Açıköğretim ilahiyat...

ve aleyküm selam canım, hoş geldin aramıza. youtubede videolar var işine yarayacaktır hiç olmadı online kurslar var... kitap olarak dürusül lügatil arabiyyeti ligayrin natigıne biha diye bi arapça kitap var hiç arapça bilmeyenler için ama hep arapça biri anlatması lazım yine onuda

canim benim dedigin kitabi nasil temin edebilirim

acaba hem kitap hem cd bierada olan bi arapça eğitim seti varmı .mezun olan ve şuan okuyan arkadşlar yardımcı olun lütfen

ve sonunda Akademik Takvim belli oldu..

Yeni Kayıt Güz Dönemi
(ÖSYS Yeni Kayıt,Jandarma MEÖP,AYÖS,Af Kapsamında Kayıt (6353 s. Kanun))
02 Eylül Pazartesi- 17 Eylül Salı
...
Kayıt Yenileme Güz Dönemi
16 Eylül Pazartesi - 27 Eylül Cuma

Çoklu Kayıt Güz Dönemi
( Lisans Tamamlama, İkinci Üniversite, Dikey Geçiş, Yatay Geçiş)
30 Eylül Pazartesi - 25 Ekim Cuma

- Ek Yerleştirme (07 Ekim Pazartesi - 25 Ekim Cuma)

Kaynak : 2013-2014 Öğretim Yılı İnternet Başvuru, Kayıt ve Kayıt Yenileme Tarihleri | Anadolu ÜniversitesiDevamını Gör

Sizden bir ricam var benim bu sene ilk şimdi ilk başta ne yapmam gerekiyor nereye gitmem gerekiyor önce parayımı yatırmam gerekiyor deneyimli arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim

Sizden bir ricam var benim bu sene ilk şimdi ilk başta ne yapmam gerekiyor nereye gitmem gerekiyor önce parayımı yatırmam gerekiyor deneyimli arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim

http://kayit.anadolu.edu.tr den ön kayıt yapıyosun 10 eylülde aktif olacak galiba sonra paranı yatırıyorsun vakıf banka sonra bürona gidip kaydını yaptırıyorsun canım hepsi buuuu hayırlı olsunnnn

bende ikinci ünv olarak ilahiyata kayıt yaptırdım ikinci yılım bu sene.sistem değişmiş gıcık oldum ne güzel bir iki akşam çalışıp geçmiştim geçen sene.bu yıl bir iki hafta gider artık.

Mesaj yazılalı çok olmuş ama yüzeyselliği güncelliğini koruduğu için geçemedim, tutamadım kendimi.

Senede 4 sınavdan 2 senede 8 sınav. 1-2 hafta*8= 8 ila 16 haftayı bitmek bilmez bir derya olan dini bilgileri özümseyip mezun olmak için fazla görüyorsun. Sistem değişmese, bu sefer 8 ila 16 gün çalışacaktın ve 2 senede yapılan tüm sınavları geçecektin.

Peki, ben sana soruyorum: Sen ilahiyat bitirsen ne olur, bitirmesen ne olur? Gerçekten merak ettim.
Herr şeyin içini boşaltmayı başarabilen ülkemiz insanları için şu dünyada okul bitirmek hadi neyse de gerçek dünyada Allah'ın sınavından bu mantıkla nasıl geçeceğiz?

http://kayit.anadolu.edu.tr den ön kayıt yapıyosun 10 eylülde aktif olacak galiba sonra paranı yatırıyorsun vakıf banka sonra bürona gidip kaydını yaptırıyorsun canım hepsi buuuu hayırlı olsunnnn
teşekkürler ilgilendiğin için ama verdiğin lingi incelediğim zaman işletme ve iktisad yazıyor ilahiyat ön lisans yazmıyor aynı yerden mi yapılıyor hata yapmıyım çıkan sayfa bu burdaki formu mu dolduracağım

https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/MenuOSYSKayit.aspx

Mesaj yazılalı çok olmuş ama yüzeyselliği güncelliğini koruduğu için geçemedim, tutamadım kendimi.

Senede 4 sınavdan 2 senede 8 sınav. 1-2 hafta*8= 8 ila 16 haftayı bitmek bilmez bir derya olan dini bilgileri özümseyip mezun olmak için fazla görüyorsun. Sistem değişmese, bu sefer 8 ila 16 gün çalışacaktın ve 2 senede yapılan tüm sınavları geçecektin.

Peki, ben sana soruyorum: Sen ilahiyat bitirsen ne olur, bitirmesen ne olur? Gerçekten merak ettim.
Herr şeyin içini boşaltmayı başarabilen ülkemiz insanları için şu dünyada okul bitirmek hadi neyse de gerçek dünyada Allah'ın sınavından bu mantıkla nasıl geçeceğiz?

1.si ben ilahiyatı bitirsem ne olur bitirmesem ne olurun tartışmasını seninle yapacak değilim.üslübun ve aniden saldırıya gecmen nasıl bi insan oldugunu gösteriyor.hangi sınavdan hangi mantıkla nasıl gecileceğini Allah senden çok daha iyi bilir onu merak etme...

ben 6 yılımı imam hatipe verdim üstüne okul hayatım boyunca yazın da dini eğitim aldım, benim için ilahiyat okumak çok basitti ama yine de okumak istedim...ayrıca hamileydim düşük tehlikesi dolayısıyla sürekli yatmam icap ediyordu sınavlara gidiş geliş bebeğim için sorun teşkil ediyordu.bu yüzden daha fazla sınava gideceğim için canım sıkıldı böyle bişey yazdım... sende hamilesin belki anlarsın (mümkünse tabi)...

ve bir öneri, bilmeden ölçmeden tartmadan ağzımızdan çıkanlara dikkat etmek lazım,Bazen dini anlamda konustugumuz her bir kelime aksi tesir edebilir,iyi yaptım iyi dedim zannedersin ama yaptıgın sadece gönül yıkmak olur...

[h=5]
[/h][h=5]:KK34:Yeni Kayıt yaptıracaklar;
Aöf kayıt çıktınızı
Banka dekontunuzu
Diplomanızı
Nüfus cuzdani fotokopinizi...
4 adet vesikalik fotografınızı
Size en yakın Aöf bürosuna veriyorsunuz.
1. Sınıflara basarılar dileriz.

[/h]

kaydımı yaptırdım dün kitaplarımı pasomuda aldım geldim. liseden mezun olalı 14 sene olmuş diplomamı onaylatmaya gittiğimde müdürümn de dedi yenimi gidiyorsun uniye diye. ben ilk önce çocuk yaptım şimdi sıra kariyerde dedim :) işin şakası tabi bir kelam öğrensem ne mutlu bana. ben düz lise mezunuyum ve arapça bilgim 0 . cd şeklinde birşey önerebilirmisiniz bana kullanıp memnun kaldığınız 0dan başlayanlar için birşey

elitin cd si var tavsiyem bu birde online arabic bol bol soru çöün konuları erken bitirmeye çalışın soruya zaman kalsın a

merhaba arkadaşlar
bir sorum olacak cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
ilahiyatın açık öğretimde fakültesi var mı? yani önlisans değilde lisans olarak okumak istesek var mı böyle bir bölüm aöf de

merhaba arkadaşlar
bir sorum olacak cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
ilahiyatın açık öğretimde fakültesi var mı? yani önlisans değilde lisans olarak okumak istesek var mı böyle bir bölüm aöf de

Merhaba poli
İlahiyat önlisansı bitirdikten sonra dgs ile ilitamdan lisansa tamamlayabiliyorsun. İlitamda açıktan okuma şekli, ve belli başlı bazı üniv.lerde var.

elitin cd si var tavsiyem bu birde online arabic bol bol soru çöün konuları erken bitirmeye çalışın soruya zaman kalsın a

sa öncelikle sorularımıza cevap verdiğiniz için teşkkür ederim bende yeni kaydoldum benimde arapça 0 düz lise mezunuyum ama başarıcama inanıyorum allahın izniyle inşallah benim sorum kitaptaki üni,telere baktım intenette 1ile 5. ünitler diyo ara sınav için 5. ünitede buna dahilmi bide dönem sonu sınavındada 1 ve 10 derslerden sorumluymuşuz ve ara sınavla dönem sonu sınav arasında 1 ay var nasıl olucak. acaba sizin çalışma şekliniz nasıldı yani yazarakmı çalıştınız ne zaman soru çözmeye başladınız biraz fazla oldum galiba kusuruma bakmayın ama tecrübeli birinden bilgi almak tabikide daha iyidir.2 tanede çocuğum var biri daha yen,i doğdu 1 aylık ama allahın izniyle inşallah baişarıcam

sa öncelikle sorularımıza cevap verdiğiniz için teşkkür ederim bende yeni kaydoldum benimde arapça 0 düz lise mezunuyum ama başarıcama inanıyorum allahın izniyle inşallah benim sorum kitaptaki üni,telere baktım intenette 1ile 5. ünitler diyo ara sınav için 5. ünitede buna dahilmi bide dönem sonu sınavındada 1 ve 10 derslerden sorumluymuşuz ve ara sınavla dönem sonu sınav arasında 1 ay var nasıl olucak. acaba sizin çalışma şekliniz nasıldı yani yazarakmı çalıştınız ne zaman soru çözmeye başladınız biraz fazla oldum galiba kusuruma bakmayın ama tecrübeli birinden bilgi almak tabikide daha iyidir.2 tanede çocuğum var biri daha yen,i doğdu 1 aylık ama allahın izniyle inşallah baişarıcam

a.s
evet öyle diyorsa 5. ünite dahildir.
5 üniteyi iyice çalışınca dönem sonuna 5 ünite kalmış oluyor, arası kısa cidden kesintisiz çalışmak gerekiyor bu yüzden..
arkadaşa sormuşsunuz ama ben kendi yöntemimden ziyade sizin durumunuza uygun olabilecek bi çalışma yöntemi söylemeye çalışayım, 2 çocuğunuz olduğu için rahat rahat çalışamayacaksınız muhtemelen ama herşey sizin azminize bağlı. Üniteleri mutlaka okumaya çalışın ama yetiştiremediğiniz yerlerde dayanışma içinde özet hazırlayan güzel siteler ve face grupları var oradaki özetlerden yararlanabilirsiniz, anlamadığınız yerleri o arkadaşlarla konuşabilirsiniz ve bazı yayınevlerinin soru bankaları var onlardan yararlanabilirsiniz, kitapta ünite sonu soruları önemli onlardan çıkabiliyor, bir de geçen yılların çıkmış sorularına bakarsınız her sınavdan önce. Bu şekilde bir çalışma sistemiyle dersleri geçebileceğinizi düşünüyorum.

Yalnız Arapçanız hiç yoksa bu konuya daha bi eğilmeniz yararınıza olacaktır.

Kolaylıklar diliyorum..

X