Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

geçerli olur tabikii

merguana eğer iki önlisans bitirirsen ikisinden biriyle kpss girebili,rsin fakat 4 yıllık okursan ozaman önlisans diplomasıyla giremiyosun ama senin sorunda emlağın diploması geçerli oluyor

arkadaşlar bütünleme sınavı sonuçları açıklandımı acaba nette açıklandı yazıyor ama benim sonuçlarımda görünmüyor bilen var mı<??

arkadaşlar beklenen gün nihayet yaklaştı,aöf büt onuçları bu cuma ayın 30 u oluyor yanılmıyorsam açıklanacakmış.tedirginim heyecanlıyım kalırsam son sınıfa geçmemi engelleyecek türk versi sisteminden tek ama tek bir soru çok korkuyorum allahım inşallah geçmişimdir...

Offf yaa inşallahh geçmişizdir bende de sizin gibi aynı durum var bende çok korkuyorummm

merhaba benim sorumu da cevaplarsan çok sevinirim ben 2 yıl aöf işletme 3. sınıfı geçmeye çalıştım ama geçemedim ders çalışmadan girmiştim çok hata yaptım bir sene de dondurdum benim kaydım ne zaman başlıyor ve kaydımı nasıl tekrar açtıracağım bir de e-öğrenme portalı çok karışık elinizde bana gönderebileceğiniz her dersten konu anlatımı var mı şimdiden teşekkürler

lütfen cevap verin... örgun ogretım meslek yuksek okulundan mezunum işletme. ıkı sene bısı yapamadım. sımdı acık ogretıme ucuncu sınıftan baslamak ıstıyorum. araya bosluk gıren yıllar sorun olurmu ? bu senekı kayıt tarıhlerı ne zaman ve harcı ne kadar.???

kızlar ben bu sene daha 1.sınıfım ama geçmiş yıllara ait sınav soru ve cvplarını hiç bi yerde bulamadım - e - portala girmeye çalışıyorum fakat daha yeni olduğum için midir nedir tcyi kabul etmiyor.
Geçmiş yıllara ait soru ve cevapları nereden bulabilirim lütfen yardım edin ?

kızlarrrrrr ben ünide okuyorum.diplomam şuan okudugum ünide..büroya onun suretini gotursem olur mu..? onaylatmam fılan gerekıyo mu..? ikinci üni kapsamında gırmıyorum ygs ye gırdım yenıden oyle kayıt olucam ..lutfen cevapp

evet aslınıda fotokopisinide götürmek zorundasınız maalesef orda aslını onaylayıp geri veriyorlar çünkü.Eğer üniversitenize gidemiyorsanız isterseniz bi arayıp size mezuniyet belgesi ( yani diploma yerine geçen bi belge ) göndersinler faxla falan.

fotokopsini alırsam nerde onaylatmalıyım noterde fılan mı cnm ..

fotokopsini alırsam nerde onaylatmalıyım noterde fılan mı cnm ..

Yanlış anladın sanırım :) Hem fotokopi hem aslı lazım , eğer aslına ulaşamaz isen okulun bir şekilde sana mezuniyet belgesi gönderebilir galiba yani diploma yerine geçen bir evrak.Bu diplomayı yada diploma yerine geçen mezuniyet belgeni kayyıt olurken aöf bürosunda onaylayıp veriyorlar fotokopi büroda kalıyor aslını sen alıyorsun.

cnm ben mezun olmadım suan ünide öğrenciyim.ordan öğrenci belgesi alsam bide diplomamın fotokopsını..o sekılde gıtsem olur herhalde degıl mı :26:

Son düzenleme:
cnm ben mezun olmadım suan ünide öğrenciyim.ordan öğrenci belgesi alsam bide diplomamın fotokopsını..o sekılde gıtsem olur herhalde degıl mı :26:

hmm evet olablir sanırım öyle :) İstersen büroyu ara bi görüş durumu anlat yanlış bilgilendirmiş olmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…