- 13 Eylül 2012
- 319
- 0
geçen dönemdeki islam sanat tarihi de aynı bunlar gibi sırf ezberdi...öyle bi ezberlemişim ki tövbe tövbe sınavda savaşır gibi çözdüm soruları...ama bu dönem diğerlerine fazla çalışamadım..hadis ve tefsire ağırlık verdim .ünkü ikisininde kredisi 6,,
napıcam bilmiyorum bende senin gibi ezberledim sanıyorum ama unutuyorum...kodlamayla falan olmuyor canım yaa hepsi birbirine giriyor iyice...
en mantıklısı ve kalıcı öğrenme test çözmekle oluyor..üç günde 500 küsür soru çözdüm hala da bitmedi...bugün son 90 sorum kaldı onları çözüp bitircem artık...
arapçadan da çok korkuyorum..inşallah kalmayız...tavsiyem kodlamakla uğraşmak yerine test çöz...
Allah c.c yardım eder inşaallah testlerimi çözdüm yardımcı kitaptan, tekrar ediyorum işte yinede cıkk... sanat tarihim 100 dü yaa bakalım ne yapcaz bunu şerhleri ezberledim kıraat alimleri falan tamam ama daha bilmediğim bi sürü şey var şıklardan falan hatırlarız umarım yoksa hepsi akılda kalacak gibi değil zaten... hayırlısı artıkkkk... bu arada 1. sınıf olup 2. sınıftan ders alan var mı aranızda acaba ben 1. sınıfta ders eklenmiyor diye biliyodum ama arkadaş iki oturum girecek sınava sabah 1. sınıftan öğleden sonra 2. sınıftan ayrıntılıda konuşamadık daha merak ettim nası oluyoki buuu???????