yaw harcı yatırdıktan sonamı kayıt yaptırmak gerekio netten?
Arkadaşlar bende şimdi internetden başvuruyorum fakat bu kayıt için gerekli belgelerde öğrenim belgesi noter onaylı diyor. Belgeyi noteremi götürdünüz nasıl oluyor...
Bende birsey soracaktim cevaplarsaniz sevinirim 91 de lisebirden istemeden okulumu terk etmek zorunda kaldim aca lise diplomasi almak icin hala bir sansim varmi?okulu disaridan bitirmek icin ne yapmaliyim?bu konuda hic bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim tesekkürler.
Arkadaşlar bende şimdi internetden başvuruyorum fakat bu kayıt için gerekli belgelerde öğrenim belgesi noter onaylı diyor. Belgeyi noteremi götürdünüz nasıl oluyor...
yaw harcı yatırdıktan sonamı kayıt yaptırmak gerekio netten?
ben 2002 yılı anadolu meslek lisesi hazır giyim bölümü mezunuyum..
şimdide 6 yıllık evliyim okul bitti evlendim anlıcaınız benneyaptımki
neyse..
şuanda bi mühendislik bürosunda sekreterlik yapıyorum.
ve ani bi kararla açıköğretim okumaya karar verdim a.s
şimdi ne yapabilirim benim sorum bu..
sınava girecemmi.. hengi kitapları alıp ders çalışacam vs..
kazanırsam hangi bölüm seçmem mantıklı olur
yani bana bi akıl lütfen ne yapsam doğru olur :sm_confused:
sağol canım tebrik ediyorum seni.ben nihayet 4.sınıf oldum bütte 3 dersim vardı verip veremiyeceğimden emin değildim ondan 3.sınıf yazdım.ama sonuçları aldım artık 4.sınıfım.allah sanada hiç takılmadan 4.sınıflara gelmeyi nasip etsin inş.tüm öğrencilerede tabii ki.bu sene staj var çok korkuyorum ya ikizlerle nasıl yapıcam allah yardımcım olsun.
canım martta öss başvuruları var.ona kayıt olacaksın.haziranda sınava gireceksin.barajı geçmen yeterli sonra açıköğretim yazarsın.öss kitaplarını alıp çalışabilirsin.dershane kitaplarıda olabilir.
kızlar bişe sorcam size en uygun bu topic die dusundum cunku.
nişanlım 2yıllık açıkögretim işletme mezunu ve şu an operasyonlar yogun oldugu için şırnaktalar. dolayısıyla 'Lisans Tamamlama' kaydını benim yapmamı rica etti.
sorum şu; bana gerekli belgeleri yani mesleginin asker oldugunu gösteren askerlik durumu belgesi,noter onaylı diplomasıni falan bana faks çekse ben gidip kaydını yaptırabilirmiyim? faks olması bi sorun teşkil edermi?
bu sene kayıt yapılması lazım ve kendisinin yaptırması imkansız operasyonda oldugu için lütfen yardım edin
ben kayıt yaptırırken biriside aynı senin gibi abisinin kaydını yaptırmak istiyodu ama ordaki çalışan olmaz imkansız dedi.kendisinin gelmesi lazım dedi. ama sen yinede sor belki hani asker olduğu için olur diyebilirler.kızlar bişe sorcam size en uygun bu topic die dusundum cunku.
nişanlım 2yıllık açıkögretim işletme mezunu ve şu an operasyonlar yogun oldugu için şırnaktalar. dolayısıyla 'Lisans Tamamlama' kaydını benim yapmamı rica etti.
sorum şu; bana gerekli belgeleri yani mesleginin asker oldugunu gösteren askerlik durumu belgesi,noter onaylı diplomasıni falan bana faks çekse ben gidip kaydını yaptırabilirmiyim? faks olması bi sorun teşkil edermi?
bu sene kayıt yapılması lazım ve kendisinin yaptırması imkansız operasyonda oldugu için lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?