Açıköğretim iktisat okuyanlar..Her şeyi burda konuşalım..

skopca

Elma yanak:)
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
29.247
27
208
Bursa
Aklımıza takılanları,her şeyi burda konuşalım dedim
Ben daha başlamadım çalışmaya ne yapacağım bilmem :26:
Tembel ben

Son düzenleme:
ben iktisat okuyorum 3.sınıf ama çalışmaya başlamadım henuz pazar gunu tek tatıl gunum aksamlarıda yorgun oluyorum nasıl baslıycaksam baslamam gerek artık

ben iktisat okuyorum 3.sınıf ama çalışmaya başlamadım henuz pazar gunu tek tatıl gunum aksamlarıda yorgun oluyorum nasıl baslıycaksam baslamam gerek artık

canım nbr?nasılsın?okuduğum kadarıyla işe girmişsin.çok sevindim.hakkında hayırlısı.sınavlarına az kaldı başarılar diliyorum.inş hepsinden yüksek not alırsın.

iktisat okuyorum 4. sınıftayım son 4 dersim kaldı.Maliye politikası özeti olan varmı ??

Mrb,bende iktisat bölümü 3. sınıfım.
Özel sektör olursa şayet kpss yada aöf kurslarında öğretmenlik yapmayı istiyorum bunun için aranan şartlar ve özellikler nelerdir biliyor musunuz?
fen-edebiyat fakültelerin dışındaki fakültelerde pedagolojik formasyon alabilecekmiş ya peki biz,Bizler de pedagolojik formasyon alabiliyormuyuz?

Canım hiç bir fikrim yok ben daha 1. sınıftayım

meraba arkadaşlar bende 2 sınıfım alttan iki dersim var matematik ve muhasebe nasıl verdiniz siz bu dersleri nasıl çalışayım geçemedim birtürlü

meraba arkadaşlar bende 2 sınıfım alttan iki dersim var matematik ve muhasebe nasıl verdiniz siz bu dersleri nasıl çalışayım geçemedim birtürlü

çok sıkı çalışman gerekiyor o dersleri veremediğin sürece üst sınıfa geçemeyeceksin çünkü. o yüzden eğer gidebiliyorsan bence dershaneye git yada evde çalışacaksan kendine hemen bir program yap ve konuları yut marta kadar konularını bitir martta bol bol soru ve geçmiş yıl sorularını çöz. Bu 2 dersin üzerine özellikle dur .

arkadaşlar matematikle muhasebeyi nasıl çalışıpta verdiniz anlamıyorum çunkü yönteminiz neler

ben de ikiyi geçtim 3 de bıraktım ... 2 senelik başka bir bölüm okudum.. çok pişmanım......

belki düzgün bir iş bulabilirdim.. aslında düz liseye gitmekten başlıyorda pişmanlıgım bakma işte ...

olgunlaşma endüstrileri var belli şehirlerde altı bu kurumu googlede aratırsanız belki sizin bulunduğunuz şehirde de vardır. Meslek lisesi diploması veriyorlar 1800 ücret karşılığında,1.5 yıl sürüyor ve 3 dönem halinde kursa gidiyorsunuz . büyük ihtimal haftaya kayıtlar son,belki çocuk gelişimi bölümü ilginizi çekebilir.Bende istedim ama vazgeçtim sonradan belki seneye giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…