Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

merhabalarr :) bn bi ardkşm için bi soru sorucaktm ünide okuyodu okulu bıraktı ama kaydını sıldırmedı aceba suan acıkogretime yazılabılırmı cewaplarsanız cok sewnırım:)

merhabalarr :) bn bi ardkşm için bi soru sorucaktm ünide okuyodu okulu bıraktı ama kaydını sıldırmedı aceba suan acıkogretime yazılabılırmı cewaplarsanız cok sewnırım:)

eğer okulunda yaz okulu imkanı varsa öğrenci işlerinden 2010-2011 bahar dönemine kayıtlıdır diye bir öğrenci belgesi alabilir ve aö eğer kabul ederse kabyıdını yaptırabilir.örgün eğitimde okuyanların sınavsınz aö hakları kasım ayında başlıyor.aö bürosu 2011-2012 öğrenci belgeside isteyebilir.baya riskli işi yani:26:
ama aö okumaktansa örgüne devam etmesi daha hayırlı olun için.önlisansa girmek için bile kaç öğrenci yarışıyo.senin bu arkadaşın kazanmış hakkını bırakmasın.
bu arada artık öğrenciler atılmıcak diye bir kanun çıktı.ma onunda şartı şudur.paranı yatır.istersen devamsızlıktan kalmış duruma düş ama ne zaman gitmek istersen okula o zaman git.yeterki harç parasını öde :KK76:

arkadaşlar merhaba
açıköğretim kayıtları internetten yapılmıyor mu
ille de kayıt bürolarına mı gitmek lazım ve eğer öyleyse ikamet ettiğim ilden başka bir ilin kayıt bürosuna kayıt yaptrabilir miyim

arkadaşlar merhaba
açıköğretim kayıtları internetten yapılmıyor mu
ille de kayıt bürolarına mı gitmek lazım ve eğer öyleyse ikamet ettiğim ilden başka bir ilin kayıt bürosuna kayıt yaptrabilir miyim

eğer ikinci üniversite olarak kayıt yaptıracaksanız tarihleri yayınlandımı bilmiyorum ama geçen sene ekim dönemi gibi önce internetten başvuru yapılıp çıktısını alıyorsunuz sonra öğrenci belgeniz ile açık öğretim bürosuna giderek kayıt yaptırıyorsunuz.farklı bir bürayo kayıt yaptırmanız bişey değiştirmez.önemli olan sınavlara nerede gireceğinize karar vermek büro değişikliklerini netten yapabiliyorsunuz.

arkadaşlar bende açık öğretimde 2.sınıfım ben size şunu sormak istiyorum kpss ye hazırlanmak istiyorum tercih yaparken açık öğretimle örgün arasında fark var mı bölümüm büro yönetimi ve sekreterlik bileniniz varsa cevaplarsanız sevinirim
:KK71:

arkadaşlar bende açık öğretimde 2.sınıfım ben size şunu sormak istiyorum kpss ye hazırlanmak istiyorum tercih yaparken açık öğretimle örgün arasında fark var mı bölümüm büro yönetimi ve sekreterlik bileniniz varsa cevaplarsanız sevinirim
:KK71:

canım ösym sitesinden ve bi kaç forum sitesinden öğrendiğime göre daha önceki yıllarda bu ayrım varmış.ama artık geçerli değil nitelik kodlarında sadece büro yünetimi,büro yönetimi ve sekreterlik vb bölümler var.diplomanın üzerinde ne yazacaksa onu dikkate alarak nitelik kodundan tercih yapman gerekecek :KK71:

Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?

açıköğretim lisesi eşit ağırlık mezunuyum ilk tercihim tıbbi laboratuvar oldu bu bölüme girebilme imkanım düşükmü.birde ilk tercihten giremezsem ne olacak:44:

Kizlar inşallah yardımcı olabilirdiniz arkadasım 2005 mezunu onlisans bu sene 3 cu sınıftan kaydını yaptirabilirmi yoksa zaman gectimi kaç seneye kadar yaptırması gerekiyordu

Kizlar inşallah yardımcı olabilirdiniz arkadasım 2005 mezunu onlisans bu sene 3 cu sınıftan kaydını yaptirabilirmi yoksa zaman gectimi kaç seneye kadar yaptırması gerekiyordu

MADDE 10 – (Değişik: RG-20/05/2006-26173) Meslek yüksekokulu mezunları ile açıköğretim önlisans programlarından mezun olanlardan, kendi alanlarındaki açıköğretim lisans programlarına devam etmek isteyenler için bu Yönetmeliğin 7 nci maddesi uygulanmaz. Bu adaylar, kendi alanlarındaki açıköğretim lisans programlarına doğrudan kayıt hakkı elde ederler. Farklı alanlardan mezun olanlara Lisans Öğrenimine Hazırlık Programı uygulanır. Belirli bir süreyle kısıtlı olmayan Lisans Öğrenimine Hazırlık Programında, öğrenciler ilgili üniversitenin öğretim ve sınav yönetmeliğine tabi olup, askerlik tecil işlemleri hariç tüm öğrencilik haklarından yararlanırlar. Hangi meslek yüksekokulu mezunlarının açıköğretim lisans programlarına doğrudan kayıt hakkı elde edecekleri, hangi mezunlara lisans öğrenimine hazırlık programı uygulanacağı Dikey Geçiş Sınavı Kılavuzunda belirtilir. Açıköğretim lisans programlarına başvuru ve kayıt koşulları programı yürüten ilgili üniversite tarafından belirlenerek adaylara duyurulur.

canım aöf yönetmeliği belirli bir süre kısıtlaması yok :KK34:

eğer ikinci üniversite olarak kayıt yaptıracaksanız tarihleri yayınlandımı bilmiyorum ama geçen sene ekim dönemi gibi önce internetten başvuru yapılıp çıktısını alıyorsunuz sonra öğrenci belgeniz ile açık öğretim bürosuna giderek kayıt yaptırıyorsunuz.farklı bir bürayo kayıt yaptırmanız bişey değiştirmez.önemli olan sınavlara nerede gireceğinize karar vermek büro değişikliklerini netten yapabiliyorsunuz.

kendim için sormmaıştım canım görümcem içindi
ilk üniversitesi olacak
çok teşekkür ederim

merhabalar bende açıktan adalet okuyorum 1. sınıfım sorunsuz bitti
2. sınıftayım kpss kursuna yazıldım internetten araştırdım 79-82 arası alanların hepsi atanmış
şimdi merakım şu başvurular diplomalar alınmadan önce yapılyor mayıs gibi ya başvuruda ne yapıyoruz ? geçici belgemi veriyorlar nedir yani ?
benim gibi kpss ye girmiş, girecek adaylar beni bilgilendirirse çok sevinirim..

Canım çok çok TSK ederim verdigin bilgi için
Peki bu bölüm dısı hazirlikne oluyor biliyormusun kayıtlar ne zaman bilgisiolan varsa sevinirim

Canım çok çok TSK ederim verdigin bilgi için
Peki bu bölüm dısı hazirlikne oluyor biliyormusun kayıtlar ne zaman bilgisiolan varsa sevinirim

rica ederim.mezun olduğu bölümü sölerseniz yardımcı olabilirim.geçen sene internetten başvuru ve bürodan onaylatılması 25 Ekim -26 kasım arasıydı (23 kasıma kadar kayıt,24-25-26 kasım mazeretli kayıt tarihi ).bu senede muhtemelen bu tarihler arası olur.

merhabalar bende açıktan adalet okuyorum 1. sınıfım sorunsuz bitti
2. sınıftayım kpss kursuna yazıldım internetten araştırdım 79-82 arası alanların hepsi atanmış
şimdi merakım şu başvurular diplomalar alınmadan önce yapılyor mayıs gibi ya başvuruda ne yapıyoruz ? geçici belgemi veriyorlar nedir yani ?
benim gibi kpss ye girmiş, girecek adaylar beni bilgilendirirse çok sevinirim..

sınava başvuru aşamasında öğrenci belgesiye önlisans sınavına başvuru yapılabiliyor.sınav sonuçları 2 sene geçerli olduğu için diplomya yada geçici belgeye gerek yok:KK34:

rica ederim.mezun olduğu bölümü sölerseniz yardımcı olabilirim.geçen sene internetten başvuru ve bürodan onaylatılması 25 Ekim -26 kasım arasıydı (23 kasıma kadar kayıt,24-25-26 kasım mazeretli kayıt tarihi ).bu senede muhtemelen bu tarihler arası olur.

canım cok cok tesk ederımmmm :)) muhasebe bolumu mezunu canım

X