Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

fadike, ben de seninle aynı durumdayım çeko 4. sınıfım üstelik geçen yıl kayıt da yaptırmadım yani bu sene tek dersten uzatmaları oynayacağım tabii yeni dersler eklenip sorumlu tutulmazsam:44: bu konuyla ilgili aöf büroya gidip sorma imkanın var mı acaba? :44::44::44:

Kızlar ek yerleştirmeler ne zaman başlıyor bilen var mı ?
maalesef bu konuda net bir bilgi yok benim de kardeşim bekliyor bakalım hayırlısı... ama benim tahminim önümüzdeki haftada açıklanacağı yönünde tabii bu benim tahminim çünkü üniversitelerin bir çoğunda kayıtlar bitmiş olması lazım

sebboy,
verdiğin listedeki dersler uluslararası ilişkiler 3 ve 4. sınıf dersleri...
şimdi sen eğer bu listede yer alan derslerden bazılarını gördüysen büyük ihtimalle muaf tutulursun bilgisayar, Türk dili, inkılap tarihi, yabancı dil gibi Yök derslerinden yani... diğer derslerde aldıkların varsa onlardan da olabilirsin belki... diğerlerini almak zorundasın gibi görünüyor

kızlar 2007 kız mesleklısesı cocuk gelısımı mezunuyum
2 yıllıkta olsa acık öğretıme yazılmak ıstıyorum
ne yapmam lazım hıcbı bılgımyok
kendı bölumunu sececeksen sınava gırmene gerek yok dırek gıdıp kayıt yaptırman lazım dedı bı arkadasım
doğrumu ne zamankaytlar lutfen banada yardmcı olun
tesekkurler

arkadaşım senin bildiğim kadarıyla açıköğretim fakültesinde okuman için lysye girmen lazım eğer önlisans mezunu olsaydin dikey geçişle herhangi bir bölüme kaydını yaptırabilirdin
senin kendi bölümün dedikleri okulöncesi öğretmenliği oluyor sanırım oda bu sene kaldırıldı diyorlar bence aöf bürosuna git yada ara sor en doğruyu bilgiyi onlar verirler

ya kızlar aöf harçları kalktımı gerçekten. bu sene ne zaman kayıt yenilicez.büroda banka dekontu olmadan kimliğe bandrol yapıştıracaklarmı***

özelden mesaj atan arkadasa burdan cevp veriyorum henüz özlden mesaj atamıyorum çünkü
canım konuda link verdim ordan bakabilirsin ne kadar yatıracagına yine de aöf bürosunu arayıp da bilgi alabilrsin

maalesef öyle bide harçlar kalktı diyip milleti umutlandırıyorlar

hiç ya....ben de sevindim bedava diye ...ama yine ücretliymiş. ben işletme 3.sınıftayım 250nin üstünde bi miktar yatırdım yanlış hatırlamıyosam. desene bu yıl yine cüzdanlar fora**********

EĞİTİM fakültesi mezunu olanlar açık öğretimde hangi bölümleri sınavsız olarak okuyabilir kızlar bilginiz var mı

selam kızlar

bluemel,
eğitim fakultesi olsun diğer örgün bölümler olsun fark etmez, aöfteki 2 veya 4 yıllık herhangi bölümlerden birini 2. uni olarak okursunuz
tabii 2. uni olduğundan harçları da yüksek oluyor bilginize...

merguana,
mezuniyetin hayırlı olsun

bir de harç konusunda bir arkadaşımız link paylaşmış harçlar tamamen kalkmadı o linkten bakabilirsiniz ödemeniz gerekn miktara... kalkan kısım sadece toplamın küçük bir yüzdesi o da devlete gidiyordu o kısım kalktı sadece...

herkese başarılar diliyorum

merhaba arkadaşlar;
bu yıl kısmetse 2. üniversiteyi okumaya başlıyorum. ve benden kayıt için istedikleri belgelerden birisi de lise diplomam..
fakat ben lise diplomamı şu an da okumakta olduğum örgün okuluma zamanında vermiştim... ve elimde haliyle diplomam yok...

şimdi okumakta olduğum üniversitenin öğrenci işlerinden bu konuda bir belge alabilir miyim?
yoksa notere falan gidip yeniden bir diploma mı çıkartmam gerekiyor?

bilgisi olan, başından geçen varsa ve yardımcı olursa sevinirim...

2. uni için lise diploması istemezler bence... yeni kayıtlardan isterler:44:bence uni diplomanızı istemeleri lazım nasıl bi sistem anlayamadım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…