- 23 Temmuz 2010
- 1.218
- 0
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.501
kızlar bişey soracağım .ben aöf emlak 2..sınftayım seneye ygs ye gireceğim inş aşçılık istiyorum.aşçılığı bitirince emlak ın diploması ile çalışabilirmiyim?veya kpss ye girip atanabilirmiyim.yani emlağın diploması geçerli olurmu??
kızlar bişey soracağım .ben aöf emlak 2..sınftayım seneye ygs ye gireceğim inş aşçılık istiyorum.aşçılığı bitirince emlak ın diploması ile çalışabilirmiyim?veya kpss ye girip atanabilirmiyim.yani emlağın diploması geçerli olurmu??
kızlar 2 yıldır üst üste kaydımı yenilemedim kaydım silinmişmidir acabaa?acill cvpp
arkadaşlar beklenen gün nihayet yaklaştı,aöf büt onuçları bu cuma ayın 30 u oluyor yanılmıyorsam açıklanacakmış.tedirginim heyecanlıyım kalırsam son sınıfa geçmemi engelleyecek türk versi sisteminden tek ama tek bir soru çok korkuyorum allahım inşallah geçmişimdir...
kızlar 2 yıldır üst üste kaydımı yenilemedim kaydım silinmişmidir acabaa?acill cvpp
kızlarrrrrr ben ünide okuyorum.diplomam şuan okudugum ünide..büroya onun suretini gotursem olur mu..? onaylatmam fılan gerekıyo mu..? ikinci üni kapsamında gırmıyorum ygs ye gırdım yenıden oyle kayıt olucam ..lutfen cevapp
evet aslınıda fotokopisinide götürmek zorundasınız maalesef orda aslını onaylayıp geri veriyorlar çünkü.Eğer üniversitenize gidemiyorsanız isterseniz bi arayıp size mezuniyet belgesi ( yani diploma yerine geçen bi belge ) göndersinler faxla falan.
fotokopsini alırsam nerde onaylatmalıyım noterde fılan mı cnm ..
Yanlış anladın sanırım :) Hem fotokopi hem aslı lazım , eğer aslına ulaşamaz isen okulun bir şekilde sana mezuniyet belgesi gönderebilir galiba yani diploma yerine geçen bir evrak.Bu diplomayı yada diploma yerine geçen mezuniyet belgeni kayyıt olurken aöf bürosunda onaylayıp veriyorlar fotokopi büroda kalıyor aslını sen alıyorsun.
cnm ben mezun olmadım suan ünide öğrenciyim.ordan öğrenci belgesi alsam bide diplomamın fotokopsını..o sekılde gıtsem olur herhalde degıl mı :26:
hmm evet olablir sanırım öyle :) İstersen büroyu ara bi görüş durumu anlat yanlış bilgilendirmiş olmayayım
2011 2012 kayıt yenileme ne zaman başlayacak kızlar haberi olan var mı ?