ki bunlar günü gününe hesaplara göre gelişsin diye bekleyelim insan evladı yani, her bebeğin gelişimi, fiziki özellikleri de birbirinden çok farklı, nasıl aynı gelismelerini bekleyebiliriz ki

2 bebegimde 2 hafta geriden geliyordu sonra haftası büyüdükçe yakaladı. İlk bebegim her zaman 2 hafta geriden geldi. Dr bir sorun yok geç döllenme olmuş diyordu. Senin Dr ne diyor

Genelde 1-2 hafta önden ya da geriden gelebiliyor. İlerleyen haftalarda yakalar inşallah normalini.
İlk gebeliğim aşırı heyecanlıyım.Bi kaç gün önce rutin muane ye gittim 10 gün geride diyince aşırı kötü oldum.
2 bebegimde 2 hafta geriden geliyordu sonra haftası büyüdükçe yakaladı. İlk bebegim her zaman 2 hafta geriden geldi. Dr bir sorun yok geç döllenme olmuş diyordu. Senin Dr ne diyor
ben tatile mersine geldim.Cinsiyetini burda öğrenmek için muane olmaya gittim rutin muane oldum.Ama doktorum da dedi bu olabilir bu açıklığı yeme içmenle sağlıklı besinlerle yakalayabiliriz dedi.Canını sıkman gereken bi durum değil dedi.

Doğru söylüyorsunuz veren de alan da Allah.Umarım herşey güzel olur.Yeme içmeme de aşırı dikkat ediyorum elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum
Normale döner cok okudum ben burda sonradan gelısımını yakalayan 10 gün zaten kesın duzelır

Back
X