Açıköğretim Fakültesi

ama mazeret tarihlerini kullanabilmek için de resmi evrağı olması lazım yanii hastalık falan gibi bildiğim kadarıyla canım.

Bende birsey soracaktim cevaplarsaniz sevinirim 91 de lisebirden istemeden okulumu terk etmek zorunda kaldim aca lise diplomasi almak icin hala bir sansim varmi?okulu disaridan bitirmek icin ne yapmaliyim?bu konuda hic bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim tesekkürler.

Arkadaşlar bende şimdi internetden başvuruyorum fakat bu kayıt için gerekli belgelerde öğrenim belgesi noter onaylı diyor. Belgeyi noteremi götürdünüz nasıl oluyor...

Arkadaşlar bende şimdi internetden başvuruyorum fakat bu kayıt için gerekli belgelerde öğrenim belgesi noter onaylı diyor. Belgeyi noteremi götürdünüz nasıl oluyor...

Diplomanı notere götürüyorsun. Onlar fotokopisini aslının aynısıdır diye damgalayıp mühürlüyorlar tabii bi r miktarda para alıyorlar :)

canım benim kaynım kayıt yaptırdı.ilçende halk eğitim nerde ise oraya git açıkorta öğretim lise için kayıt ver.tamam kitapları veriyorlar.sonra sınavlara giriyorsun bu kadar.

canım notere gidiyorsun aslı görülmüştür diye 2 tane fotokopisine imza ve mühür basıyorlar.

yaw harcı yatırdıktan sonamı kayıt yaptırmak gerekio netten?

canım netten kayıt yaptırıyorsun.çıkan kağıtta bankaya ne kadar yatıracağın yazıyor.ona göre bankaya yatırırsın.noterde aslı gibi olan diploma ardaşlar bu arada.

Kızlar aynı anda 2 tane açık öğretim bölümünde okuyamıyoruz değil mi?

Açık öğretimde 2.üniversite olanağı var

Tüm Üniversite Öğrencilerine ve Mezunlarına Sınavsız İkinci Üniversite Olanağı

--------------------------------------------------------------------------------

Herhangi bir üniversitenin örgün bölümlerinde okuyan öğrenciler ve örgün eğitim mezunları, aşağıda belirtilen koşulları sağlamaları halinde Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS)’na tekrar girmeden, aynı zamanda Anadolu Üniversitesinin uzaktan eğitim veren Açıköğretim Fakültesi Ön Lisans (İngilizce Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Bilgi Yönetimi programları hariç), İktisat ve İşletme Fakültesi lisans programlarından sadece birine kayıt yaptırarak farklı bir alanda kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadır.

2 veya 4 yıllık örgün Yükseköğretim bölümlerinde kayıtlı öğrenciler veya mezunlar istedikleri takdirde, okumakta veya mezun oldukları alanlarda olmamak üzere,

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin,

Ev İdaresi,
Sosyal Bilimler,
Halkla İlişkiler,
Yerel Yönetimler,
Dış Ticaret,
Muhasebe,
Turizm ve Otel İşletmeciliği,
Bankacılık ve Sigortacılık,
Büro Yönetimi ve Sekreterlik,
Sağlık Kurumları İşletmeciliği,
İlahiyat,
Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans,
Tarım Önlisans,
Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi
programlarının birinci sınıfına veya,

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinin,

İktisat,
Maliye,
Kamu Yönetimi,
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri,
Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinin,

İşletme
Bölümlerinin birinci sınıfına kayıt yaptırabilirler.
şeklinde bilgi verilmiş..

ben büro yönetimi sekreterlik bitirdim şimdi dikey geçişle

işletme 3.sınıfa geçmek istiyorum ama sanırım aynı anda yukarıdaki olanaktan yararlanamam dimi

bilgisi olan var mı???

ben 2002 yılı anadolu meslek lisesi hazır giyim bölümü mezunuyum..
şimdide 6 yıllık evliyim okul bitti evlendim anlıcaınız benneyaptımki
neyse..
şuanda bi mühendislik bürosunda sekreterlik yapıyorum.
ve ani bi kararla açıköğretim okumaya karar verdim a.s
şimdi ne yapabilirim benim sorum bu..
sınava girecemmi.. hengi kitapları alıp ders çalışacam vs..
kazanırsam hangi bölüm seçmem mantıklı olur
yani bana bi akıl lütfen ne yapsam doğru olur :sm_confused:

arkadaşlar ben yeni açıköğretim fakültesi işletme mezunu oldum darısı başınıza.ne olursa olsun hemen ben yapamıyorum deyip pes etmeyin işin sırrı bu...herkese başarılar...

canım martta öss başvuruları var.ona kayıt olacaksın.haziranda sınava gireceksin.barajı geçmen yeterli sonra açıköğretim yazarsın.öss kitaplarını alıp çalışabilirsin.dershane kitaplarıda olabilir.

Teşekkür ederim canım.Staj için de hiç korkma bence.Sen evliyken üstelik ikizlerin varken 4.cü sınıfa kadar gelmişssin stajımı yapamayacaksın.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşaallah da zorlanmadan stajınıda bitirebilesin.Rabbim gücünü kuvvetini versin,işin rast gitsin.Başarılar...

hayır sınava girmesine gerek yok zaten 2 yıllık okumuş

açık öğretim bürolarına sor bence bunu..
ama bence diplomasının fotokopisini sana faxlasa sende notere onaylatsan
olur gibime geliyor
yinede emin olmak için sor bencea.s.

Izmirde açikogretim birosuna kaydoldumbende dun neydi okalabalik oyle yaaaaaa

ben kayıt yaptırırken biriside aynı senin gibi abisinin kaydını yaptırmak istiyodu ama ordaki çalışan olmaz imkansız dedi.kendisinin gelmesi lazım dedi. ama sen yinede sor belki hani asker olduğu için olur diyebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…