- 8 Eylül 2009
- 294
- 1
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.541
Eki Görüntüle 266845 Eki Görüntüle 266845
rica ederim ne demek
yok ince değil ama sadece önemli olan kısımlar anlatılıyor yardımcı kitapta.genelde murat yayınları ve egem yayınları kullanılıyor
bir de karacan'ın nokta atış kitapçıkları var.ben ınkılap tarihi için almıştım bu sene 4,5 tl.1 ders ama
sadece çıkmış ve çıkması muhtemel soruları toplayıp hazırlamışlar.tabi sadece çıkmış sorulara çalışmak olmaz konu da çalışmak gerekiyor
murat yayınlarının sosyoloji 1.sınıf kitabı resmini ekledim onun gibi oluyor.internet adreslerinden de sipariş veriliyor.google'a egem ya da murat yayınları yazsanız çıkıyor.ona göre alırsınız sizde:)
evet bu kitabı araştırdım internetten murat yayınlarının sitesinde bu kitap yok mağlesef sipariş verecektim.bu arada.1.ci sınıf sosyoloji iki tane kitapmı acaba.iki tane resim eklemissinizde.
meraba ben işletme 1.sınıftan 3 dersten kalmış durumdayım şimdiii sınıf tekrarı mı olucakkayıt yenilemek için ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar ben işletme 1. sınıfa kayıt oldum kitaplarımı da aldım sorumlu olduğum üniteleri de öğrendim ama aklıma şu takıldı "mesela işletme dersinden sorumlu olduğumuz üniteler 1-9 yazıyor burda 9. ünite dahil mi yoksa değil mi onu anlayamadım " bide bana çalışmak için bir döküman yada kitap önerebilirmisiniz?
merhaba öncelikle
işletme dersinizin toplam 18 ünitesi vardır siz de nisan ayındaki vizeler için 1.üniteden 9.üniteye kadar sorumlusunuz.
vizelerden sonra da tüm ünitelerden sorumlusunuz yani tüm kitaptan
kitap için de murat,egem ve yayınları var açıköğretim için 1 kitapta 4-5 tane dersi vermişler ve sadece önemli olanları işlemişler.
tanesi de 25 tl.falan.onun haricinde konuları çalıştıktan sonra da geçmiş sınav sorularına da çalışabilirsiniz
eski sorulardan da soruyorlar bazen
çok teşekkür ederim
pardon yukarıdakı alıntı yanlıslıkla oldu
çok teşekkür ederim
2yıllık önlisans mezunuyum 3. sınıftan işletmeye kayıt olmak ıstıyorum ne zaman kayıtlar bılen var mı?
merhaba canım
evet 3 dersten kalınca sınıf tekrarı yapıyorsunuz,kayıt için de yenileme tarihlerinde vakıfbank'a gidip harcı yatırmak
sonra da 1-2 gün sonra büroya gidip kimlik kartınıza bandrol yapıştırılması gerekiyor.bu kadar
teşekkür ederim