- 1 Haziran 2010
- 5.002
- 2.164
- 36
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.221
yok bu sene değil bu sene geçti artık bidaha ki seneye inşallah
hakkınızda hayırlısı olsun o zaman
belki seneye kadar başka bölümler de açılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bu sene değil bu sene geçti artık bidaha ki seneye inşallah
hakkınızda hayırlısı olsun o zaman
belki seneye kadar başka bölümler de açılır
tşk ederim canım senin içinde hayırlısı olsun sen okuyo musun şuanda
evet okuyorum sosyal hizmetler 2.sınıfım,haftaya finaller var bakalım daha çalışmak gelmiyor içimden ya
vizelerim iyi de işte insan ya dersten kalırsam diye düşünüyor
ınkılap tarihi dersim 47 o da 1 soru doğru çıksaymış geçer not alacakmışım
neyse finallerde inşallah kalamdan haziran da mezun olurum:18:
moralini bozma canım iyi düşün iyi şeyler olsun inşallah haziranda mezun olup dipmanı alırsın
bende bişi sorucam liseden sonra ara verdim ticaret ml mezunuyum açıköğretime düz geçişler hala sürüyomu yoksa sınava girmek şartmı?
mrb ben bu konu hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim düz lise mezunuyum aöf.de okumak istiyorum galiba ygs ye girmem gerekiyor ..fakat kaç puan alıp hangi bölümlere girebileceğimi bilmiyorum..birde en çok iş imkanı olan bölümler hangileridir ben sayısal mezunuyum ...yani ygs de alacağım buan ne kadar yüksekse o kadar iyi bir bölüme mi girebilirim lütfeeeeeeeen yardım edin
merhaba kizlar umarim yardimci olabilirsiniz bana...
benim nisanlim 5 yil önce meslek lisesini bitirdi, fakat üniversiteye gitmedi.
Simdi acik ögretimden okumayi düsünüyor. Size sorum: Sinava girmesi gerekiyor mu? Bu sinavin adi ne? Cok mu zordur baraji gecmek? Nerden daha cok bilgi edinebilirim. nette pek bisey bulamadim.
Simdiden tesekkürler :)
kızlar bi sorum var. ben muhasebe ve vergi uyg. bölümündeyim 2 yıllık bu sene 2. yıl bitiyor. ben seneye 3. sınıftan işletmeye gecebilirmiyim.
kızlar bu bütnlemede sorular nasıl soruluyor.çıkmış sorular varmı kolaymı zormu puanları nasıl almak gerek.anlatın lütfen