- 26 Haziran 2010
- 248
- 0
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.381
sınavdan 10 gün öncesine kadar geliyo
teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sınavdan 10 gün öncesine kadar geliyo
merhabalarr :) bn bi ardkşm için bi soru sorucaktm ünide okuyodu okulu bıraktı ama kaydını sıldırmedı aceba suan acıkogretime yazılabılırmı cewaplarsanız cok sewnırım:)
arkadaşlar merhaba
açıköğretim kayıtları internetten yapılmıyor mu
ille de kayıt bürolarına mı gitmek lazım ve eğer öyleyse ikamet ettiğim ilden başka bir ilin kayıt bürosuna kayıt yaptrabilir miyim
arkadaşlar bende açık öğretimde 2.sınıfım ben size şunu sormak istiyorum kpss ye hazırlanmak istiyorum tercih yaparken açık öğretimle örgün arasında fark var mı bölümüm büro yönetimi ve sekreterlik bileniniz varsa cevaplarsanız sevinirim
Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?
Kizlar inşallah yardımcı olabilirdiniz arkadasım 2005 mezunu onlisans bu sene 3 cu sınıftan kaydını yaptirabilirmi yoksa zaman gectimi kaç seneye kadar yaptırması gerekiyordu
eğer ikinci üniversite olarak kayıt yaptıracaksanız tarihleri yayınlandımı bilmiyorum ama geçen sene ekim dönemi gibi önce internetten başvuru yapılıp çıktısını alıyorsunuz sonra öğrenci belgeniz ile açık öğretim bürosuna giderek kayıt yaptırıyorsunuz.farklı bir bürayo kayıt yaptırmanız bişey değiştirmez.önemli olan sınavlara nerede gireceğinize karar vermek büro değişikliklerini netten yapabiliyorsunuz.
kendim için sormmaıştım canım görümcem içindi
ilk üniversitesi olacak
çok teşekkür ederim
Canım çok çok TSK ederim verdigin bilgi için
Peki bu bölüm dısı hazirlikne oluyor biliyormusun kayıtlar ne zaman bilgisiolan varsa sevinirim
merhabalar bende açıktan adalet okuyorum 1. sınıfım sorunsuz bitti
2. sınıftayım kpss kursuna yazıldım internetten araştırdım 79-82 arası alanların hepsi atanmış
şimdi merakım şu başvurular diplomalar alınmadan önce yapılyor mayıs gibi ya başvuruda ne yapıyoruz ? geçici belgemi veriyorlar nedir yani ?
benim gibi kpss ye girmiş, girecek adaylar beni bilgilendirirse çok sevinirim..
rica ederim.mezun olduğu bölümü sölerseniz yardımcı olabilirim.geçen sene internetten başvuru ve bürodan onaylatılması 25 Ekim -26 kasım arasıydı (23 kasıma kadar kayıt,24-25-26 kasım mazeretli kayıt tarihi ).bu senede muhtemelen bu tarihler arası olur.
canım cok cok tesk ederımmmm :)) muhasebe bolumu mezunu canım