- 1 Haziran 2010
- 5.002
- 2.164
- 36
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.241
mrhb ben bu sene ygs ye girdim ve barajı aştım aöf devam etmek istiyorum kayıtlar ne zaman ve nereye başvuruyoruz ben biraz internetten araştırdım pek bişey bulamadım bilen varsa yarrdım lütfen
en fazla 2 dersten kalabiliyoruz değilmi kızlar?
merguanacım ben geçenler de demiştim sana egem'in çıkmış sorular kitabına çalışmıştım geçen sene
bir de bütünleme kolay oluyormuş diğerlerine göre
sen kaç puanla bütünlemeye kaldın?
canım sağol.46 la kaldım ya düşünebiliyormusun
kızlar ben örgünden önlisans bitirdim daha sonra da aöften işletme..
bu yıl ygs ye girmedim ama aöf ün kayıt zamanı 2. üniversite hakkından yararlanabiliyor muyum acaba?
merhaba
bende bu sene sınava girip açıkögretim okumak istiyorum ama bölüm ne seçsem bilemiyorum,
şu an belediyede emlak servisinde işçi olarak çalışıyorum,
bölümlere nerden bakabilirim
mrb ben 4yıl önce ilahiyat bölümünde 3 dersim varken bırakmıştım hala kayıt zamanı bana zarf geliyo bende devam etmwk istiyorum ama yeni dersler çıkmış bu durumda o dersleri de mi vereceğim cvp yazarsanız çok sevinirim
Merhaba kızlar, Ben 2007 yılında evlenmek için üniversiteyi bıraktım daha sonrada kaydımı sildirdim. O dönemde ticaret lisesi mezunu olduğum için direk geçiş ile istanbul üniversitesine girmiştim. Diploma notum 4.61di. Şimdi açık öğretimle bir bölüm okumak istiyorum ama içinde matematik olmayan bir bölüm olsa diyorum. Daha önce muhasebe okuyodum :) Liseyide muhasebe olarak okumuştum
felsefe bölümünde matematik dersi yok sosyolojide de yok fakat sosyolojide matematikle alakalı iktisada giriş dersi var felsefe dersleri şunlar
1. yıl
SEMBolİK MANTIK
İLKÇAĞ FELSEFESİ
UYGARLIK TARİHİ
SOSYOLOJİYE GİRİŞ
PSİKOLOJİYE GİRİŞ
SOSYal BİLİMLERDE TEMEL KAVRAMLAR
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
2. yıl
METAFİZİK
EPİSTEMOLOJİ
ORTAÇAĞ FELSEFESİ
TOPLUM VE İLETİŞİM
YURTTAŞLIK VE ÇEVRE BİLGİSİ
ANTROPOLOJİ
FELSEFE
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ
3. yıl
BİLİM FELSEFESİ
ETİK
MOdeRN FELSEFE
ZİHİN FELSEFESİ
MANTIĞIN GELİŞİMİ
SİYASET FELSEFESİ
YABANCI DİL
4. yıl
FELSEFİ YÖNTEM
DİL FELSEFESİ
ÇAĞDAŞ FELSEFE
TÜRKİYE'DE FELSEFENİN GELİŞİMİ
TARİH FELSEFESİ
SANAT FELSEFESİ
TÜRK DİLİ
kızlar ya bişe sorcam 1.sınıfta işletme secmiştim bi kere sınava girdim kaldım dahada bişe yapmadım 2sene geçti üzerinden bölümümü değiştirmek istiyorum ne yapabilirim???