Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

arkadaşlar benim de bir sorum olcak cevaplarsanız sevnirim.Ben 2. bebeğimden dolayı 3 senedir malesef kayıt yeniletmedim muhtemelen kaydım silindi 2 sene üstüste olunca siliniormuş sanırım.Ve tek dersim kalmıştı şimdi çok pişmanım (( Acaba bilginiz varmı af veya başka bir çözüm yoluyla ilgili.

Bende 4 dersten büte kaldım hemde bier ikişer puanla :2:
merak ediyorum acaba bütte bütün ünitelerdenmi sorumlu olucaz :95:

Bende 4 dersten büte kaldım hemde bier ikişer puanla :2:
merak ediyorum acaba bütte bütün ünitelerdenmi sorumlu olucaz :95:

evet her dersin bütün ünitelerine çalışmanız gerekiyor
ve 4 dersten en az 2 tanesini geçerseniz üst sınıfa 2 dersten sorumlu olarak geçebiliyorsunuz
ALLAH kolaylık versin

Ben alttan ders bırakmak istemiyorum :2:
her dersten 20 ünite çekilirmi ya ...

ya kimse bırakmak istemez de ama hiç geçemezseniz ne olacak
ben geçen sene 3 dersten sınıf tekrarı yaptım msela bir dersim 47 di 1 sorum doğru olsaydı
üst sınıfa geçerdim,işte olan bir seneme oldu ama artı yanı var ortalamamı yükseltmiş oldum

evet canım bütünlemelere girebiliyoruz bende giremedim finallere şimdi bütlere hazırlanıyorum

aynı şekilde bende giremedim 2. sınavlara...bütünlemelere girme hakkım yok sanıyodum ama şükür varmış benimde ilk senem pek bilgim yokta yine aynı şekilde sınav yerleri ve tarihi adresimize yollanıyomu peki?? yani sınava girmediğim için büroya gidip bitakım işlemler yaptırmam gerekiyomu??

daha önce yazıldımı bilmiyorum :26: bu sene 2. harç paramı yatırmadım.ve derimi vererek mezun oldum.diplomam şimdilerde hazır olması gerkiyo.acaba belli bir müddet aö bürosunda mı tutulucak yoksa ben alana kadar orda kalırmı :26:
bide eskişehir yolları gözükmesin bana:18:

kızlar iyi akşamlar .. ben önlisans mezunuyum şimdi iktisattan devam edicem . aöf kayıtları ne zaman oluyor ... bunun için ne yapmam gerekir beni aydınlatırsanız sevinirim tşk ederim...

kızlar iyi akşamlar .. ben önlisans mezunuyum şimdi iktisattan devam edicem . aöf kayıtları ne zaman oluyor ... bunun için ne yapmam gerekir beni aydınlatırsanız sevinirim tşk ederim...

merhaba
aöf kayıtları lys tercihlerinden sonra oluyor
hemen hemen eylül ekim gibi olur
siz sadece büroya gidiyorsunuz orda size evrak falan veriyorlar galiba.bu kısmını pek bilmiyorum

ben sorumun cevabını buldum
aklınızda olsun diplomalar hazırlandıktan sonra aö bürolarında 1 sene boyunca saklanıyormuş

arkadaşlar bugünden itibaren tercihler yapılıyormuş. ben şimdi tercih yapıcamda adalet meslek yüksek okulunu tercih edicem. ama nasl yapıcm ? osym nin tercih sitesinde programın kodu diyo. bende adalet myo. nun kodunu bulamadım yardımm kızlar ::44::44:

adalaet myo diye bölüm yok.aöf adalet önlisans programı var onunda kodu 1056123 canım :)
sayfa linki gönderiyorum burdanda incelebiliyirsin
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57873/h/tablo-3a.pdf

kızlar bende tercih yapıcam ama daha ne bölümü seçmeliyim hangisi daha mantılı karar veremedim eşim maliyeci maliye dedim önce ama eşim çok zor bebekle deyince kafam karıştı sizce önü açık olan bölümler hangileri

merhaba
burada sorulmuş ama tekrar sormak istiyorum.aof ye kayıtlar başladımı?ösym'nin sitesinde tercihler var ama anlıyamadım.nasıl yapılaağını.bilen biri anlatabilirmi lütfen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…