ben iktisat okuyorum 3.sınıf ama çalışmaya başlamadım henuz pazar gunu tek tatıl gunum aksamlarıda yorgun oluyorum nasıl baslıycaksam baslamam gerek artık
ben iktisat okuyorum 3.sınıf ama çalışmaya başlamadım henuz pazar gunu tek tatıl gunum aksamlarıda yorgun oluyorum nasıl baslıycaksam baslamam gerek artık
Mrb,bende iktisat bölümü 3. sınıfım.
Özel sektör olursa şayet kpss yada aöf kurslarında öğretmenlik yapmayı istiyorum bunun için aranan şartlar ve özellikler nelerdir biliyor musunuz?
fen-edebiyat fakültelerin dışındaki fakültelerde pedagolojik formasyon alabilecekmiş ya peki biz,Bizler de pedagolojik formasyon alabiliyormuyuz?
Canım hiç bir fikrim yok ben daha 1. sınıftayım
iktisat okuyorum 4. sınıftayım son 4 dersim kaldı.Maliye politikası özeti olan varmı ??
meraba arkadaşlar bende 2 sınıfım alttan iki dersim var matematik ve muhasebe nasıl verdiniz siz bu dersleri nasıl çalışayım geçemedim birtürlü
arkadaşlar matematikle muhasebeyi nasıl çalışıpta verdiniz anlamıyorum çunkü yönteminiz neler
lagrima
ben de ikiyi geçtim 3 de bıraktım ... 2 senelik başka bir bölüm okudum.. çok pişmanım......
ben yazdım ama yeterli görmediniz heralde.
Yeterli gelmeme değil çalışıyorum ama anlamıyorum şuan kursada gidemiyorum oturup sıkı birşekilde çalışıyorum ama sayısal bende meslek isesi mezunuyum nekadar sayısal vardır tahmin edersiniz buyuzden şu şekilde çalışmak daha verimli diye öneri bekledigimden yazdım çünkü olmuyor vermemde lazım bu dersleri of offffffffffffffffff
Yeterli gelmeme değil çalışıyorum ama anlamıyorum şuan kursada gidemiyorum oturup sıkı birşekilde çalışıyorum ama sayısal bende meslek isesi mezunuyum nekadar sayısal vardır tahmin edersiniz buyuzden şu şekilde çalışmak daha verimli diye öneri bekledigimden yazdım çünkü olmuyor vermemde lazım bu dersleri of offffffffffffffffff
matemetik için: ekolhoca
muhasebe için: muhasebedersleri
yazarsanız googlede çıkan sitelerde anlatım biraz ağır gelebilir belki ama en azından kulak aşinalığı için ve özellikle mat videolarını izledikçe izledikçe daha iyi anlayabileceğinizi düşünüyorum.
muhasebedersleri sitesinin en yukarısında da HESAPLAR butonuna tıklarsanız hesaplar hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.
şimdilik aklıma gelenler bunlar , başka sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
iyi günler.
neden pişman oldunuz?
belki düzgün bir iş bulabilirdim.. aslında düz liseye gitmekten başlıyorda pişmanlıgım bakma işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?