• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıköğretim Fakültesi

bende kayıt yaptırdım bu arada. hiç kalabalık değildi girmemle çıkmam bir oldu yalnız çok yağmur yağıyodu ordan verdikleri öğrenci bilgi formum çantamdaydı çantamda su çekmiş kağıt erimiş nerdeyse bitek fotograf sağlamdı:)) eve gelince farkettim. hemen aradım aöf bürosunu bişey olmaz öğrenci kimlik kartını almaya nüfus cüzdanınla gelirsin dediler rahatladım valla.

bende birşey sormak istiyorum.96 yılı kızmeslek lisesi giyim bölümü mezunuyum.başarılı bir öğrenci olmama rağmen okumak nasip olmadı.şimdi açık öğretim okumak istiyorum.öss ye girmem gerek haralde.beni bilgilendirirmisiniz.hangi bölümü tavsiye edersiniz

bana kimse neden cevap vermemiş çokmu vahim durumum yanisenağlamasenağlama

bana kimse neden cevap vermemiş çokmu vahim durumum yanisenağlamasenağlama

evet canım össye gireceksin baraj puanı geçersen aöf bölümlerinden birini okuyabilirsin. ama meslek lisesi mezunu olduğun için sınavsız başvurma hakkında var bildiğim kadarıyla fakat o 2 yıllık.

ya kızlar nolur bi yardım edin,çalıştığım için takip edemiyorum..
össye girdim iktisatı kazandım açıköğretim..
kayıt için önce internetten çıktı almak gerekiyomuş,o çıktıyla büroya gidip kayıt yapılıomuş..bu internetten kayıt için bana linkini verebilirmisinizz aöf sitesinde bulamadım nolurr bana link verinn.........:çok üzgünüm:

aöf.edu.tr diye giricen. bilgileri yazıcan çıktısını alıcan resim yapıştırıcan ayrıca kayıt için giderken 2 resimde yanında götürücen.diplomanı notere tastik ettiricen vakıfbanka para yatırıcan dekontuda götürücen seçtiğin sınav merkezine kayıt yaptırmak zorunda değilsin ben bugün akasaray yazdığım için oraya gittim çok sıra vardı beşiktaş hiç yok dediler gittim paşalar gibi beşiktaşdan yaptırdım kaydımı başarılarhihoyyyt

yaw ben evraklarımı verdim ama kitaplarım yokmuş şimdi kayıt tamamlanmışmı die bakiim dedim aöf kayıttan herhangi bir kayıt yoktur dior nedenki acabaa kitapları cuma günü alın dediler bi bilginiz varmı kızlar?

yaw ben evraklarımı verdim ama kitaplarım yokmuş şimdi kayıt tamamlanmışmı die bakiim dedim aöf kayıttan herhangi bir kayıt yoktur dior nedenki acabaa kitapları cuma günü alın dediler bi bilginiz varmı kızlar?

canim kitaplari almasanda olur zaten bi işe yaramiyor
bilgiler henüz güncellenmediği ve kayitlar devam ettiği için kayit yok yazar.günccelmesini bekleyeceksin.buroda bi problem olmadiysa kaydin yapilmiştir.

Ben bankacilik ve sigortacilik 2. Sinifa geçtim.
Var mi ayni bölümü okuyan?

çok teşekkürlerr içim rahatladı yaw:) kitabı almicam yaw saten internetten indirir ordan çalışırım aynısı nasılsa:)

bende bu sene kayıt olup okucam kısmetse sosyal hizmetler bölümü inş bitiririm

merhaba arkadaşlar. ben de kamu yönetimi okuyorum 3.sınıftayım. okulun verdiği kitaplardan da çalışmadım hiç murat yayınlarından takip ediyorum. hiç de takılmadım şimdiye dek. bu sene evlilikten dolayı 3te kaldım. yani okulun verdiği kitaplar çok geniş kapsamlı ve inanılmaz vakit alıyor. sınavlara çalışma konusunda pratik bilgisi olanlar varsa paylaşabilirler mi acaba??

arkadaslar açıköğretimde kayıt yenileme zamanını biliyomusunuz,2.sınıfım ama sınavlara gıremedım kaldım tabi şimdi tekrar para yatırma işlemini kacırmamısımdır umarım yardım edersenız cok teşekkür ederim,etmessenizde ederim:)))

merhaba arkadaslar sizlere birkac tane sorum olacakti ben yurtdisinda yasiyorum ve acikogretim fakultesi bati avrupa programina katilmak istiyorum ama acikcasi korkuyorumda secme sinavina girmek gerekiyor bu beni bayagi zorluyor cunki ben liseyi bitireli 8 sene oldu ve bir cok seyi unuttum
acaba sinav hakkinda bilgisi olan varmi sinav ayni oss gibimi yoksa dahami farkli eger bilginiz varsa ve cevap verirseniz cok sevinirim

slm, kızlar ya kayıt yenileme ne ZAMAN bitiyor....halkla ilişkiler bölümü için ne kadar para yatırcaz bankaya bir de evde en iyi nasıl çalışılır,hangı kitaplar iyi cvlarsanız çook sevinirimhihoyyyt

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri ;

Kayıt Yenileme Tarihi : 24 Kasım 2008 - 22 Aralık 2008

Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi : 23 Aralık 2008 – 26 Aralık 2008

merhaba arkadaşlar ben birşey sormak ıstıyorum ben onlısans okuyorum mezun olunca acık ogretımden devam etmeyi düşünüyorum bır sorum olacak acık ogretım mezunları
yuksek lısans yapabiliyormuş
arkadaşlar sanırım
daha snr bir öğretim görevlisi de olabiliyorlar mı ??? ve daha ustu.....

acıkogretım işletme fakultesı 4.sınıftayım tek dersımvar 9.yılımı okuyorum ogrencı belgesı alabılırmıyım 7 yılı gecınce ogrencılık hızmetlerınden yararlanamıyıor dıye duydum ama bılgııs olan vramı

Bişey sormak istiyorum ben 1. sınıf öğrencisiyim bütünleme sınavına girmek zorunlu mu yoksa ders notları üst sınıfa geçmeye yeterli olmayanlar mı giriyor sadece??bilmiyorumkismile

Back