edahicret Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2008 30 0 28 Ağustos 2008 Konu Sahibi edahicret #1 bir arkadaşım için yardım istiyorum arkdslar. kendisi üniversite tercihi yaptı yerleşti ama kayıt yaptırmadı. bu durumda şu an açıköğretime basvurabilir mi? :uhm:
bir arkadaşım için yardım istiyorum arkdslar. kendisi üniversite tercihi yaptı yerleşti ama kayıt yaptırmadı. bu durumda şu an açıköğretime basvurabilir mi? :uhm:
prensesa eaeaea Kayıtlı Üye 7 Nisan 2008 610 1 28 Ağustos 2008 Konu Sahibi edahicret #2 açıkögretimi yazdıysa kayıt zamanı evrak gonderırler yazmadıysa tahmın etmıyorum acıkögretim büroyu arayıp ögrenebilirsin
açıkögretimi yazdıysa kayıt zamanı evrak gonderırler yazmadıysa tahmın etmıyorum acıkögretim büroyu arayıp ögrenebilirsin
gulibik Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2008 5.373 64 35 28 Ağustos 2008 Konu Sahibi edahicret #3 canım ek yerleştirmeler olucak zamanı belli diil ama ekim başı falan olur o zaman tercih yapar açıkogr yazar we yerleşir
canım ek yerleştirmeler olucak zamanı belli diil ama ekim başı falan olur o zaman tercih yapar açıkogr yazar we yerleşir
gulibik Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2008 5.373 64 35 28 Ağustos 2008 Konu Sahibi edahicret #4 aaa pardon tercih yaptı yerleşemedi die okudum ben yerleştiği için ek yerleştirmede hakkı olmuo die biliorum
aaa pardon tercih yaptı yerleşemedi die okudum ben yerleştiği için ek yerleştirmede hakkı olmuo die biliorum