Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

İlahiyat konusuna da yazdım sanırım kimsecikler yok. Birde size danışayım arkadaşlar.
S.A. 2 yıllık aöf mezunuyum. Bu sene yeni öğrendim sınavsız geçiş hakkını. 3 senedir bir kursa gidiyorum, kuran, fıkıh öğreniyorum. Bayağı ilerleme kaydettim. Tek hayalim İlahiyat fakültesi. Hatta bu sene ygsye girip deneyecektim. 2. üniversite okuyabildiğimizi öğrenince şimdi ikileme düştüm. Yaşta pek genç sayılmaz sene kaybetmeyeyim diyorum. İnternetten araştırdım da bu şekilde giren arkadaşlar başvurduğumuzda hemen istediğimiz bölüme girebiliyor muyuz? Herhangi bir şartı falan yok sanırım. Bilgi verebilirseniz çok memnun sevineceğim. Rabbim sizlere de kolaylıklar versin.

Bu sene anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi kayıtları hangi tarihler arasında olacak çok önemli lütfen..

bende bunu sormak için girmiştim ama siz sormuşsunuz birisi cevaplar inşallah :KK31:

2. sorumda şu benim baya bi dersim kaldı 3.sınıftan şimdi ben 4 .sınıfa kayıt olup bu 3.sınıftan kaldığım dersleri alttan mı alcam nasıl olcak kaldığımız dersleri nasıl vericez ? :26:

bende bunu sormak için girmiştim ama siz sormuşsunuz birisi cevaplar inşallah :KK31:

2. sorumda şu benim baya bi dersim kaldı 3.sınıftan şimdi ben 4 .sınıfa kayıt olup bu 3.sınıftan kaldığım dersleri alttan mı alcam nasıl olcak kaldığımız dersleri nasıl vericez ? :26:

aynı soruyu bende sormuştum cnm bende senın durumundayım

Dikey geçişle çalışma ekonomisine kayıt oldum geçen dönem şimdi 3.sınıfım yani..ama şişletme okumak istiyorum bu yıl tekrar kayıt için gitsem yeni kayıt yani olurmu ki

acil acill

arkadaşlar dikey geçişle işletmeye geçeceğim,eskişehirde aöf kursu arıyorum varmı iyi dediğiniz bir yer ?:KK16:

arkadaşlar dikey geçişle işletmeye geçeceğim,eskişehirde aöf kursu arıyorum varmı iyi dediğiniz bir yer ?:KK16:
merhaba kizlar 2014 acik ogretim sinav tarihleri hakkinda bilginiz varmi? yani guz ve bahar donemleri sinavlari ne zaman olacak??? bilgisi olan varsa paylasabilir mi ? lutfen ... merak ettigim sey 2014 nisan ayinda sinav var mi varsa acaba yds ile ayni gune denk gelip cakismasindan korkuyorum,,,

:nazar:

mrblar. sorularım varda birileri bakabilirmi nette bulamadım..

kayıtlar tam olarak ne zaman başlıyor kaçına kadar devam edicek ? (kayıt yenileme oluyorum sanırım ben ilk defa kayıt olmıcam)
2.sorum da şudur ) ben 3.sınıftım baya dersim kaldı ortalamam 2.00 nin altında
ben sınıf tekrarmı yapıcam ??? yada 4.sınıfa geçip kaldıgım dersleri alttan alabiliyomuyum ??

kayıtlar tam olarak ne zaman başlıyor kaçına kadar devam edicek ? (kayıt yenileme oluyorum sanırım ben ilk defa kayıt olmıcam)
ben sınıf tekrarmı yapıcam ??? yada 4.sınıfa geçip kaldıgım dersleri alttan alabiliyomuyum ??

merhaba sibelim.16: buralardada mı karşılaşcaktık kuzummm:KK19: :KK19:
demek ki sende aöf kredili sistem maduru:KK19: aynen kuzum ya kayıt yenileme 16-27 eylül arasıymış sadece onu söyleyebilirim inan ben hala alışamadım bu sisteme :KK19:hiç ama hiç te sevmedim:KK19: benimde durumum aynı seninle destek için 444 lü noyu arıyorum kullanılamıyor diyo:KK20:biz nasıl bilgi alıcaz ve önemliside nasıl bitiricez bu okulları bu sistemle:KK20:

mrb arkadaşlar bende aöf kamu yönetimi 4 sınıfa geçtim. elimde işletme -iktisat birinci sınıf murat açık öğretimin soru bankası 2 tane birde kamu 6 yarıyıl lider yayınları bahar d önemi lider yayınları soru bankası ve yine murat açık öğretim 1-ve 2 ingilizce soru bankası var. bu kitaplar üzerinde hiç karalama yapmadım.sorular üzerine işaretli degil yanii sıfır sayılır.ayrıca matemetik 1 cd var elimde 20 tane. bunları ihtiyacı olan arkdaşlar sadece kargo parasını karşılamak şartıyla gönderebilirim. özelden msj atsın.

merhaba sibelim.16: buralardada mı karşılaşcaktık kuzummm:KK19: :KK19:
demek ki sende aöf kredili sistem maduru:KK19: aynen kuzum ya kayıt yenileme 16-27 eylül arasıymış sadece onu söyleyebilirim inan ben hala alışamadım bu sisteme :KK19:hiç ama hiç te sevmedim:KK19: benimde durumum aynı seninle destek için 444 lü noyu arıyorum kullanılamıyor diyo:KK20:biz nasıl bilgi alıcaz ve önemliside nasıl bitiricez bu okulları bu sistemle:KK20:

mrb canımmmmm :KK19: valla kafamızda deli sorularr yaa 4 gün kalmış şurda e olur nasıl olur hiç bilmiyoruz ne biçim bişi ya anlamıyorummm :KK47:

Dikey geçişle çalışma ekonomisine kayıt oldum geçen dönem şimdi 3.sınıfım yani..ama şişletme okumak istiyorum bu yıl tekrar kayıt için gitsem yeni kayıt yani olurmu ki

Benim bildiğim yapamazsın canım kaydını sildirmen gerek silmeden anadolu üniversitesindeki açıköğretim bölümlerine kaydını yaptıramazsın.Ayrıca niye işletme okumak istiyorsun kaç bintane işletme mezunu var zaten :/

Hangi şehirdesin bilmiyorum canım benim yaşadığım şehirde en iyi açıköğretim dershanesi murat eğitim kurumları senin yaşadığın şehirde de varsa görüşmeni tavsiye ederim.

merhaba kizlar 2014 acik ogretim sinav tarihleri hakkinda bilginiz varmi? yani guz ve bahar donemleri sinavlari ne zaman olacak??? bilgisi olan varsa paylasabilir mi ? lutfen ... merak ettigim sey 2014 nisan ayinda sinav var mi varsa acaba yds ile ayni gune denk gelip cakismasindan korkuyorum,,,

Güz dönemi ara sınav kasım finaller ocak,Bahar dönemi arasınav nisan finaller haziran diye okudum canım ama aynı gune gelmeleri imkansız diye düşünüyorum sınavlar liselerde yapılıyor ve bir sabah oturumu bir öğlen oturumu oluyor yani yds için pek bir zaman kalmıyor ve trafik zaten açıköğretim sınavlarında bile felç oluyor + birde yds yaparlarsa o işin altından kalkamazlar zor iş güzelim kendini hiç kasma aynı gunde olmaz.

Kayıt yenileme Eylul 16sında başlıyor.Tatlım ortalaman 2.00nin altındaysa o dönemi tekrar ediceksin demek diye duydum ben maalesef canım.

Son düzenleme:
selam,
aöf kaynak kitapları güncel mi örneğin murat ya da karacan ?
sadece kaynak kitap çalışsak başarılı olabilirmiyiz yoksa aöf ün kendi kitaplarından çalışıp kaynak için sadece soru mu çözsek :26: bu hafta kitap alıp derslere başlamayı düşünüyorum bir an önce...

selam,
aöf kaynak kitapları güncel mi örneğin murat ya da karacan ?
sadece kaynak kitap çalışsak başarılı olabilirmiyiz yoksa aöf ün kendi kitaplarından çalışıp kaynak için sadece soru mu çözsek :26: bu hafta kitap alıp derslere başlamayı düşünüyorum bir an önce...

Ben muratın ve yargının cok yararını gordum canım.Hiç aöf kitaplarına bakmadan son bir hafta kaynaklardan test çözerek geçtim bence yeterli kaynaklar.

X