Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

geçen sene ben 3 dersten kalmıştım 2 taksit toplam 370 tl falan ödemiştim.ders sayısına göre değişiyor sanırım.bu sene ne olur bilemem.kesin bir bilgim yok yani
geçenlerde yine burda birisi sormuştu 2 yıllık diploma alınıyor mu diye.alınıyor diye cevaplanmıştı ama başka sitelerde de okudum alınıyormuş
sadece büroya gidip işlemleri yapmanız gerekiyormuş(ben de onların yalancısıyım)

kızlar kıtap olayı nasıl oluyo verıyorlarmı parayla kendımızmı alıyoruz

bir sürü para yatırıyoruz tabi ki verecekler kitaplarımızı:))
ya kitapları veriyorlar ama nasıl kitap insanın çalışma isteği kaçıyor bu benim düşüncem
ama genelde aöf okuyup da yardımcı kitap almayan nadirdir.yardımcı kitaplarda sadece konuların önemli olan kısımlarını yazmışlar
tabi karar senin.lafı uzattım kusura bakma.aöf kitap veriyor ama isteğinize bağlı olarak yardımcı kitap da alabilirsiniz

benimde bir sorum olacak.

2 yıllık dış ticaret bölümünü bu sene bitiricem kısmetse..

3. yılımı parakende satış ve mağaza yönetimi bölümünde devam etmek istiyorum..

geçiş hakkım varmı bu bölüme ...

şimdiden teşekkür ler.

sadece bu bölümlere geçiş yapabiliyorsun;

Bankacılık

Bankacılık ve FinansBankacılık ve Finansman

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

Ekonomi

Ekonomi ve Finans

İktisat

İşletme

İşletme Bilgi Yönetimi

İşletme Enformatiği

İşletme – Ekonomi

Lojistik Yönetimi

Sermaye Piyasası

Uluslararası Finans

Uluslararası İşletmecilik

Uluslararası Ticaret

Uluslararası Ticaret ve Finansman

halkla ılıskıler 2 yıllıgı okuduktan sonra 3.sınıf hangı bolumlere gecıs yapabılıyorum?
birde yapamıcam korkusu var içimde ya zor gibi gelıyor sankii

halkla ılıskıler 2 yıllıgı okuduktan sonra 3.sınıf hangı bolumlere gecıs yapabılıyorum?
birde yapamıcam korkusu var içimde ya zor gibi gelıyor sankii

öyle düşünmeyin işte.başarıcam,kendime güveniyorum deyin.kendi kendinize moral verin işte.hem bu bölümün çıkmış sorularını bulmak çok kolay.hemen hemen aynı soruları soruyorlar her sene.
geçiş yapabileceğiniz bölümler;

Halkla ilişkiler
Halkla ilişkiler ve tanıtım
Halkla ilişkiler ve reklamcılık
İletişim
İletişim bilimleri
İletişim sanatları
İletişim tasarımı
İletişim ve tasarım
Reklam tasarımı ve iletişimi
Reklamcılık
Reklamcılık ve halkla ilişkiler

ama aöf'ten de 4 yıllığa tamamlayabilirsiniz.işletme veya iktisata sadece.başka da yok

ben 2.sınıfa gectim ama kaydımızı yenılemek icin ne zaman gitmem lazım bankaya ? hangi tarihler arasında banka işini halletmemiz lazım.

ben yarın kayıt olucam da 2yıllık benımkisi 205 yatırcagım para ayrıyeten
katkı payı 42 mılyon yazıyo onudamı ödicem???

dersten kalma olayı nasıl oluyo acaba ?
gecemedıgımız dersler olunca nolucak?

şöyle oluyor:)
ders geçme notu 50'dir
3 sınavımız oluyor:ara sınav,final,bütünleme
ara sınavda diyelim ki bir dersten 73 aldınız,finalden en az 40 almanız gerekiyor geçmeniz için.geçemediğimiz dersler ise en fazla 2 dersten kalma hakkımız var
eğer 3 ve üzeri dersten kalırsak aynı sınıfı o derslerle tekrar etmek durumundayız
harç paraları da hemen hemen aynı zaten
size tavsiyem ara sınavdan yüksek almaya çalışın %70'ini etkiliyor çünkü
final ve bütünleme de %30'unu.geçtiğiniz dersler finalde belli oluyor eğer geçemediğiniz ders olursa bütünlemeye kalıyorsunuz
bu kadar şimdi aklıma gelenler
sorunuz olursa yine cevaplarım

Son düzenleme:
merhaba ben de 1.yıl ıng.ögretmenlıgı 700 yatrdım sımdı yıne mı yatırıcam ve nezaman ytrcam turkce derslerın benzer testlerını nerden bulabılırım calısmka ıcın cunku yuzyuze egıtıme bu yıl gıdemıycem

bugün kaydımı oldum çok şükür hayırlısıyla..
ama büro cok kalabalıktı sormayı unutmusum..
üniversitede derse gırebılmek ne yapmam gerekıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…