Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

arkadaşlar önlisansın son sınıfta bütünlemede de bi dersten kalınca bi dahaki sene aynı harç parası mı yatacak gene

kızlar kardeşim ek kontenjanla tercih yapacak 3 ekimde puanı düşük ve aöf istiyo önerebileceğiniz bölümler neler?

arkadaşlar çok acil bir şey sormak istiyorum erkek arkadaşım 2 yıllık açık öğretimden adalet yazmak istiyor 2 yıllık adalet bittikten sonra 4 yıllığa geçişte işletme,iktisat yada kamu yönetimine tamamlamak istediğinde ne yapmalı yani böyle bir hak var mı?eğer varsa nasıl oluyor dgs ye girmesi gerekiyor mu yoksa direk sınavsız 3.sınıftan başlayarak devam edebiliyor mu?

evet 2 yıllık aöf okuduğu zaman yine aöfteki işletme ya da iktisat bölümüne sınavsız geçiş yapabiliyor
yapması gereken belgeleriyle birlikte aöf bürosuna başvurmak

Son düzenleme:
son olarak bir şey daha sormak istiyorum 2.yıllık aöf adlette derslere girmek istense işletme,iktisat vb. fakültesinde falan olduğu gibi istediği il merkezlerinde temel derslere girebiliyorlar mı yoksa bu bölümün dersleri sadece eskişehirde mi gösteriliyor(çanakkalede görme imkanı var mı )

kızlar kardeşim ek kontenjanla tercih yapacak 3 ekimde puanı düşük ve aöf istiyo önerebileceğiniz bölümler neler?

adalet,sosyal hizmetler,sağlık kurumları işletmeciliği bunlar iyi ama adaletle sosyal hizmetler kontenjanlı oldu.
ilk tercihlerde 280le kapatmış.ek yerleştirmede de 4000 kontenjan daha vermişler.tabi siz bilirsiniz yine de 2 yıllık aöf bölümlerini aşağıya kopyalayayım
Önlisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Bilgi Yönetimi Programı (*) (**)
Açıköğretim Fakültesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Dış Ticaret Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Emlak ve Emlak Yönetimi Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Ev İdaresi Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi İnsan Kaynakları Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Laborant ve Veteriner Sağlık Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Marka İletişimi Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Muhasebe Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Özel Güvenlik ve Koruma Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmetler Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Tarım Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Yerel Yönetimler Programı (*)

adalet,sosyal hizmetler,sağlık kurumları işletmeciliği bunlar iyi ama adaletle sosyal hizmetler kontenjanlı oldu.
ilk tercihlerde 280le kapatmış.ek yerleştirmede de 4000 kontenjan daha vermişler.tabi siz bilirsiniz yine de 2 yıllık aöf bölümlerini aşağıya kopyalayayım
Önlisans Programları

Açıköğretim Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Bilgi Yönetimi Programı (*) (**)
Açıköğretim Fakültesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Dış Ticaret Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Emlak ve Emlak Yönetimi Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Ev İdaresi Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi İnsan Kaynakları Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Laborant ve Veteriner Sağlık Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Marka İletişimi Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Muhasebe Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Özel Güvenlik ve Koruma Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmetler Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Tarım Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı (*)
Açıköğretim Fakültesi Yerel Yönetimler Programı (*)

adalet önümüzde ki yıl kontenjanlı olmayacak mı bu yıl kontenjansız olarak son yıl değil mi:18:

son olarak bir şey daha sormak istiyorum 2.yıllık aöf adlette derslere girmek istense işletme,iktisat vb. fakültesinde falan olduğu gibi istediği il merkezlerinde temel derslere girebiliyorlar mı yoksa bu bölümün dersleri sadece eskişehirde mi gösteriliyor(çanakkalede görme imkanı var mı )

yok her ilin üniversitesinde veriliyor
mesela ben giresunda oturuyorum giresun fen edebiyatta cumartesi pazar günleri ders vardı.onlara giriyordum
ama her derse giremiyoruz 2 ya da 3 derse giriyorduk.4.sınıfta hiç yokmuş ders

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.evlendikten sonra niyeyse okuma isteği doğunca üniversite sınvına girdim.halbuki liseyi bitirdiğim 6 7 sene oldu.hiç bişey çalışmadan sınava girdim kazanacım tuttu.o anda sevinmiştim ama şimdi kara kara düşünüyorum.sonuçlar açıklandıkta sonra hamile olduğumu öğrendim.bir tane de değil hemde Allah kısmet ederse ikizlerim olacak inşallah.yinede ilk seneme kaydımı yaptırdım.sosyolaji bölümünü seçtim.bebekler doğmadan çalıyım diyorum hiç içimden gelmiyor.oooofff çok pişman oldum yazıldığıma şimdi napıcam bilmiyorum açıkcası.kitaplara biraz baktım bana zor gibi geldi açıkcası.aranızda sosyoloji okuyan varmı nasıl kolaymı acaba?

adalet önümüzde ki yıl kontenjanlı olmayacak mı bu yıl kontenjansız olarak son yıl değil mi:18:
benim bildiğim bu sene kontenjanlı oldu ama ösym'nin sitesinde ek yerleştirme klavuzu var ordan bakabilirsiniz garanti olarak

hıımmm anladım çok sağolun
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu:)

merhaba arkadaşlar.evlendikten sonra niyeyse okuma isteği doğunca üniversite sınvına girdim.halbuki liseyi bitirdiğim 6 7 sene oldu.hiç bişey çalışmadan sınava girdim kazanacım tuttu.o anda sevinmiştim ama şimdi kara kara düşünüyorum.sonuçlar açıklandıkta sonra hamile olduğumu öğrendim.bir tane de değil hemde Allah kısmet ederse ikizlerim olacak inşallah.yinede ilk seneme kaydımı yaptırdım.sosyolaji bölümünü seçtim.bebekler doğmadan çalıyım diyorum hiç içimden gelmiyor.oooofff çok pişman oldum yazıldığıma şimdi napıcam bilmiyorum açıkcası.kitaplara biraz baktım bana zor gibi geldi açıkcası.aranızda sosyoloji okuyan varmı nasıl kolaymı acaba?

merhaba:KK71:
okumanın zamanı yok bunu belirteyim ilk önce çok iyi düşünmüşsünüz bence.kara kara düşünmenize gerek yok ilk önce kendinize güvenin
bir başlasanız ders çalışmaya ondan sonrası gelir zaten.
ben de bu sene sosyolojiye kaydımı yaptırmayı düşünüyorum ama ben 2 yıllıktan geçiş yapacağım 3.sınıfa kayıt yaptıracağım
okulun kitapları kalın ve insanın çalışma isteği olmuyor başlarda.bu sadece siz de aynı duyguyu yaşatmıyor,herkeste böyle yani:)
ben de okulun kitaplarından çalışmadım ve yardımcı kitap aldım murat ve egem yayınlarının
adamlar 4-5 tane dersi 1 kitapta toplamışlar ve 25 tl.
tabi mali külfeti var ama napayım ben böyle buldum işin yolunu:)
çoğu yardımcı kitaplarla hazırlanıyor zaten,artık bu kadar diyeyim gerisi size kalmış
ALLAH kolaylık versin

Son düzenleme:

merhaba:KK71:
okumanın zamanı yok bunu belirteyim ilk önce çok iyi düşünmüşsünüz bence.kara kara düşünmenize gerek yok ilk önce kendinize güvenin
bir başlasanız ders çalışmaya ondan sonrası gelir zaten.
ben de bu sene sosyolojiye kaydımı yaptırmayı düşünüyorum ama ben 2 yıllıktan geçiş yapacağım 3.sınıfa kayıt yaptıracağım
okulun kitapları kalın ve insanın çalışma isteği olmuyor başlarda.bu sadece siz de aynı duyguyu yaşatmıyor,herkeste böyle yani:)
ben de okulun kitaplarından çalışmadım ve yardımcı kitap aldım murat ve egem yayınlarının
adamlar 4-5 tane dersi 1 kitapta toplamışlar ve 25 tl.
tabi mali külfeti var ama napayım ben böyle buldum işin yolunu:)
çoğu yardımcı kitaplarla hazırlanıyor zaten,artık bu kadar diyeyim gerisi size kalmış
ALLAH kolaylık versin

bu hamilelik olmasa gerçekten çok istemiştim okumayı.iki çocukla okumak benim gözümü korkutuyor.bakalım hayırlısı olsun.
gerçekten dediğiniz gibi kitaplar çok kalın.aynen gözüm korktu.demek başka kitap aldınız.onlar dahamı ince acaba.yada daha iyimi anlatıyor.iyiyise bende alabilirim.4 5 kitabı bir kitapta çalışmak süper bişey olur gerçekten.açıkcası hiç buraya yazmasam bu yardımcı kitaplardan hiç haberim olmayaktı.verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

$imagesCAYXJKDC.jpg $imagesCAYXJKDC.jpg
bu hamilelik olmasa gerçekten çok istemiştim okumayı.iki çocukla okumak benim gözümü korkutuyor.bakalım hayırlısı olsun.
gerçekten dediğiniz gibi kitaplar çok kalın.aynen gözüm korktu.demek başka kitap aldınız.onlar dahamı ince acaba.yada daha iyimi anlatıyor.iyiyise bende alabilirim.4 5 kitabı bir kitapta çalışmak süper bişey olur gerçekten.açıkcası hiç buraya yazmasam bu yardımcı kitaplardan hiç haberim olmayaktı.verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

rica ederim ne demek:KK16:
yok ince değil ama sadece önemli olan kısımlar anlatılıyor yardımcı kitapta.genelde murat yayınları ve egem yayınları kullanılıyor
bir de karacan'ın nokta atış kitapçıkları var.ben ınkılap tarihi için almıştım bu sene 4,5 tl.1 ders ama
sadece çıkmış ve çıkması muhtemel soruları toplayıp hazırlamışlar.tabi sadece çıkmış sorulara çalışmak olmaz konu da çalışmak gerekiyor
murat yayınlarının sosyoloji 1.sınıf kitabı resmini ekledim onun gibi oluyor.internet adreslerinden de sipariş veriliyor.google'a egem ya da murat yayınları yazsanız çıkıyor.ona göre alırsınız sizde:)

Son düzenleme:
Kİzlar nasilsiniz bisey sorucam ben sizlere 2 yıllık bitirip 3 . Sınıftan devam edecekler kayıtlarını ne zaman yaptırıyor kayıt tarihini bilen var mı TSK şimdiden

Kİzlar nasilsiniz bisey sorucam ben sizlere 2 yıllık bitirip 3 . Sınıftan devam edecekler kayıtlarını ne zaman yaptırıyor kayıt tarihini bilen var mı TSK şimdiden

merhaba canım:)
internetten baktım şimdi bunu buldum.

Meslek Yüksekokulu ve Açıköğretim Fakültesi ön lisans programlarından mezun olanlar, açıköğretim sistemiyle öğretim yapan İktisat ve işletme Fakültelerine, Üniversitemizce ilan edilen koşulları yerine getirdikleri takdirde dikey geçişle kayıt yaptırabilirler.

Başvuru ve kayıt koşulları her yıl ilan edilmekte ve bu koşulları yerine getirenler, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 3. sınıfa doğrudan veya lisans öğrenimine hazırlık programına kayıt yaptırabilmektedirler. Adayların kayıtları “İnternet Başvuru” ve “AÖF Bürolarından Kayıt” olmak üzere iki aşamalı yapılmaktadır. İnternet başvuru ve kayıt tarihleri basında, AÖF bürolarında ve internett adresindeki “Açıköğretim” kısmında duyurulmaktadır

2011-2012 dönemi bilgileri

Program: Dikey Geçiş Başvuru Tarihi: 31 Ekim 2011 00:00 – 25 Kasım 2011 17:00

Mazeretli Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2011 – 25 Kasım 2011, mesai saatleri

X