- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.761
maalesef bu konuda net bir bilgi yok benim de kardeşim bekliyor bakalım hayırlısı... ama benim tahminim önümüzdeki haftada açıklanacağı yönünde tabii bu benim tahminim çünkü üniversitelerin bir çoğunda kayıtlar bitmiş olması lazımKızlar ek yerleştirmeler ne zaman başlıyor bilen var mı ?
arkadaşım senin bildiğim kadarıyla açıköğretim fakültesinde okuman için lysye girmen lazım eğer önlisans mezunu olsaydin dikey geçişle herhangi bir bölüme kaydını yaptırabilirdinkızlar 2007 kız mesleklısesı cocuk gelısımı mezunuyum
2 yıllıkta olsa acık öğretıme yazılmak ıstıyorum
ne yapmam lazım hıcbı bılgımyok
kendı bölumunu sececeksen sınava gırmene gerek yok dırek gıdıp kayıt yaptırman lazım dedı bı arkadasım
doğrumu ne zamankaytlar lutfen banada yardmcı olun
tesekkurler
tüh be....ücretsiz eğitim diyolardı bu kadarmıydı . gene dolgun ücret ödicem demekki*******
maalesef öyle bide harçlar kalktı diyip milleti umutlandırıyorlar
çok fazla ödüycezya 205+205=410özelden mesaj atan arkadasa burdan cevp veriyorum henüz özlden mesaj atamıyorum çünkü
canım konuda link verdim ordan bakabilirsin ne kadar yatıracagına yine de aöf bürosunu arayıp da bilgi alabilrsin
tebrik ederim cnm hangi bölümden mezun oldunoh kızlar şükür mezunum
2. uni için lise diploması istemezler bence... yeni kayıtlardan isterler:44:bence uni diplomanızı istemeleri lazım nasıl bi sistem anlayamadım:44:merhaba arkadaşlar;
bu yıl kısmetse 2. üniversiteyi okumaya başlıyorum. ve benden kayıt için istedikleri belgelerden birisi de lise diplomam..
fakat ben lise diplomamı şu an da okumakta olduğum örgün okuluma zamanında vermiştim... ve elimde haliyle diplomam yok...
şimdi okumakta olduğum üniversitenin öğrenci işlerinden bu konuda bir belge alabilir miyim?
yoksa notere falan gidip yeniden bir diploma mı çıkartmam gerekiyor?
bilgisi olan, başından geçen varsa ve yardımcı olursa sevinirim...