Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

seninki kayıt yenileme kapsamında olduğu için öle olması gerekiyo.ben öle yapmıştım :) sadece büroya bandrol ve kitaplarımı almak için gitmiştim.zaten bankaya gidince çıkıyo borcun

Çok teşekkür ederim sadece bankaya gidicem ozmn peki ne zamana kadar yatırmam qerek parayı ?

büroya gittim, ikinci üniversite 2 senedir kayıt yenileme yapmıyordum dedim, burdan da arkadaşlar 2 sene kayıt yenilemezsen kaydın siliniyor demişti, aöf sitesinden araştırdımi gerçekten de öyle yazıyor
neyse gittim, anlattım o eski yönetmelik dedi, artık değiştii istediğin sene kayıt zamanı parayı vakıfa yatır makbuzu buraya getir dedi

kayıt yenileme kasım sonu dedi.

tam tarih: 28 Kasım -23 Aralık 2011

Son düzenleme:

canım bende aö öğrencisiydim ve bu sene mezun oldum.ben sadece bildiklerimi sölüyorum ve uygulanan sistemi.aö le şu an ilgim yok ve yönetmeliği okumadım.sanırım seninde elinin altında net var ve açıp yönetmeliği okuyabilirsin.bu şekilde yazmana gerek yoktu.neyseee iyi akşamlar.

ne olduki şimdi, hiçbir şey anlamadım

ben de zaten yazdım kiiiii

bu konuda bir arkadaş bana 2 sene üst üste kayıt yaptırmazsan kaydın siliniyor dedi yazdım

ben de açtım yönetmeliği okudum, evet gerçekten de 2 sene kayıt yaptırmazsam siliniyormuş, yani senin dediğinle aynı (bilemiyorum aynı konudan mı bahsediyoruz, sanırım konu bu)
gittim büroya yönetmelik değişti, henüz netteki yönetmeliği de değiştirmedik dediler
yani bu sorunun cevabını zaten sadece bürodakiler bilebilirdi, çünkü netteki yönetmelikte siliniyor yazıyor ve bu zamana kadar da hep çyleymiş, yeni bir düzenleme olmuş ve nete yansımamış,

ve ben de (keşke yazmasaydım) aynı sorunu olan çıkarsa bilgilensin diye ekleme yaptım konuya

onun dışında tam tarihi de aldım (keşke almayaydım :)
burada sizlerle paylaştım

şimdi ben ne yaptım..??

sen en iysiini yapmıssın arkadasım bosver neden özür dıloıyorsunki... diğer arkadas cok fazla alınganlık yapmıs???ne alaka..
burda kesın kaynaklı bılgıler doğrultusunda lütfen eklenti yapınız bilgilerimiz olsun,bilgileniniz her konuda.. ama lütfen kesin kaynaklı olsun..rivayetler değil..

ya bu arada daha önce o konuşmayı yaptığım kişiye baktım başka birisiymiş, o değilmiş bile, yani inan anlamadım, bana niye saldırdı, büroya gittim öğrendim geldim, tamamen masumane duygularla sadece konuya katkım olsun diye ekleme yaptım :) o mesajı yazmadan önceki mesajları okumadım, önceki sayfaları bilmiyorum, olay ne haberim yok, burada tartışma mı geçti ne oldu anlamadım, beni biriyle karıştırdı galiba :)

bosver canım sen takılmaaa

eklenti yaptın diye kızmıs sana yaa ee ozaman nıye kendiside eklenti yapmıs bır baskasına yardım etmek amacıyla.. neyse boyle ufak seylere takılmamak gerek..

sadece rivayetler üzerine yorumlar olmasın yeter...

bu arada tez dönemine girdim hacettepede, hayırlısıyla şu yüksek lisansı bu sene bir bitireyim, hedefim bu sene dış ticaret 2.sınıfı bitirmek, kamu yönetimine geçiş yapacağım, artık rahat rahat kamu yönetimini okuyabilirim

hacettepe derslerim başlamadan önce (tez dönemindeyim ama her gün osmanlıca derslerine gireceğim hatta hafta sonu da dahil) günler yoğun geçecek, diyorum ki şimdiden başlayayım dış ticarete, umarım bürodakilerin dediği gibi bir sorun çıkmaz,

özellikle matematik ve dış ticarete girişe başlayacağım.

sizlere bir sorum olacak, bürolardan verilen kitaplara çalışıyor musunuz ? yoksa dershanelerin çıkardığı konu anlatımlı testli kitaplara mı çalışmalı, sanki çok ayrıntılı gibi geldi büro kitapları.. her biri birer ansiklopedi kalınlığında..

Son düzenleme:

yaptığım yorumda altını çizdim.diğer yorum yapan arkadaş ne pinaran a saldırıdım ne eklenti yaptığı için kızdım ne alınganlık yaptım.sanırım siz fazla alıngan davrandınız.bende 2 sene sonunda kayıt yenileme yapılmıyor biliyorum ve pinaranın bu yorumundan yaklaşık 4 5 yorum önce belirttim böle bi durumu.

ha rivayet kısmına gelince.emin olmadığım konularda mutlaka aö büroyu arayın diyorum canım.
uzatmanın anlamı yok.kolay gelsin size.

evet ben fazla alınganlık yaptım, kabul ediyorum :))

renkli yaptığım kısımda yazdıklarınızı yanlış anlamışım :)) neyse konunun içeriğini saptırdık yeterince

özür dilerim ben alınganlık yapmışım :))))

Arkadaşlar bilen var mı acaba ben tic meslek lisesi çıkışlıyım kat sayı problemi ortadan kalkmış diyorlar ben rahatlıkla örneğin okul öncesi öğretmeni olabilir miyim.Bilen varsa yazarsa sevinirim.Çünkü hiçbiryerden öğrenemedim....

kayıt için fotoğraf istiyor açıköğretim ama ben yeni çektirmek istemiyorum ya :S Eski fotoğrafımı götürsem ne olur ? sorun çıkar mı hala aynıyım hiç değişmedim :/ ( kimlik kartında falan kullanılacak bi fotoğraf ) sanırsam kimlik kartında ygs lys için kayıt yaptırırken webcamden çekilen fotoğraflar kullanıyor.Bu konuda bilgisi olanlardan cevap rica ediyorum fotoğraf kafam çok takıldı çünkü :))

selam kızlar bi sorum var bu yıl üniye başlıcam tıbbi laboratuvar teknikleri bölümünü 2.üniversite olarak okuyabilme şansım var mı ?

kızlar bişey soracağım .ben aöf emlak 2..sınftayım seneye ygs ye gireceğim inş aşçılık istiyorum.aşçılığı bitirince emlak ın diploması ile çalışabilirmiyim?veya kpss ye girip atanabilirmiyim.yani emlağın diploması geçerli olurmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…