Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

bi sorum olacak. düz lise okuyorum össyi kazanır isem üniversitede bölümümü okurken bi yandan da açıktan bi bölüm okuyabilir miyim?

önlisans daha avantajlı bölüme göre değişebilir ama...ama kpss en son neyi nereyi bitirdiysen onu baz alır...sen 4 yıllığı bitiripte önlisans olarak girersen kazansanda anlaşıldığında hakkın yanar

Bende kamu yönetimi 4.sınıf öğrencisiyim artık.
Sorum acaba bölümü bitirince öğretmenlik yapabilirmiyim ?
Yada neler yapmam lazım tabi eğer olursa :KK34:
Bilgi alabilirsem memnun olurum

Bende kamu yönetimi 4.sınıf öğrencisiyim artık.
Sorum acaba bölümü bitirince öğretmenlik yapabilirmiyim ?
Yada neler yapmam lazım tabi eğer olursa :KK34:
Bilgi alabilirsem memnun olurum

ücretli öğretmenlik yapabilirsiniz ancak.benim yengem de bu bölümü okuyup öğretmenlik yapıyordu
evlenince istanbula gitti,bankalara iş başvurusu falan yapıyordu
şimdi bir bankada çalışıyor,diyeceğim o ki siz de bankalara başvuru falan yapabilirsiniz
memurlar net'te ilanlar oluyor onları takip edebilirsiniz

Merhaba,

Ben bu yıl açıköğretim ilahiyata kayıt yaptırdım. Dört sene önce de başlamış bir sınava girmiş ve bırakmıştım. O dönemde sınav soruları internetteki deneme sorularıyla ve kitaptakilerle çok benzeşiyordu. Şimdi sistemi değiştirmişler. Yeni sistem hakkında bilgim yok. Yine senede iki sınav mı olacağız? Bütünleme hariç. Yoksa her dönem iki sınav mı? Sınav soruları yine kitapla ve internetle (e-öğrenme) paralellik arzeder mi? Kitabın tamamından sorumluymuşuz. İkinci sınava yeni kitabı ne zaman verecekler? Çalışmak için zaman kalacak mı? İki ayrı kitap olduğuna göre vize ve final yüzdeleri nasıl olacak? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

merhabalar,
Ben çok geç kalmakla birlikte bu yıl ygs sınavına girip açıköğretime kaydolmak istiyorum.Şuanki işim işletme üzerine ve beş yıldır bu görevi yapıyorum...Ön muhasebe gibi....Şimdi aslında aöfden iki yıllık bankacılık yada muhasebe okumak istiyorum..diplomamı aldıktan sonra lisans için 4 yıllık işletme okumak istiyorum...elimde iki diploma olmasını istiyorum...
1-Böyle birşey mümkün mü?
2-4 yıllık için tekrar sınavamı girmem mi gerekiyor,öyle ise hangi sınava..Dikey geçiş mi ygs mi ?
3-Direk üçüncü sınıftan mı okuyorum ?
4-Yoksa ilk baştan 4 yıllık mı okumalıyım ? Hangisi daha avantajlı olur?

Bu konular hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim....24 yaşındayım,geç kaldım biliyorum ama bir kez daha şansımı denemek istiyorum...İşimi bırakamam o yüzden hem çalışıp hemde okumak istiyorum....

Şimdiden çok teşekkür ederim

Sanırım her dönem iki sınav olacakmışız. Bu durumda ilk sınavda kitabın tamamından sorumlu mu olacağız?

Arkadaşalar; benim işim biraz zor ama belki bilginiz vardır,1999 ya da 2000 yıllarında açıköğretim fak.Halkla ilişkiler okuyordum.Tam hatırlayamıyorum ama sanırım sınava yetişememiştim.Harcı da yatırmadım bi bilgi de gelmedi...Şimdi kafamı duvarlara vurmadan acaba bu aftanyararlanıyor muyum yoksa bitti mi her şey benim için nerden öğrenebilirim acaba ???

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Ben açıköğretim öğrencisi değilim fakat açıköğretmin muhasebe kitaplarına ihtiyacım var açık öğretim bürolarından bu kitapları para karşılığı alabilir miyim? Ya da para ile satılıyor mu bu devletin bastığı kitaplar. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba...bende 4 yıllık iktisat fakultesı kamu yonetımı 2.sınıf öğrencisiyim..bu sene bıtırıp onlısans dıploması alabılırmıyım..bı arkadas olabılcegını soyledıde...onlısanstan kpss ye gırcemde bu sene kısmetse...eger boyle bısey varsa iyi olur...aöf bürolarına ulasamıyorum sureklı mesgul calısıtıgım ıcınde buroya gıdemıyorumm..yardımcı olursanız sevınırımm..

kayıt yeniletme için bankaya ne zaman ödeme yapıcaz acaba ya kaçırmak istemiyorum zamanı 2. sınıf büro yönetimi :KK50:

arkadaşlar bana kültürel miras ve turizm geldi ek kont. dan bilenler yardımcı olabilir mi nasıl bir bölüm iş bulma açısından kpss alımları bakımından yani işime yararmı kaydolsammı acaba??

Arkadaslar bende varrrııımmmmmmm...

Malesef ki bu yasima kadar cok basarılı bir öğrenci olamadım. ve belki bana güleceksiniz ama 4. senedir Bankacılık bölümü bitiremedim suan ikinci sınıftayım. Ders calişirken nasil yol izlemektesiniz merak ediyorum, ben calışırken hemen sıkılıyorum. :KK5: Aklım baska seylere kayıyor :18:

arkadaşlar bana geçen kayıt yenileme için kasım demiştiniz zarf geldi
içinde kayıt yenileme ekim in 27 si dio ya yanlış bişeymi yaptım kaçırdımmı yksa kayıtı
türk dili edebiyatı 1 sınıftayım hiç bi sınava girmemiştim. şimdi nolcak kasımı beklicekmiyim
yoksa bu yılda battımı
lütfen yazııın

arkadaşlar bana geçen kayıt yenileme için kasım demiştiniz zarf geldi
içinde kayıt yenileme ekim in 27 si dio ya yanlış bişeymi yaptım kaçırdımmı yksa kayıtı
türk dili edebiyatı 1 sınıftayım hiç bi sınava girmemiştim. şimdi nolcak kasımı beklicekmiyim
yoksa bu yılda battımı
lütfen yazııın

kredili sistemdemi okuyosun cnm oylese 27 ekım sondu malesef :KK43:

merhba arkadaşlar
ben 2yıllık meslek yüksek okulu mezunuyum
bu sene açıköğretim işletmeye geçicem
ama bazı sorularım var :)

meslek yüksek okulundan intibak adı altında işletme üçüncü sınıfa geçerken direk 3. sınıftanmı başlıyorum?
meslek yüksek okulundan aöf kayıtları ne zaman son buluyor?
meslek yüksek olkulundan bu sene mezun olduğum için şuan sadece mezuniyet belgesine sahibim, mezuniyet belgesiyle kayıt işlemleri tamamlanabiliyormu?:18:

bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim :KK3:

merhba arkadaşlar
ben 2yıllık meslek yüksek okulu mezunuyum
bu sene açıköğretim işletmeye geçicem
ama bazı sorularım var :)

meslek yüksek okulundan intibak adı altında işletme üçüncü sınıfa geçerken direk 3. sınıftanmı başlıyorum?
meslek yüksek okulundan aöf kayıtları ne zaman son buluyor?
meslek yüksek olkulundan bu sene mezun olduğum için şuan sadece mezuniyet belgesine sahibim, mezuniyet belgesiyle kayıt işlemleri tamamlanabiliyormu?:18:

bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim :KK3:
Doğrudan 3.sınıfa geçiceksin. Gördüğün dersleri tekrardan alıcaksın.
Başvuru tarihi:31 Ekim 2011-25 Kasım 2011
Mazaretli kayıt tarihi: 24 Kasım 2011-25 Kasım 2011

Öncelikle netden ön kayıdını yaptırcaksın cnm. 4 adet foto,internet başvuru formu,öğrenim belgesi(Aöf onaylı),fotoğraf imzalı form,öğrenci bilgi formu. Öğrenim bedeli bankaya yatıcak.

Google da arama motoruna aöf dikey geciş başvuru yazıp ılk siteye gır daha nete bılgı almış olursun.

X